Eko x5 flota 4x jak juz
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
wkoncu cos porzadnego !
weteranów uni 10 zastane !?Gall Anonim
05
-
Taka konfiguracja, że aż żal nie zagrać i nie klepać eko
Żartuję, przy takim % to tylko flota ]:-D -
Najs:) Pozostaje liczyć na to że lagów nie będzie aż tak dużoHYPERION OFF
LIBRA OFF -
5x prędkość floty. Powodzenia w wycieczce do ubikacji[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Kiedyś: min.: U1, U4, Rigiel, Deimos, Merkur i kilka innych.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mściwy Kasztanek ().
-
Dzień Dobry
Nie grałem od czasu wejścia zakrzywionej wersji i takie pytanie czy loty miedzy galaktyczne trwają krócej ?
POZDRO&POĆWICZ -
Krócej nie, jedynie z układu 499 do 1 lecisz tyle, ile z 1 do 2 układu, podobnie z galaktykami z 9 do 1 lecisz tyle samo, co z 1 do 2, ale reszta się nie zmieniła. Czas skrócony jest tylko o mnożnik prędkości uniwersum.. Ogólnie speed 5x floty+70% złomu jest przegięciem, nie mam zamiaru tam grać. Jeszcze większym przegięciem jest wprowadzać nowe uniwersum po półtora miesiąca od otwarcia Merkur... Czyżby tam za mało anty się sprzedaje?
-
Mysliwy napisał(a):
Krócej nie, jedynie z układu 499 do 1 lecisz tyle, ile z 1 do 2 układu, podobnie z galaktykami z 9 do 1 lecisz tyle samo, co z 1 do 2, ale reszta się nie zmieniła. Czas skrócony jest tylko o mnożnik prędkości uniwersum.. Ogólnie speed 5x floty+70% złomu jest przegięciem, nie mam zamiaru tam grać. Jeszcze większym przegięciem jest wprowadzać nowe uniwersum po półtora miesiąca od otwarcia Merkur... Czyżby tam za mało anty się sprzedaje?
Mysliwy napisał(a):
Raczej dobrze się sprzedaje na każdym uni. Speed uni przesadzone Tylko ci co potrafią obsługiwać bota - będą na flotach mieli szanse Pamiętam jak straciłem z rok temu flotę top2 na którymś speedzie bo wyszedłem na 5 min po bułki do hurtowni 200metrów nie było mnie 7min -
-
Na pełnej!
Tak więc do piątku mordeczki! Czekałem na to uni zbyt długo, ale na taką konfigurację - było warto
Do piątku spanko, od piątku latanko -
umpa napisał(a):
z 499 do 1 układu a z 1 do 499?? a galatki z 9 do 1 a z 1 do 9?
to tylko tak działa bo np. z 8 do 2 to już normalnie?
ps. to boty nadal istnieją?
Nie, z 8 do 2 lecisz przez 9,1 i dolatujesz do 2. Wybierany jest najkrótszy czas lotu. Galaktyka i układy mają kształt koła. -
Powodzenia na nowym uni, ja zostaje przy Kallisto.
-
W oczekiwaniu na nowe uniwersum, zapraszam na server eventowy ---> klik klik
The Party in the universe is on!
-
Zagrałbym, ale nie ma najmniejszych szans na grę z bogaczami, co z tego, że będziesz mieć umiejętności, jak to uni trwa krótko i nie zdążysz zbytnio się rozbudować, inni w tym czasie będą mieli miliony pkt.
Nie nadrobisz tego żadnymi umiejętnościami, bo na nowych uni zwykłych(nieeventowych) da radę po pewnym czasie dogonić bogaczy, ale tutaj nie widzę zbytnio sensu.
Albo bez anty albo takie coś nie ma sensu. To nie jest żaden ból pośladka tylko czysta prawda, bo tu chodzi głównie o równe szanse a nie o to, że ktoś sobie może to wydaje.
Nie obchodzi mnie na co wydają ludzie pieniądze, sam kupowałem kiedyś antymaterie i się śmiało do tego przyznaje, ale chodzi o to, że dali nagrody, które są bardzo atrakcyjne, ale zdobycie ich jest niemożliwe bez dorzucania pieniędzy do dzbanka, wiecie pewnie o co chodzi. -
-
Hehe ... spokojnie top 100-200 wyda tyle na anty, że mogliby podwoić za to liczbę nagródUni 26 -Top 500 (OFF)
Uni 19 -Top 600 (OFF)
Uni 6 -Top 700 (OFF)
Uni 3.ro -Top 100 (OFF) -
Community Manager -
Merkur był średni, Nusakan okazał się niewypałem, a teraz czas na kolejne uniwersum w tak krótkim odstępie czasu. Tonące GF łapie się brzytwy...
-
I to dosyć szybko. Ostatnie uni na początku maja a następne już na początku czerwca? Fakt wakacje. Ale zazwyczaj były około 2 miesiące przerwy.offline
-
Nie dogodzi się wszystkim, dowodem na to jest to, że Nusakan był wymarzonym przez wielu tu gadającym uni prędkość x5, 7 gal, 70% złomu, wymarzone uni, a jednak znowu narzekacie, że słabe...
-
@up
A czy ktoś z grających tam mówi że słabe?HYPERION OFF
LIBRA OFF -
Pan Starrk mówił, że: " Nusakan okazał się niewypałem" z tego wnioskuje, że było słabe.
-
Jedynym ratunkiem na dużą ilość graczy są unii międzynarodowe. Ustawienia z Libry są moim zdaniem bdb. Speed x2, wysokie eko i debris.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
-
Proste. Społeczność ogame skurczyła się tak bardzo, że ciężko zapełnić nowe, nawet atrakcyjne konfiguracją uniwersum.
Rozwiązaniem było by uniwersum międzynarodowe, z manualnym wyborem języka. Poza tym jakaś reklama. No dobra... rozmarzyłem się.offline -
Szykuje się mega flotowe uni 80/80%
-
A potem wycie, że uni które maja rok chcą UF Libra wymiata !
-
Art jest problem z ankietą ponieważ nie można zaznaczyć 0% złomu z obrony, jedyna możliwość najniższa jaką można zaznaczyć to 20%.
A co do nowego uni najlepszą konfiguracją by było 80% złomu z floty, eko x5 i szybkość flot x2 -
CO TO JEST ZA IDIOTYM W OGÓLE TEN ZŁOM Z OBRONY?!
Nie każdy ma czas na pilnowanie konta 24/7, a przy takim czymś to będzie nieuniknione...
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko -
Mari napisał(a):
Pan Starrk mówił, że: " Nusakan okazał się niewypałem" z tego wnioskuje, że było słabe.
Pytałem o grających tam.
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości