To już się nie podoba?Poka_Bydlaka napisał(a):
Witam, kiedy nowe uni?

To już się nie podoba?Poka_Bydlaka napisał(a):
Witam, kiedy nowe uni?
Stanley napisał(a):
A co tu taka cisza ??? Wcześniej otwierali co 6 tyg a teraz taka cisza
Elkanen napisał(a):
Dalem glos dla chyba najbardziej optymalnej wersji by nowe uni moglo sie szybko rozwijac i gonic starsze uniwersa.
imgur.com/KjvhLX6
Jak maja byc laczenia do tych starszych uni to nowo otwierane uniwersa musza sie bardzo szybko rozwijac by miec jakiekolwiek szanse po fuzjach.
Winter napisał(a):
na starcie owszem później jak masz astro które będzie się badało miesiącami to jednak wole x7 eko , bo astro i tak trzeba przeklikac i taklitek. napisał(a):
Choćbym miał 8 tygodni badań to i tak nie uzbieram na kolejne bo zawsze się coś innego znajdzie.. taki urok tej gry.
Chodzi mi bardziej o to, że więcej korzyści idzie wyciągnąć z eko6/bad12 niż eko7/bad7. Jeżeli twierdzisz inaczej to chyba coś z Tobą nie tak.
/zresztą jak z każdym zawodowym kierowcą/
litek. napisał(a):
Badania to nie tylko astro, które i tak trzeba przeklknać niezależnie od prędkoścWinter napisał(a):
na starcie owszem później jak masz astro które będzie się badało miesiącami to jednak wole x7 eko , bo astro i tak trzeba przeklikac i taklitek. napisał(a):
Choćbym miał 8 tygodni badań to i tak nie uzbieram na kolejne bo zawsze się coś innego znajdzie.. taki urok tej gry.
Chodzi mi bardziej o to, że więcej korzyści idzie wyciągnąć z eko6/bad12 niż eko7/bad7. Jeżeli twierdzisz inaczej to chyba coś z Tobą nie tak.
/zresztą jak z każdym zawodowym kierowcą/
litek. napisał(a):
Badania to nie tylko astro, które i tak trzeba przeklknać niezależnie od prędkości
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
BROWAR napisał(a):
w dzisiejszych czasach, gdy każdy ma smartfona, a internet mobilny jest praktycznie wszędzie flota x1 nie ma prawa bytu.
Flota x3 to jest opcja idealna, przynajmniej można moony ściągać bez konieczności wbijania się w układ![]()
@Piciu napisał(a):
Starcia U68BROWAR napisał(a):
w dzisiejszych czasach, gdy każdy ma smartfona, a internet mobilny jest praktycznie wszędzie flota x1 nie ma prawa bytu.
Flota x3 to jest opcja idealna, przynajmniej można moony ściągać bez konieczności wbijania się w układ![]()
To uniwersum z flotą x 1 i ma jeden z najaktywniejszych działów ST
DudaKolno napisał(a):
Przepraszam, czy ktoś odpowie mi na moje pytania ?![]()
Czy to bliżej nieokreślone ?
farcik napisał(a):
X4 flot @Elkanen, serio?
1 gość