Przyklejony 4one i soso i blackigor [Yakooza], impostor, Grand [UoS] vs Poll [Ether] - 1723,62% TOP1 ACS

• Mizar

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 4one i soso i blackigor [Yakooza], impostor, Grand [UoS] vs Poll [Ether] - 1723,62% TOP1 ACS

Taaaa, witam po krotkiej przerwie :D

Pozdrowienia dla sapaczy.

Dzieki Poll za przedpremiere, ale dam rade ogarnac treme i wkleic to samemu :D Jestes zwolniony :D:D:D

Dzieki wszystkim za zyczenia zeby nam pradu zabraklo i psy zezarly :D nie udalo sie :D

Cieszy mnie niezmiernie ze tak nas bardzo nienawidzicie :D

Pozdro dla Yakoozy, Free na wakacjach, Seby w drodze, kolegow z ACS: 4one, soso, Impostora i Granda . Pierwsza z wielu akcji :D

Kilka slow od Granda

Od Granda dla ...
    Milenki z okazji urodzin K < S
    Dla kompanów lotu ( dzięki za zapro i zaufanie )
    Cobra, Free, Veass, Azazel, Gheck, Haribo,Novako, Vengador, Ania, Lukis, Narcyz, Stefan, reszty UoSiaków i dla wszystkich znajomych :xsuper:

I nie moge przeciez zapomniec o naszych ulubiencach 665 i Ecclestonie w szczegolnowsci :D

Chcial nam kolega pomoc i rozprul sie na cale uni :D

Temat: Wiadomość zbiorcza od EccLeston
    Data: 31.01.2013 23:40:59

usuń
    zgłoś
    Gracz EccLeston informuje cię, że:
    UWAGA UWAGA KOMUNIKAT SPECJALNY

Panowie jesli macie troche wolnych recków to informacja dla Was :)

Godz 07:37:10 na 5:199:11 wraca flota gracza Poll, natomiast miej wiecej sekunde pozniej wpada soso i freelove z misja atakuj.

Free sciagnal moona graczowi Poll a potem złapał go na fali, bedą tam różnego rodzaju zagrania aby odstraszyc rywali ale profilaktycznie recki mozna wyslac jak cos sie trafi to macie czysty zysk tak aby Yakooza nie zarobila :)

Ale mu nie wyszlo :D:D

Spoko spoko Ekler, jeszcze do Ciebie wpadniemy po darmowe tankowanie :D

I jak to ktos napisal w przedpremierowym st: pora na Yakoozowe bulgoty :D (mialem nic nie pisac ale skoro prosiliscie tak bardzo :D :D

Igor stal i patrzyl jak mysliwiec z wolna podchodzi do ladowania. Freelove wyskoczyl z kokpitu i szedl w jego kierunku.
    - siema Igor! Krzyknal. Igor tylko machnal reka.
    - co tam? slyszalem ze niezla akcja wczoraj... - ale nie dokonczyl bo zaniemowil na widok Igora.
    - co ci sie stalo? To z wczorajszej akcji? ostrzelali twoj statek?
    Twarz I gora byla pokryta siniakami. guzy na czole, przekrwione oczy, powyrywane wlosy. Jedny. slowem obraz rozpaczy.
    - noo, tak jakby siem to na akcji stalo - burknal Igor i poczlapal w strone bazy.
    Free nie dawal za wygrana.
    - gadaj Igor, co sie stalo?
    Kiedy weszli na mostek, Igor wypalil:
    - bo mje 4one becki wczoraj spuscil!
    Free oniemial.
    - jak to becki? Ale za co?
    - za jajco - huknal Igor - ja se mial na starcie leciec. Ale jak ja policzyl ze lepi bedzie jak pojdzie acs to ja sie go spytal czy poleci. On ze ajaha. Ale siem tam pokmocilo i my musieli jeszcze ludzi dobrac na atak. I siem zaczelo zanim my wylecieli jeszcze. Ten atak siem zbiegl z moim egzaminem na unjwersytecie, bo ja sem tego magistra robiem. No i ten tuman profesor powiedzial co to zrobimy lajf egzamin w trakcie lotu. A ze 4one tam wyklada jakies bzdury to mu powiedzielk ze on ma mje nadzorowac i ja juz wiedzial ze kupa bedzie. Bo ja se 4one wzion zeby on obliczenia porobil a ja sie podpial.
    No ale on mi zara ze mam puszczac marker na atak. Ja liczyl a on mje w leb ze ja na palcach licze. No to ja puscil marker i 5 razy zle poszlo. A on mje za to kijem w leb. Ale zem w koncu dal rade i ucieszony chcial sie isc przespac bom sie zmeczyl od tego liczenia. A on mje ze tera to mam wysylac zaprkszenia do reszty. Potem ze synchro na recki. Nadzorowanie akcji. Potem opoznianie. Ja se wlosy ze lba z nerwow wyrwal. A on mje lal kijem po lbje za kazdym razem jak ja sie pomylil.
    - no ale sie udalo? zapytal free.
    - taa, siem udalo. I ja nawet zdal egzami na -3 ale ja juz mam dosc. Ty se rup co chcesz. Sie piwa napij, Sebe spros, ofce przywies... Ja idem spac.
    - hahahaha Igor nie marudz, przespij sie. wroci ci ochota do zycia - smial sie Free.
    Zadzwonil komunikator a na ekrani wyswietlil sie nick 4one jako osoby dzwoniacej. Igor zamarl.
    - odbierz Free i powiedz mu ze mje nie ma
    Free podniosl sluchawke. Porozmawial chwile. RozlacYl sie I odwrocil do czekajacego w napieciu Igora.
    - 4one mowi ze jak chcesz to zaliczenie to musisz policzyc zlom i porozdzielac rowno miedzy wszystkich.
    Posiniaczona twarz Igora pobielala.
    - powidz mu ze tera nie dam rady bo jestem w szpitalu.
    - ale kto ci w to Igor uwierzy, przeciez... - Free nie dokonczyl. Patrzyl jak Igor bierze rozped, wali barana w sciane i pada nieprzytomny.
    - heh, sie mu zachcialo uniwersytetow. Bez matury tez zyc mozna :D

[center]Starcie z 2013-02-01 07:37:13 następujących flot:

Agresor 4one [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 12.285
    L.myśliw. 100.098
    C.mysliw. 126
    Krazownik 7.839
    O.wojenny. 1.538
    Recykler 1
    Bombowiec 117
    Panc. 8.037
    Niszcz. 1.142

Agresor soso [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Flota:
    D.transp. 4
    Krazownik 15.742
    Panc. 15.136

Agresor impostor (x;xxx;xx)
    Flota:
    G.Smierci 6

Agresor Grand [UoS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    Panc. 9.000

Agresor blackigor [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 12.773
    C.mysliw. 20
    Krazownik 12.694
    O.wojenny. 73
    Bombowiec 6
    Panc. 9.684

Obrońca Poll [Ether] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 268
    D.transp. 141
    L.myśliw. 19.772
    C.mysliw. 15
    Krazownik 743
    O.wojenny. 1.704
    Recykler 454
    So.szpieg. 259
    St.kolon. 2
    Bombowiec 1.024
    Panc. 541
    Niszcz. 1.733
    G.Smierci 1
    Sat.slon. 32
    Obrona:
    Wyrz.rak 139
    Plazma 1

...po 3 rundach:

Agresor 4one [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 11.665 -620
    L.myśliw. 95.243 -4.855
    C.mysliw. 122 -4
    Krazownik 7.670 -169
    O.wojenny. 1.535 -3
    Recykler 1
    Bombowiec 117
    Panc. 8.021 -16
    Niszcz. 1.140 -2

Agresor soso [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Flota:
    D.transp. 4
    Krazownik 15.446 -296
    Panc. 15.117 -19

Agresor impostor (x;xxx;xx)
    Flota:
    G.Smierci 6

Agresor Grand [UoS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    Panc. 8.991 -9

Agresor blackigor [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 12.133 -640
    C.mysliw. 19 -1
    Krazownik 12.446 -248
    O.wojenny. 73
    Bombowiec 6
    Panc. 9.669 -15

Obrońca Poll [Ether] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 899 metalu, 722.676 kryształu, 6.375.088 deuteru.

Agresor stracił łącznie 50.632.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 579.558.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 110.201.400 metalu i 62.160.900 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 1723,62%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Created by cuteConverter v 0.2.8.2 - Adam85[/center]

:D Black Igor / freelove = turbo multi konto :D

<3 zlomujemy, kradniemy, oszukujemy = Mizar jest nasz <3

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Black Igor ().

• Wreszcie ktoś kompetentny napisał!

A skoro jestem pierwszy, to nie pozostaje mi nic innego, jak serdecznie pogratulować!
    Piękne TOP1 ACS. Lot pośród licznych szczeków i ryczenia bydła.... Szkoda gadać!
    Efekt się liczy.
    No i dawno nie widziałem tak efektownego prezentu urodzinowego ;D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Azazel666 ().

• A nie mufiłem ci rze zamiast magistrem miałeś zostać rycerzem ty zakuty łbie. Ja mam tylko matura i kursa niektóra i jestem na kierowniczym stanowisku.
  • Prezes Ochodzki napisał(a):

A nie mufiłem ci rze zamiast magistrem miałeś zostać rycerzem ty zakuty łbie. Ja mam tylko matura i kursa niektóra i jestem na kierowniczym stanowisku.

Ja jusz jezdem rycerzem :D

Klekaj do miecza Seba :D

Do przedmowcy: - my sie nie dziwimy ze uni nas nie lubi, my jestesmy z tego DUMNI :D:D:D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Black Igor ().

• żenada i głupie podteksty tylko tu są każdy obrońca szuka pomocy i tak i tu było a wielki wirtuoz tak to przedstawił ze szkoda coś tu wpisywać
    macie szczęście ze nie skołowaliśmy jeszcze jednej floty bo był by remis na bank
    jedyne co mogę pogratulować to zgrania i zbiórki złomu ale nie zawsze na 0 zbiórka wychodzi wam się udało , wiec Graty zasłużone

Poll agresorzy mieli więcej szczęścia no i szczęście było z nimi a tak dużo nam nie brakło aby byli na minusie

a prezent dostałeś przedni uwolnili cie od nałogu który już trwa z 8 lat jak się nie mylę
  • :E piękne ST yakuza robi z Wami co chce na tym Mizar i w sumie dobrze przynajmniej nauczycie się grać jak trzeba :E Pozdro dla japońskich kamikadze :) reszta mi zwisa jak rodzyny koło .... ciasta XD

ps. szczepcio normalnie szkoda tylko jedna flota ?? ehhh mowiąc normalnie nie dajecie rady i tyle a ta 1 flo to Twoje żałosne tłumaczenie , dexu im nie sellujcie :) ]:-D CZUBY

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Arnhem ().

• Arnhem napisał(a):

:E piękne ST yakuza robi z Wami co chce na tym Mizar i w sumie dobrze przynajmniej nauczycie się grać jak trzeba :E
    No nie wiem bo dwa pierwsze top na Mizeri solo są NA yakuzie. No cóż dobre floty ma ale zawsze się znajdzie ktoś mocniejszy.
    Twoje zdanie miało by sens gdybyś grał na Mizeri :) Wiec wiesz...
  • Graty dla Impostora!! Impostor był chyba inicjatorem tej akcji, dlaczego on nie wstawił ST?...

Granie na nosie całemu uni (zarówno graczom jak i team'owi) jest w sumie zabawne (poważnie mnie to bawi...). GZ dla Was, udało Wam się...znowu ^^

Obrońcy jak już pisałem wcześniej zdrówka, szczęścia, pomyślności...

PS. Ach, kreciki...no cóż fajnie, że mamy wspólne WDS, razem tworzymy jedną wielką rodzinę ^^

PS2. Setny post idę pić dalej, jakby co jestem offline do rana - by nikt nie musiał kupować informacji, a krety nie musiały siedzieć po nocach przed kompem ^^

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez xSilveRx ().

• A JUŻ MYŚLAŁEM ŻE NIE WSTAWICIE TEGO STEKA TROCHĘ WAM TO ZAJEŁO PROBLEMY Z PISANIEM BO Z CZYTANIEM CO NIEKTÓRZY MAJA NA BANK
    Na poczatku podziekowania dla Mira soja WOWWW I WIEKSZOSCI ETHERKÓW
    A teraz tak śmieszą mnie te wpisy lizusy gratulują nobom to fajny tandem
    Że zostałem najprawdopodobniej sprzedany dowiedziałem się wczoraj wiec to też nie jest powód do dumy , ale Yakuza nobami usłana
    Najbardziej się uśmiałem z ilości flot jakie leciały na 1700niszczarek i 1000babek a do tego to ma być top-10 ogame śmiech na sali
    Ta gra spada na psy non stop coś kombinują zmieniają by kasę wyciągnąć z takowych nobków jak grupa atakująca
    ale to ich kasa
    Cóż nie myślałem by pogłaskać swoje EGO wystarcza parę cyferek ale nie którzy tak mają
    Co do dłuższego urlopu to nic takiego nie napisałem ,kłania się czytanie ze zrozumieniem o ile mnie pamięć nie myli napisałem ze nie będzie odbudowy a nie że kończę ,,to dla tych co nie czytają,,
    Nie bedę się rozkręcał bo co niektórzy i tak tego nie przeczytają a jak przeczytają to nie zrozumi

to tyle
  • Dobra macie racje podliczać im dex to dla nobów :) Był to polecieli :D

Ale niech nam podliczą te 2 planetki które sobie kolega do nas przeniósł :) Warto było wydać pieniądze ? dla marnej cyferki i paru lizusów naż forum ? :)

Pozdro w życiu życzymy samych takich trafnych decyzji :D Mam nadzieję że to już moja ostatnia wypowiedź :)

Peace ! 0_0
  • szczepcio69 napisał(a):

żenada i głupie podteksty tylko tu są każdy obrońca szuka pomocy i tak i tu było a wielki wirtuoz tak to przedstawił ze szkoda coś tu wpisywać
    macie szczęście ze nie skołowaliśmy jeszcze jednej floty bo był by remis na bank
    jedyne co mogę pogratulować to zgrania i zbiórki złomu ale nie zawsze na 0 zbiórka wychodzi wam się udało , wiec Graty zasłużone

Poll agresorzy mieli więcej szczęścia no i szczęście było z nimi a tak dużo nam nie brakło aby byli na minusie

a prezent dostałeś przedni uwolnili cie od nałogu który już trwa z 8 lat jak się nie mylę

Hahahaha jak cie czytam to wysiadam :D

1. Jeszcze jednej floty ?? Jakby sie MIR oprocz swoich 111 gs ktore lecialy - podstawil jeszcze cala flota to i tak byscie rady nie dali :D
    2. Zbiorka to szczescie :D:D - wierz w to - daleko zajdziesz :D
    3. GRATULACJE POLL, w ramach urodzin dostales zloma na 1700% :D Skoro to mial byc prezent to po co prosiliscie pol uni o podstawke i siedzieliscie do bladego switu :D hahahaha

Czytam, czytam i dalej nie wierze :D

I do przedmowcy :D

A co cie to obchodzi co robie z moimi pieniedzmi ? :D Zal Ci ?

Przeniesienie mojej planety kosztowalo mnie 240k anty czyli 20 minut w mojej pracy. Wiec raczej mi to lata kolo piora. :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Black Igor ().

• Maksio napisał(a):

Mi nie żal :D :) oo to bardzo bogaty jesteś :) pozazdrościć :)

Gameforge się bogaci a Ty masz 1700 :) Super wszyscy szczęśliwi wiec nie ma co tu rozwijać dalej tej kwestii :)

Jedni pija, inni pala, jeszcze inni ... :D a ja kieszonkowe wydaje na ogame :D

• Ciężko się wpisać w sumie we własne ST :offtop:

Zasługa moja żadna :juzpotobie: kto inny wykonał czarną robotę ^^ ja tylko dołączyłem do składu atakierów :beer: ,

za co ukłon w strone Free za info o locie :dyskusja: , Igorowi,4one, Sosikowi i naszej Gwiazdeczce lotu Impostorowi za zaufanie i bez problemowy lot jak i lądowanie :bdb:
    VIRIBUS UNITIS AD ASTRA

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grand ().

• Black Igor napisał(a):

Przeniesienie mojej planety kosztowalo mnie 240k anty czyli 20 minut w mojej pracy. Wiec raczej mi to lata kolo piora. :D
    20 minut, a z ciekawości ile zajęło kliknięcie? ;p

Mi też to lata koło pióra, ale sorry nie mogłem się powstrzymać ^^ I proszę nie zacznijcie się licytować, kto szybciej zarabia na anty...

A ogólnie jedni starają się poniżyć drugich...kuźwa w piątek? Dajcie sobie na luz, weekend się zaczął ^^
  • Oczywiście praca Igora jest tajemnicą i nie dowiecie się pod którą latarnią stoi :E
    Dziękuje za zaproszenie, ogarnięcie wszystkiego i lot:) Akurat miałem z 16kk dexu na moonie to poleciałem 8-) haha
    A na koniec - pozdrowienia dla fanów Yakoozy (wy lubicie jak ktoś z owego sojuszu kogoś zezłomuje :*)

do następnego
  • Cóż za typowa polska mentalność... Najlepiej liczy się cudze pieniądze... Pewnie co niedziele się licytujesz z sąsiadami, kto więcej na tace rzuci, a jak ktoś za mało, to macie temat do gadania na tydzień :P

Nie bądźcie śmieszni. Jak ktoś ma i chce, to jego prawo. A jak ktoś nie ma, albo nie chce, to jego sprawa. Tylko, niech później nie jęczą, jaka ta gra jest nie dobra. Nie podoba się? To zmień hobby! Kup sobie piłkę i lataj na zewnątrz... I taniej i zdrowiej.

• Arnhem
    twoje wypociny swiadczą tylko o tobie obrazac potrafisz pokaż steka a nie wchodzisz nobom w cztery litery by przypadkiem im nie podpasc
    to tylko gra i złoma kazdy moze złapac ale by sie tym chełpic i głaskac niskie EGO wstawiajac w tytany to inna bajka wiele stekow tu zrobilem ale żadnego nie znajdziesz w tytanach szacunek dla pokonanego to podstawa

a co do kasy to jego sprawa ma i wydaje na cyferki ,oby zawsze ja miał ,ja tez mam ale nie wydaje na bzdury by napychac kabze byle komu
  • Pool napisał(a):

Arnhem
    twoje wypociny swiadczą tylko o tobie obrazac potrafisz pokaż steka a nie wchodzisz nobom w cztery litery by przypadkiem im nie podpasc
    to tylko gra i złoma kazdy moze złapac ale by sie tym chełpic i głaskac niskie EGO wstawiajac w tytany to inna bajka wiele stekow tu zrobilem ale żadnego nie znajdziesz w tytanach szacunek dla pokonanego to podstawa

a co do kasy to jego sprawa ma i wydaje na cyferki ,oby zawsze ja miał ,ja tez mam ale nie wydaje na bzdury by napychac kabze byle komu
    Jako obrońcy wydaję mi się, że jednak nie wypada wyzywać w STku od noob'ów...trzymaj poziom chłopie. Krytykujecie innych, a sami u siebie nie widzicie...beznadziejny flame, nawet pośmiać się nie można z żadnych wypowiedzi...
  • JA ze swojej strony pragnę podziękować wszystkim kompanom lotu, za spokój i zaufanie w synchro :D . Nie ukrywam, że było trochę zabawy dzięki Mirowi za co mu dziękuje :),

Szczególne podziękowania dla Soso, którego lot przez 2 gale przeważył szale na naszą korzyść, Byliśmy przygotowani mentalnie na obronę do której nie doszło dlatego był przerost flot atakujących względem floty obrońcy.

Pozdrawiam wszystkie osoby zaangażowane w RW po obu stronach barykady:)
    -Yakooze :P Pana Novako Monię oraz zimne piwko :)
    no i moje stado z jupitera czyli Żubry

4one