To już się nie podoba?Poka_Bydlaka napisał(a):
Witam, kiedy nowe uni?
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Od początku się nie podobało.
Bo to nudy, zawolne dla mnie. -
A co tu taka cisza ??? Wcześniej otwierali co 6 tyg a teraz taka cisza
-
Stanley napisał(a):
A co tu taka cisza ??? Wcześniej otwierali co 6 tyg a teraz taka cisza
-
Ale z tego co wiem nie było ankiety ani nic
-
Ankieta była w grze
-
Nowa ankieta konfiguracyjna już się do Was wysyła.
Pamiętajci, że aby zwiększyć szybkość badań, musicie wybrać wielokrotność szybkości eko.
Zapraszam do głosowania! -
że Wam się tak chce do każdego z osobna wysyłać taka ankiete
-
Kiedy jest spodziewane otwarcie nowego serwera I czy odbędzie się to przed czy po aktualizacji gry ?
Pozdrawiam"OGame to tylko gra, najważniejsza jest dobra zabawa, nie zysk"
Best Solo : http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=840228
Best ASC : http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=721914 -
jakbyście chociaż raz nie mogli ustawić z automatu 5 galaktyk... albo nawet 4.
-
jak niewiele osób tak chce (a trzeba to brać pod uwagę) to się nie dziwię, jednak jeżeli przy każdym głosowaniu sporo osób głosuje za 4 lub 5, ale jednak są w mniejszości to faktycznie mogliby pominąć ten wybór przy kolejnej ankiecie i walnąć z miejsca mniej galaktyk.
Jakieś obstawienia co do najnowszych parametrów macie? chyba dawno nie było też flot x1. -
I znów ankieta bez ładownych sond, w odróżnieniu od chociażby niemieckiej... Niemniej jednak cieszy powrót x1 w ustawieniach, sam zagłosowałem za tą opcją (na razie delikatnie, z jednego konta).
Lwica jest boska :) -
Dalem glos dla chyba najbardziej optymalnej wersji by nowe uni moglo sie szybko rozwijac i gonic starsze uniwersa.
imgur.com/KjvhLX6
Jak maja byc laczenia do tych starszych uni to nowo otwierane uniwersa musza sie bardzo szybko rozwijac by miec jakiekolwiek szanse po fuzjach. -
Elkanen napisał(a):
Dalem glos dla chyba najbardziej optymalnej wersji by nowe uni moglo sie szybko rozwijac i gonic starsze uniwersa.
imgur.com/KjvhLX6
Jak maja byc laczenia do tych starszych uni to nowo otwierane uniwersa musza sie bardzo szybko rozwijac by miec jakiekolwiek szanse po fuzjach.
niskie predkosci flo sie utrzymuja dlugoterminowo
bellatrix x4 flo i wg. mmorpg 134 aktywne konta -
Winter napisał(a):
litek. napisał(a):
Choćbym miał 8 tygodni badań to i tak nie uzbieram na kolejne bo zawsze się coś innego znajdzie.. taki urok tej gry.
Chodzi mi bardziej o to, że więcej korzyści idzie wyciągnąć z eko6/bad12 niż eko7/bad7. Jeżeli twierdzisz inaczej to chyba coś z Tobą nie tak.
/zresztą jak z każdym zawodowym kierowcą/
tylko VICIA !!! -
litek. napisał(a):
Winter napisał(a):
litek. napisał(a):
Choćbym miał 8 tygodni badań to i tak nie uzbieram na kolejne bo zawsze się coś innego znajdzie.. taki urok tej gry.
Chodzi mi bardziej o to, że więcej korzyści idzie wyciągnąć z eko6/bad12 niż eko7/bad7. Jeżeli twierdzisz inaczej to chyba coś z Tobą nie tak.
/zresztą jak z każdym zawodowym kierowcą/
inne czy na x7 czy x12 robią się wystarczająco szybko . To moje zdanie ale wolałbym x7 eko i x7 badania niż x6 eko i x12 badania w perspektywie dłuższej gry -
litek. napisał(a):
Badania to nie tylko astro, które i tak trzeba przeklknać niezależnie od prędkości
-
Przypominam, że optymalność/opłacalność to jedno, ale niektórzy po prostu wybierają inne konfiguracje ze względu na prywatne preferencje.
-
Operuję w miliardach tygodniowo i patrząc na swoje badania, to wszystko oprócz Astro bym z chęcią wyczekał, gdyby badania na L były x12 zamiast x6. Bo w większości badania skrociłyby się do 2-4 tygodni. A nawet i jedno do 8 tygodni zamiast 16, więc nie trzeba byłoby tego klikać za anty
-
ewentowe 2tyg uni ruszy w tym roku czy tylko zmiany w rocznice?
bo kolejnego astro napewno nie przeklikam xdpadaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
-
Kiedy możemy się spodziewać dostania ankiety i startu nowego uni ?
-
-
X4 flot @Elkanen, serio?
Dopiero wyszło takie uni. Przed Indusem (x2) tez takie wychodziły i są kompletnie wyludnione.
Ja dałem x2 flot, x7 eko i x10 badań, co moim zdaniem jest pewnym kompromisem. Chętnie bym tez zobaczył x1 flot. Choć większość zapewne będzie chciała szybkiego, żeby po pierwszym złomie porzucić konto i czekać na kolejna szanse17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
w dzisiejszych czasach, gdy każdy ma smartfona, a internet mobilny jest praktycznie wszędzie flota x1 nie ma prawa bytu.
Flota x3 to jest opcja idealna, przynajmniej można moony ściągać bez konieczności wbijania się w układ
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko -
BROWAR napisał(a):
w dzisiejszych czasach, gdy każdy ma smartfona, a internet mobilny jest praktycznie wszędzie flota x1 nie ma prawa bytu.
Flota x3 to jest opcja idealna, przynajmniej można moony ściągać bez konieczności wbijania się w układ
Starcia U68
To uniwersum z flotą x 1 i ma jeden z najaktywniejszych działów ST -
Zgodzę się, jednak tam grają gracze którzy są w grze już lata
-
@Piciu napisał(a):
BROWAR napisał(a):
To uniwersum z flotą x 1 i ma jeden z najaktywniejszych działów ST
@BROWAR to, że możemy na ogame lognąć prawie w każdej chwili i z każdego miejsca zmienia głownie tyle, że ataki są rzadziej na szybko by 'wstrzelić się w okienko' (przynajmniej nie w takie małe ), gra po protu jest mniej dynamiczna (czego gracze tam właśnie oczekują), ale wciąż można kogoś ustrzelić. -
Przepraszam, czy ktoś odpowie mi na moje pytania ?
Czy to bliżej nieokreślone ? -
DudaKolno napisał(a):
Przepraszam, czy ktoś odpowie mi na moje pytania ?
Czy to bliżej nieokreślone ?
Co do daty otwarcia nie było informacji - obstawiam, że w przeciągu 2tyg. -
farcik napisał(a):
X4 flot @Elkanen, serio?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 7