Mari napisał(a):
a nie pomyśleliście o tych którzy chcą sobie klepać eko na odludziu?
Nowe uni - nowe możliwe opcje
-
-
a ja sie pytam kiedyyyyyyyyyyy: D uni z rate wiekszym od 1xx.x.x.x
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez koncepcja: literówka ().
-
Macie racje, a co do konfiguracji to myślę, że team źle robi gdyż nie zawsze biorą pod uwagę ankiety, które mniej więcej odzwierciedlają zapotrzebowanie na dane uniwersum.
-
na ankietę za późno info mieli podać w tym tygodniu (a uni ma wystartować za tydzień), pewnie w weekend podadzą
ja strzelam że będzie x3 albo x2
edit
a tu Art nas zaskoczy i da speed x1Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Michael ().
-
-
Środek tygodnia i czekamy na jakąś informacje....
Marne szanse, że jeszcze dzisiaj będzie"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
No zobaczymy co wymyślą, na pewno ludzie chcieliby serwera z wyższą prędkością i generalnie z inną niż standardowa konfiguracja. Więcej ludzi większa kasa powinni w tym aspekcie pomyśleć, tworząc nowe uni.
-
Najlepiej speed x2-3 do tego:
- 6 galaktyk
- 50% złomu z floty
To by była fajna konfiguracja dla nowego UniversumUNI JAPETUS: 138 ST (148028,45%) / 2 ST (19739%)
-
-
Xinek napisał(a):
Najlepiej speed x2-3 do tego:
- 6 galaktyk
- 50% złomu z floty
To by była fajna konfiguracja dla nowego Universum -
Ostatnie speed uni bylo chyba na orionie?? Wiec juz troche czasu minelo. Jakby teraz nie zrobili na wakacje...no zdeczka zdzwiko ;p Nie wymyslajcie tylko dla flotowcow bo eko tez chca pograc, a jak bedziecie dawac glupie pomysly to jeszcze zlom z obrony zrobia ;p Niech dadza predkosc x3 dla wszystkiego lekko podniosa debris do 40% zmniejsza galaktyki do 6 i bedzie 12k graczy...wszyscy zadowoleni/ Szkoda ze dopiero w przyszlym, a nie w tym tygodniu ;p Pogralbym sobie po takiej przerwie i wydal troche pieniazkow na marne cyferki ;p
-
Na nowym uni powinna być możliwość przejmowania czyichś planet w całości - z obroną, surowcami i innym stuffem No chyba, że już to wprowadzili a ja przegapiłem"Notorycznym błędem mało utalentowanych ludzi o większym oczytaniu niż rozsądku jest to, że wpadają raczej na sztuczne niż naturalne wyjaśnienia."
Stare zablokowane konto - ZAiMeR.
Jeszcze starsze konto - agatka.
-
chyba sloneczko Ci za bardzo grzeje w rure zelmer
ale opcja z nie 6 a 4 galaktykami jeszcze lepsza
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
pan kajako, a potem pomieść 10 kolonii :)). Troche myśleć też trzeba
6 galaktyk to optymalna liczba i nie wiem czy nawet nie za mała.
A co do przejmowania planet, w wielu grach przejmuje się tego typu rzeczy"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
jak tak popatrzymy na liczbe graczy na poszczegolnych univerkach to nawet i 12 planet wcisniesz
moze 6 to rzeczywiscie dobry pomysl chociaz jak z doswiadczenia wiemy pewnie nie do wykonania na ogame.pl
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
6 galaktyk z opcja +25 pol na planetach, tak jak to bylo teraz na taurusie
dzieki temu gracze nie mieliby problemu z pomieszczeniem sie no i wieksza liczba planet w ukladach bylaby kolonizowana -
"i wieksza liczba planet w ukladach bylaby kolonizowana"
Dobry punkt zaczepienia, ale ja zmieniłbym generalnie nieco liczbę pól jaką dają planety z pozycji 13 i wyżej żeby były bardziej opłacalne do kolonizacji. -
Universum Ursa (16.07 14:00-15:00)
Ekonomia 3x / Flota 1x.
Szkoda, że teleporter też x1, ale da się przeżyć
Coś nowego i to już niedługo!"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
-
Mind_war napisał(a):
Czekamy na następny tydzień
Strzelam wtorek lub czwartek
Dobrze się wstrzeliłem tak btw."Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
No i kolejny raz GF zrobiło co chce nie patrząc na opinie graczy.
Kolejne uni x1 i loty ponad godzine. Rewelacja
Opłaca się na tym uni robić flote, jak ekowiec ma x3
Przynajmniej by podnieśli złom ze statków żeby wyrównać szanse.
Edit:
W sumie logiczne. Uni dla ekonomów więc więcej graczy kupi boostery aby jeszcze bardziej podnieść eco.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez [...] ().
-
[...] napisał(a):
No i kolejny raz GF zrobiło co chce nie patrząc na opinie graczy.
Kolejne uni x1 i loty ponad godzine. Rewelacja
Opłaca się na tym uni robić flote, jak ekowiec ma x3
Przynajmniej by podnieśli złom ze statków żeby wyrównać szanse.
Na Taurusie nikt nie narzeka, złomy lecą pięknie każdej nocy :).
a x3 przyśpieszy rozwój co jest na +"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
chyba poklepie eko
postawi się bunkier , na tym gsy i można się obijać -
Mind_War złomy się sypią na taurusie, ok spoko. Ale chyba nie grałeś na szybszych uni. Gdy się zagra na wysokim speedzie gdzie atak trwa kilkanaście minut nie chce się później czekać 1:30h na atak. Jeszcze cel się zaloguje przed dolotem i czekać ponad 1h na powrót floty.
Ursa to typowo górnicze uni. Postawić eco+bunkier+boostery i flociarz może oglądać Twoje plecy w top -
Grałem na Leo, przed Leo grałem na uni x5. Racja - trudno było się przestawić, ale po tygodniu już latało się normalnie
Poza tym, jeżeli ktoś ma zaspać i nie odebrać floty to to zrobi, nie ważne czy to uni x5 czy x3 z flotą x1 :p"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Czy jedynie flota będzie 1x? Cala reszta tj. czas badań, czas budowy itd. będzie x3?
-
1x floty (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne)
3x ekonomia (produkcja surowców, budowa budynków, badania, stocznie)"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Chyba poczekam na kolejne uni, powodzenia w każdym bądź razie.
-
heh juz zbieram kase na boostery
-
no to GF zaszalało ja się piszę na to uniST Solo: 475,15%; 327,97%; 985,12%; 702,24%;; 110,49%; 327,72%
ST ACS : 521,56
"W żyCiu WażNe Są wsPomnIeniA, WiĘc TwoRzyMy ChwIle GodNe PrzYpoMnieniA"
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 13
13 gości