Indestructible napisał(a):
Dżem dobry gracze!
Zostałam przez Was - w pewnym sensie - zmuszona, żeby się tu udzielić. Po pierwsze - może zabrzmi to trochę brutalnie, ale nie takie mam zamiary.. - bardzo zasmuca mnie fakt, że gracze zamiast trzymać się razem (bo sami są bronią przeciwko GF) wzajemnie obrażają się w temacie i budują nieprzyjemną atmosferę. Wiadomo, ile ludzi tyle zdań, ale chciałabym, aby jeden drugiego szanował. Inaczej nic nie osiągniecie. Po drugie - faktycznie podbijanie tematu - musicie uszanować fakt, że Art jest tylko posłańcem Waszych opinii i roszczeń i w druga stronę, informacji od GF dla graczy - nie ma większego sensu. Sami się nakręcacie, przez to się kłócicie.. Pomyślcie, czy warto podbijać temat, tylko po prostu był na wierzchu - moim zdaniem, to bezcelowe działanie, chyba, że ktoś chce, żeby mu licznik postów skoczył. Jeśli Art nie przekaże nowych informacji, jeśli nie stworzy ankiety, jeśli nie ma jej wyników, to czy sądzicie, że jeśli 50 osób napisze, jaką konfigurację by chciało, czy to odniesie jakiś skutek? Moim zdaniem, a moduję tu już trochę czasu, nie. Dlatego bądźcie czujni na wszystkie posty smoki, czy Arta i niech dyskusja będzie owocna.
Kilkanaście, dokładnie 19 postów, wyleciało z tego tematu. Dla przypomnienia: wątek ten jest stworzony do proponowania konfiguracji dla nowego uniwersum, nie do wzajemnych przepychanek, czy dyskusji na temat ilości ludzi na poszczególnych uniwersach. Jeśli ktoś ma jakieś zażalenia/pytania/czy inne a propos mojego posta - zapraszam na pw.
Pozdrawiam,
Tygrys
A ja będę twardo stał jak zachcesz usuniesz post, ale pomyślałby kto, że forum dyskusyjne, jest do dyskusji. Ba, myślałby kto, że wątek "Nowe uni - nowe możliwe opcje" jest o dyskutowaniu o nowych możliwych opcjach powstających uni...
Art:Jeśli Art nie przekaże nowych informacji, jeśli nie stworzy ankiety,
jeśli nie ma jej wyników, to czy sądzicie, że jeśli 50 osób napisze,
jaką konfigurację by chciało, czy to odniesie jakiś skutek?
Po "nabijaniu przez nas postów":Na wybór konfiguracji mamy niewiele czasu. Nie da się zorganizować
ankiet na miesiąc przed, gdyż sam dowiaduję się o potrzebie nowej
konfiguracji na kilka dni wstecz. Tym razem, konfigurację muszę
przekazać do poniedziałku.
Po paru dniach:Jeśli już Wam tak zależy na tych ankietach, to jutro postaram się zestaw zmontować.
MAGIA! Kto by pomyślał, lud coś chciał, lud coś dostał - nawet jeżeli tylko mały odsetek się tym interesuje w co ma grać, jest to sukces.konfiguracja kolejnego Uni została przyjęta w całości
Zechcesz to usuniesz, ale uważam, że robisz ogromny błąd ucinając dyskusję. Idąc takim tokiem myślenia, można forum zamienić tylko w tablicę ogłoszeń administracji.