Taaaa, witam po krotkiej przerwie
Pozdrowienia dla sapaczy.
Dzieki Poll za przedpremiere, ale dam rade ogarnac treme i wkleic to samemu Jestes zwolniony :D:D:D
Dzieki wszystkim za zyczenia zeby nam pradu zabraklo i psy zezarly nie udalo sie
Cieszy mnie niezmiernie ze tak nas bardzo nienawidzicie
Pozdro dla Yakoozy, Free na wakacjach, Seby w drodze, kolegow z ACS: 4one, soso, Impostora i Granda . Pierwsza z wielu akcji
Kilka slow od Granda
I nie moge przeciez zapomniec o naszych ulubiencach 665 i Ecclestonie w szczegolnowsci
Chcial nam kolega pomoc i rozprul sie na cale uni
Ale mu nie wyszlo :D:D
Spoko spoko Ekler, jeszcze do Ciebie wpadniemy po darmowe tankowanie
I jak to ktos napisal w przedpremierowym st: pora na Yakoozowe bulgoty (mialem nic nie pisac ale skoro prosiliscie tak bardzo
Igor stal i patrzyl jak mysliwiec z wolna podchodzi do ladowania. Freelove wyskoczyl z kokpitu i szedl w jego kierunku.
- siema Igor! Krzyknal. Igor tylko machnal reka.
- co tam? slyszalem ze niezla akcja wczoraj... - ale nie dokonczyl bo zaniemowil na widok Igora.
- co ci sie stalo? To z wczorajszej akcji? ostrzelali twoj statek?
Twarz I gora byla pokryta siniakami. guzy na czole, przekrwione oczy, powyrywane wlosy. Jedny. slowem obraz rozpaczy.
- noo, tak jakby siem to na akcji stalo - burknal Igor i poczlapal w strone bazy.
Free nie dawal za wygrana.
- gadaj Igor, co sie stalo?
Kiedy weszli na mostek, Igor wypalil:
- bo mje 4one becki wczoraj spuscil!
Free oniemial.
- jak to becki? Ale za co?
- za jajco - huknal Igor - ja se mial na starcie leciec. Ale jak ja policzyl ze lepi bedzie jak pojdzie acs to ja sie go spytal czy poleci. On ze ajaha. Ale siem tam pokmocilo i my musieli jeszcze ludzi dobrac na atak. I siem zaczelo zanim my wylecieli jeszcze. Ten atak siem zbiegl z moim egzaminem na unjwersytecie, bo ja sem tego magistra robiem. No i ten tuman profesor powiedzial co to zrobimy lajf egzamin w trakcie lotu. A ze 4one tam wyklada jakies bzdury to mu powiedzielk ze on ma mje nadzorowac i ja juz wiedzial ze kupa bedzie. Bo ja se 4one wzion zeby on obliczenia porobil a ja sie podpial.
No ale on mi zara ze mam puszczac marker na atak. Ja liczyl a on mje w leb ze ja na palcach licze. No to ja puscil marker i 5 razy zle poszlo. A on mje za to kijem w leb. Ale zem w koncu dal rade i ucieszony chcial sie isc przespac bom sie zmeczyl od tego liczenia. A on mje ze tera to mam wysylac zaprkszenia do reszty. Potem ze synchro na recki. Nadzorowanie akcji. Potem opoznianie. Ja se wlosy ze lba z nerwow wyrwal. A on mje lal kijem po lbje za kazdym razem jak ja sie pomylil.
- no ale sie udalo? zapytal free.
- taa, siem udalo. I ja nawet zdal egzami na -3 ale ja juz mam dosc. Ty se rup co chcesz. Sie piwa napij, Sebe spros, ofce przywies... Ja idem spac.
- hahahaha Igor nie marudz, przespij sie. wroci ci ochota do zycia - smial sie Free.
Zadzwonil komunikator a na ekrani wyswietlil sie nick 4one jako osoby dzwoniacej. Igor zamarl.
- odbierz Free i powiedz mu ze mje nie ma
Free podniosl sluchawke. Porozmawial chwile. RozlacYl sie I odwrocil do czekajacego w napieciu Igora.
- 4one mowi ze jak chcesz to zaliczenie to musisz policzyc zlom i porozdzielac rowno miedzy wszystkich.
Posiniaczona twarz Igora pobielala.
- powidz mu ze tera nie dam rady bo jestem w szpitalu.
- ale kto ci w to Igor uwierzy, przeciez... - Free nie dokonczyl. Patrzyl jak Igor bierze rozped, wali barana w sciane i pada nieprzytomny.
- heh, sie mu zachcialo uniwersytetow. Bez matury tez zyc mozna
[center]Starcie z 2013-02-01 07:37:13 następujących flot:
Agresor 4one [Yakooza] (x;xxx;xx)
Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
Flota:
M.transp. 12.285
L.myśliw. 100.098
C.mysliw. 126
Krazownik 7.839
O.wojenny. 1.538
Recykler 1
Bombowiec 117
Panc. 8.037
Niszcz. 1.142
Agresor soso [Yakooza] (x;xxx;xx)
Flota:
D.transp. 4
Krazownik 15.742
Panc. 15.136
Agresor impostor (x;xxx;xx)
Flota:
G.Smierci 6
Agresor Grand [UoS] (x;xxx;xx)
Flota:
Panc. 9.000
Agresor blackigor [Yakooza] (x;xxx;xx)
Flota:
L.myśliw. 12.773
C.mysliw. 20
Krazownik 12.694
O.wojenny. 73
Bombowiec 6
Panc. 9.684
Obrońca Poll [Ether] (x;xxx;xx)
Flota:
M.transp. 268
D.transp. 141
L.myśliw. 19.772
C.mysliw. 15
Krazownik 743
O.wojenny. 1.704
Recykler 454
So.szpieg. 259
St.kolon. 2
Bombowiec 1.024
Panc. 541
Niszcz. 1.733
G.Smierci 1
Sat.slon. 32
Obrona:
Wyrz.rak 139
Plazma 1
...po 3 rundach:
Flota:
M.transp. 11.665 -620
L.myśliw. 95.243 -4.855
C.mysliw. 122 -4
Krazownik 7.670 -169
O.wojenny. 1.535 -3
Recykler 1
Bombowiec 117
Panc. 8.021 -16
Niszcz. 1.140 -2
Flota:
D.transp. 4
Krazownik 15.446 -296
Panc. 15.117 -19
Flota:
G.Smierci 6
Flota:
Panc. 8.991 -9
Flota:
L.myśliw. 12.133 -640
C.mysliw. 19 -1
Krazownik 12.446 -248
O.wojenny. 73
Bombowiec 6
Panc. 9.669 -15
Zniszczony!
Agresor wygrał bitwę!
Przejął 899 metalu, 722.676 kryształu, 6.375.088 deuteru.
Agresor stracił łącznie 50.632.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 579.558.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 110.201.400 metalu i 62.160.900 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 1723,62%
* Bitwa odbyła się na księżycu.
Created by cuteConverter v 0.2.8.2 - Adam85[/center]
Pozdrowienia dla sapaczy.
Dzieki Poll za przedpremiere, ale dam rade ogarnac treme i wkleic to samemu Jestes zwolniony :D:D:D
Dzieki wszystkim za zyczenia zeby nam pradu zabraklo i psy zezarly nie udalo sie
Cieszy mnie niezmiernie ze tak nas bardzo nienawidzicie
Pozdro dla Yakoozy, Free na wakacjach, Seby w drodze, kolegow z ACS: 4one, soso, Impostora i Granda . Pierwsza z wielu akcji
Kilka slow od Granda
Od Granda dla ...
Milenki z okazji urodzin K < S
Dla kompanów lotu ( dzięki za zapro i zaufanie )
Cobra, Free, Veass, Azazel, Gheck, Haribo,Novako, Vengador, Ania, Lukis, Narcyz, Stefan, reszty UoSiaków i dla wszystkich znajomych
I nie moge przeciez zapomniec o naszych ulubiencach 665 i Ecclestonie w szczegolnowsci
Chcial nam kolega pomoc i rozprul sie na cale uni
Temat: Wiadomość zbiorcza od EccLeston
Data: 31.01.2013 23:40:59
usuń
zgłoś
Gracz EccLeston informuje cię, że:
UWAGA UWAGA KOMUNIKAT SPECJALNY
Panowie jesli macie troche wolnych recków to informacja dla Was
Godz 07:37:10 na 5:199:11 wraca flota gracza Poll, natomiast miej wiecej sekunde pozniej wpada soso i freelove z misja atakuj.
Free sciagnal moona graczowi Poll a potem złapał go na fali, bedą tam różnego rodzaju zagrania aby odstraszyc rywali ale profilaktycznie recki mozna wyslac jak cos sie trafi to macie czysty zysk tak aby Yakooza nie zarobila
Ale mu nie wyszlo :D:D
Spoko spoko Ekler, jeszcze do Ciebie wpadniemy po darmowe tankowanie
I jak to ktos napisal w przedpremierowym st: pora na Yakoozowe bulgoty (mialem nic nie pisac ale skoro prosiliscie tak bardzo
Igor stal i patrzyl jak mysliwiec z wolna podchodzi do ladowania. Freelove wyskoczyl z kokpitu i szedl w jego kierunku.
- siema Igor! Krzyknal. Igor tylko machnal reka.
- co tam? slyszalem ze niezla akcja wczoraj... - ale nie dokonczyl bo zaniemowil na widok Igora.
- co ci sie stalo? To z wczorajszej akcji? ostrzelali twoj statek?
Twarz I gora byla pokryta siniakami. guzy na czole, przekrwione oczy, powyrywane wlosy. Jedny. slowem obraz rozpaczy.
- noo, tak jakby siem to na akcji stalo - burknal Igor i poczlapal w strone bazy.
Free nie dawal za wygrana.
- gadaj Igor, co sie stalo?
Kiedy weszli na mostek, Igor wypalil:
- bo mje 4one becki wczoraj spuscil!
Free oniemial.
- jak to becki? Ale za co?
- za jajco - huknal Igor - ja se mial na starcie leciec. Ale jak ja policzyl ze lepi bedzie jak pojdzie acs to ja sie go spytal czy poleci. On ze ajaha. Ale siem tam pokmocilo i my musieli jeszcze ludzi dobrac na atak. I siem zaczelo zanim my wylecieli jeszcze. Ten atak siem zbiegl z moim egzaminem na unjwersytecie, bo ja sem tego magistra robiem. No i ten tuman profesor powiedzial co to zrobimy lajf egzamin w trakcie lotu. A ze 4one tam wyklada jakies bzdury to mu powiedzielk ze on ma mje nadzorowac i ja juz wiedzial ze kupa bedzie. Bo ja se 4one wzion zeby on obliczenia porobil a ja sie podpial.
No ale on mi zara ze mam puszczac marker na atak. Ja liczyl a on mje w leb ze ja na palcach licze. No to ja puscil marker i 5 razy zle poszlo. A on mje za to kijem w leb. Ale zem w koncu dal rade i ucieszony chcial sie isc przespac bom sie zmeczyl od tego liczenia. A on mje ze tera to mam wysylac zaprkszenia do reszty. Potem ze synchro na recki. Nadzorowanie akcji. Potem opoznianie. Ja se wlosy ze lba z nerwow wyrwal. A on mje lal kijem po lbje za kazdym razem jak ja sie pomylil.
- no ale sie udalo? zapytal free.
- taa, siem udalo. I ja nawet zdal egzami na -3 ale ja juz mam dosc. Ty se rup co chcesz. Sie piwa napij, Sebe spros, ofce przywies... Ja idem spac.
- hahahaha Igor nie marudz, przespij sie. wroci ci ochota do zycia - smial sie Free.
Zadzwonil komunikator a na ekrani wyswietlil sie nick 4one jako osoby dzwoniacej. Igor zamarl.
- odbierz Free i powiedz mu ze mje nie ma
Free podniosl sluchawke. Porozmawial chwile. RozlacYl sie I odwrocil do czekajacego w napieciu Igora.
- 4one mowi ze jak chcesz to zaliczenie to musisz policzyc zlom i porozdzielac rowno miedzy wszystkich.
Posiniaczona twarz Igora pobielala.
- powidz mu ze tera nie dam rady bo jestem w szpitalu.
- ale kto ci w to Igor uwierzy, przeciez... - Free nie dokonczyl. Patrzyl jak Igor bierze rozped, wali barana w sciane i pada nieprzytomny.
- heh, sie mu zachcialo uniwersytetow. Bez matury tez zyc mozna
[center]Starcie z 2013-02-01 07:37:13 następujących flot:
Flota:
M.transp. 12.285
L.myśliw. 100.098
C.mysliw. 126
Krazownik 7.839
O.wojenny. 1.538
Recykler 1
Bombowiec 117
Panc. 8.037
Niszcz. 1.142
Flota:
D.transp. 4
Krazownik 15.742
Panc. 15.136
Flota:
G.Smierci 6
Flota:
Panc. 9.000
Flota:
L.myśliw. 12.773
C.mysliw. 20
Krazownik 12.694
O.wojenny. 73
Bombowiec 6
Panc. 9.684
Flota:
M.transp. 268
D.transp. 141
L.myśliw. 19.772
C.mysliw. 15
Krazownik 743
O.wojenny. 1.704
Recykler 454
So.szpieg. 259
St.kolon. 2
Bombowiec 1.024
Panc. 541
Niszcz. 1.733
G.Smierci 1
Sat.slon. 32
Obrona:
Wyrz.rak 139
Plazma 1
...po 3 rundach:
Flota:
M.transp. 11.665 -620
L.myśliw. 95.243 -4.855
C.mysliw. 122 -4
Krazownik 7.670 -169
O.wojenny. 1.535 -3
Recykler 1
Bombowiec 117
Panc. 8.021 -16
Niszcz. 1.140 -2
Flota:
D.transp. 4
Krazownik 15.446 -296
Panc. 15.117 -19
Flota:
G.Smierci 6
Flota:
Panc. 8.991 -9
Flota:
L.myśliw. 12.133 -640
C.mysliw. 19 -1
Krazownik 12.446 -248
O.wojenny. 73
Bombowiec 6
Panc. 9.669 -15
Zniszczony!
Agresor wygrał bitwę!
Przejął 899 metalu, 722.676 kryształu, 6.375.088 deuteru.
Agresor stracił łącznie 50.632.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 579.558.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 110.201.400 metalu i 62.160.900 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 1723,62%
* Bitwa odbyła się na księżycu.
Created by cuteConverter v 0.2.8.2 - Adam85[/center]
:D Black Igor / freelove = turbo multi konto :D
<3 zlomujemy, kradniemy, oszukujemy = Mizar jest nasz <3
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Black Igor ().