Eko x5 flota 4x jak juz

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mściwy Kasztanek ().
Mysliwy napisał(a):
Krócej nie, jedynie z układu 499 do 1 lecisz tyle, ile z 1 do 2 układu, podobnie z galaktykami z 9 do 1 lecisz tyle samo, co z 1 do 2, ale reszta się nie zmieniła. Czas skrócony jest tylko o mnożnik prędkości uniwersum.. Ogólnie speed 5x floty+70% złomu jest przegięciem, nie mam zamiaru tam grać. Jeszcze większym przegięciem jest wprowadzać nowe uniwersum po półtora miesiąca od otwarcia Merkur... Czyżby tam za mało anty się sprzedaje?
Mysliwy napisał(a):
Krócej nie, jedynie z układu 499 do 1 lecisz tyle, ile z 1 do 2 układu, podobnie z galaktykami z 9 do 1 lecisz tyle samo, co z 1 do 2, ale reszta się nie zmieniła. Czas skrócony jest tylko o mnożnik prędkości uniwersum.. Ogólnie speed 5x floty+70% złomu jest przegięciem, nie mam zamiaru tam grać. Jeszcze większym przegięciem jest wprowadzać nowe uniwersum po półtora miesiąca od otwarcia Merkur... Czyżby tam za mało anty się sprzedaje?
umpa napisał(a):
z 499 do 1 układu a z 1 do 499?? a galatki z 9 do 1 a z 1 do 9?
to tylko tak działa bo np. z 8 do 2 to już normalnie?
ps. to boty nadal istnieją?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
Mari napisał(a):
Pan Starrk mówił, że: " Nusakan okazał się niewypałem" z tego wnioskuje, że było słabe.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jay ().
1 gość