Niedawno powstało nowe uniwersum. Nie widzę więc sensu teraz co chwile pisać jakie konfiguracje, kto by sobie życzył
Jestem i mnie nie ma ^^
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jay ().
the next update will address lost fleets which is still one of the biggest reasons for players to quit OGame. Don't worry, destroying fleets will always be a part of the game, but we want to soften the impact it has on the affected player.
i love anime napisał(a):
Z tą flotą x1 was chyba ponosi. Kallisto to największe badziewie jakie wyszło od jakiegoś czasu a wy chcecie drążyć to dalej. Czekajcie na epic blue a nie tu wprowadzacie zamęt.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Hellscream. ().
Starrk napisał(a):
@up - moim zdaniem powinny być otwierane same speed uni, a te "normalne x1" od święta, czyli całkowicie na odwrót, niż jest teraz. Dla mnie "speed" zaczyna się od x4, gdzie trzeba wysłać FSa jak idziesz siusiu
unnamed napisał(a):
Starrk napisał(a):
@up - moim zdaniem powinny być otwierane same speed uni, a te "normalne x1" od święta, czyli całkowicie na odwrót, niż jest teraz. Dla mnie "speed" zaczyna się od x4, gdzie trzeba wysłać FSa jak idziesz siusiu
człowieku, trzeba mieć swoje życie a nie tylko Ogame takie tempo jest dobre dla graczy nolife
unnamed napisał(a):
Starrk napisał(a):
człowieku, trzeba mieć swoje życie a nie tylko Ogame takie tempo jest dobre dla graczy nolife
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Hellscream. ().
Mari napisał(a):
Moim zdaniem(chociaż już swoje uni znalazłem) powinno się robić teraz jak najczęściej speed uni a od czasu do czasu jakieś x1, wtedy myślę, że będziemy zadowoleni.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Starrk ().
Art napisał(a):
Na wybór konfiguracji mamy niewiele czasu. Nie da się zorganizować ankiet na miesiąc przed, gdyż sam dowiaduję się o potrzebie nowej konfiguracji na kilka dni wstecz. Tym razem, konfigurację muszę przekazać do poniedziałku.
Już i bez ankiet widać, że TYLKO SPEED UNI mają wzięcie i to jeszcze z wysokimi współczynnikami. Najtrudniejszy jest jednak wybór tej kolejnej.
Może tym razem Uni x4 (dla obu współczynników) bez zakrzywienia Uni, 50% złomu ?
Może tym razem Uni x4 (dla obu współczynników) bez zakrzywienia Uni, 50% złomu ?
Jay napisał(a):
@Lannister 3 uniwersa temu było x3/x3 50% pz ,+25 pól.Po co to kopiować?
Super
Aczkolwiek to zakrzywienie bym zostawił:)
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jay ().
Lannister napisał(a):
Duża prędkość floty i wysoki współczynnik złomu w jednym zostawia ekowca z tyłu.
1 gość