umpa napisał(a):
u68 to powinni z Libra połączyć
@Starrk jak by się tak udało to naszego złodzieja pingłina dojedziemy
umpa napisał(a):
u68 to powinni z Libra połączyć
pit napisał(a):
zczerze liczyłem ze jak cmentarzysko wypali to połącza u68 z nekkar, xantus, zibal i cosmos.
Licząc aktywnie grajacych to i tak bylo by tylko z 1600 - 1700 graczy/kont
@Piciu napisał(a):
Pytanie tylko jaki byłby speed połączenia 68 z Libra. Na u68 większości nie interesuje przyspieszenie, na Librze - zwolnienie.
Beljal napisał(a):
ak czytam i czytam te wypowiedzi teamu i coraz bardziej się zastanawiam co Leda i Indus robią w jednym koszu z Galatea Europa i Fenir. Dwa najsłabsze uni z tego zestawienia dostają jeszcze przyspieszenie floty
Rosalind, Leda, Indus takie mogłoby być połącz
AmstelL napisał(a):
Libra x2. u68 x1.
1+2=3
Tak by było sprawiedliwie.
Starrk napisał(a):
Demokracja najgorszym możliwym wyborem. Tylko totalitaryzm i władza jednostki lub wąskiej grupy!
Apofis napisał(a):
Nie chodzi o demokratyczny wybór, głosowanie itd. Tylko zebrać opinie graczy i stworzyć własny pomysł na łączenie. Wybrać najlepiej dostosowany ale wsłuchując się w głos ludu, znaczy graczy heheStarrk napisał(a):
Demokracja najgorszym możliwym wyborem. Tylko totalitaryzm i władza jednostki lub wąskiej grupy!
A nie tylko suche cyferki. Bo zdaje sobie sprawę z tego, że czasami kilka osób ma lepszy pomysł niż tysiące osób, które się mylą.
AmstelL napisał(a):
1+2=3
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
powyginany drucik napisał(a):
Historyjka....
Kiedyś łączyli uni67 z uni68. Pierwotnie to uni67 było docelowe. Wtedy przyszedł gracz z uni68 - Ciernik z COMA i błagał Arta żeby zmienić na docelowe uni68. Ugiął się i finalnie to uni67 przenosiło się na uni68. To co potem się działo to komedia. Uni67 pytało dlaczego nastąpiła zmiana. Przecież im to pasowało a jeden gracz przyszedł i zmienił. Co na to Ciernik? Zaczął obrażać i naśmiewać z graczy że płaczą. Choć sam 10 postów wyżej błagał Arta o zmianę.
Haha
Ja się zastanawiam czy przed napisaniem postu poświęciłeś chociaż minutę żeby zobaczyć konfigurację + punkty serwerów
Apofis napisał(a):
Tylko teraz są inne czasy, jeśli chodzi o łączenie. Dziś a kiedyś to nie porównywalne. Kiedyś nie było tylu nowych rzeczy na ogame, prędkości flot, eko, badań, do tego zmiany w samej grze itp.
Apofis napisał(a):
Ja nie mówię żeby od razu po wysłuchaniu jednego gracza cos zmieniać oczywiście. Tylko czasem wziąć pod uwagę coś więcej niż tylko suche cyferki, które czasem nie oddają gry.
Ja to wolę wzór:2 - 1 = 1AmstelL napisał(a):
1+2=3
Jakiś taki ładniejszy. A nie oklepane dodawanie...
AmstelL napisał(a):
Jasne.Bo fuzja zawsze polega na odejmowaniu. Uni X ma 1200 kont. Uni Y ma 1000 kont. Po fuzji zostaje 200
Masz rację, zawsze tak to działa.
Co na to Ciernik? Zaczął obrażać i naśmiewać z graczy że płaczą. Choć sam 10 postów wyżej błagał Arta o zmianę.
Haha
Nadal uważam że nie sprawdziłeś konfiguracji i punktów top.
zrobić tak żeby większość była zadowolona. No
tare uni zagłosuje że chce łączenia z nowym - toć mało punktów, więcej farm.
Nowe uni zagłosuje że nie chce łączenia z star
Apofis napisał(a):
Ja tu nie piszę o ankiecie nawet a tylko o zebraniu opinii graczy, wypowiadających się na forum bo to oni grają a nie ci co tworzą grę i coś tam jednak wiedzą na temat uni. Chodzi jedynie żeby nie robić tego na sucho bo ilość i statystki nie zawsze są dobre. Ale trudno i tak już projekt ruszył i nic nie zmienimy.
asherl napisał(a):
Po co te kłótnie. I tak wszyscy trafimy na quantum
Starrk napisał(a):
Gdzie trzy osoby tam cztery opinie. Nie pytać nikogo o nic tylko robić swoje. Demokracja najgorszym możliwym wyborem. Tylko totalitaryzm i władza jednostki lub wąskiej grupy!
@Piciu napisał(a):
Wrócimy do tej opinii jak Twoje GSy zwolnią do x1Starrk napisał(a):
Gdzie trzy osoby tam cztery opinie. Nie pytać nikogo o nic tylko robić swoje. Demokracja najgorszym możliwym wyborem. Tylko totalitaryzm i władza jednostki lub wąskiej grupy!
@Piciu napisał(a):
Wrócimy do tej opinii jak Twoje GSy zwolnią do x1Starrk napisał(a):
Starrk napisał(a):
ja bym się jednak cieszył z x1 i zmniejszenia pz do 30% bo bym nie musiał fsować
5 gości