Nikogo nie obchodzi zdanie graczy
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
@Piciu napisał(a):
Nikogo nie obchodzi zdanie graczy
-
-
Darkstar napisał(a):
Firma miala by sie przejmowac widzimisie "klientow", a nie hajsem plynacym z ich decyzji? Wsz
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
-
Zrobią jak zechcą, jednak gdybym miał ogarniać marketing takiego typu gry, byłbym za tym, żeby pewne rzeczy zostały wyłącznie płatne.
Wiem, że za to zdanie zostanie wylane na mnie wiadro pomyj - nie każdy zauważa zdanie jednostki i daje się ponieść emocjom (norma na tym forum). -
Aurora Borealis napisał(a):
żeby pewne rzeczy zostały wyłącznie płatne.
-
Motto na niedzielę "Jak największy speed flot,eko,badań,PZ" po UF
POZDRO&POĆWICZ -
Z tego co widze to czesc graczy ,ktorzy sie tu wypowiadaja dazy do tego by coraz wiecej elementow gry byla dostepna za AM nawet unifuzion
Czy GAMEFORGE placi wam za to ???
Czy ta gra ma byc tylko dla graczy z gruba kasa ???"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
-
Tyski napisał(a):
To chyba nie brałeś udziału przy ostatniej fuzji nikogo się nie pytali z góry narzucili Ci gdzie masz iść i elo
john malkowitz007 napisał(a):
Z tego co widze to czesc graczy ,ktorzy sie tu wypowiadaja dazy do tego by coraz wiecej elementow gry byla dostepna za AM nawet unifuzion
Czy GAMEFORGE placi wam za to ???
Czy ta gra ma byc tylko dla graczy z gruba kasa ???
@john malkowitz007
Pewnie, że każdy by chciał wszystko za darmo ale obudź się zobacz ile nowych rzeczy jest za anty, zmiana klasy, paczki surowców. Ty w ogóle grasz jeszcze w tą grę bo mam wrażenie, że nie ogarniasz, co się działo przez ostatni rok chyba?
Wiadomo, że to będzie za kasę bo chcą zarobić i coraz więcej będzie rzeczy za anty, ale zobacz system nagród daje coś też za darmo. Więc można coś tam mieć czasem za darmo. Nic w tej sprawie nie zrobisz.
Ja bym np. wolał żeby anty wcale nie było ale może faktycznie masz racje i niektórym graczom to odpowiada. Nie moja sprawa. Jest to jest albo grasz albo nie.
umpa napisał(a):
Motto na niedzielę "Jak największy speed flot,eko,badań,PZ" po UF
Dlatego dobrze było by to wcześniej ogarnąć bo potem się okaże, że część graczy zamiast grać to pójdzie na urlop.
Powinien dlatego być większy wybór dla graczy przy te fuzji.Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Apofis ().
-
Apofis napisał(a):
Chyba nie wiesz o czym mówisz. To, że itemy będą płatne do przenoszenia się to już GAMEFORGE ustaliło, więc my to wiemy a chcemy jedynie żeby to było na naszych zasadach.
Przecież tam gdzie dwóch graczy/użytkowników forum tam trzy opinie.
Nie dziwie sie wcale, że nie ujawniane są plany fuzji, skutkowałoby to jedynie powstaniem wątku na 300 stron z którego nic poza kłótnią i przepychaniem argumentów na swoją korzyść by nie wynikało.Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Apofis napisał(a):
Pewnie, że każdy by chciał wszystko za darmo ale obudź się zobacz ile nowych rzeczy jest za anty, zmiana klasy, paczki surowców. Ty w ogóle grasz jeszcze w tą grę bo mam wrażenie, że nie ogarniasz, co się działo przez ostatni rok chyba?
-
Qnick napisał(a):
Naszych, czyli czyich konkretnie?
Przecież tam gdzie dwóch graczy/użytkowników forum tam trzy opinie.
I am back napisał(a):
To, ze sa paczki za anty, itemy zmiany klas to nie oznacza, ze wszyscy chca i/lub musza kupowac.
-
@john malkowitz007, wyrwane z kontekstu. Dość oportunistycznie, bo w liczbie mnogiej. Ja po raz kolejny zaznaczyłem to, że każdy kto prowadzi biznes on-line, chce dać części graczy elementy exclusive.
Bynajmniej GF dając ostatnio kilka takich opcji, wcale nie wykluczył możliwości innym graczom korzystania z części z nich. Wiedziałem, że wpycham kij w mrowisko, ale nie wiedziałem, że wpychając go tak płytko, rozsierdzi cały rój.
Z tego co widzę to część graczy, którzy się tu wypowiadają dąży do tego by coraz wiecęj elementów gry byłą dostępna za darmo. -
ja napewno jak speed spadnie poniżej x4 na 100% wieczny urlop....
POZDRO&POĆWICZ -
Daliby 3 czyste serwery. X1, X2 i x5-6. Każdy wybiera gdzie chce iść. I tyle
-
NowyLolek napisał(a):
Daliby 3 czyste serwery. X1, X2 i x5-6. Każdy wybiera gdzie chce iść. I tyle
umpa napisał(a):
ja napewno jak speed spadnie poniżej x4
-
Po ostatniej fuzji miałem 5 legalnych kont na Quantum Tylko taki miałem wybórAntares top10 END
Cygnus top 10 END
Quantum top 50 ON
Himalia top 4 ON
Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27% -
guff napisał(a):
Po ostatniej fuzji miałem 5 legalnych kont na Quantum Tylko taki miałem wybór
-
Rodzina
-
Eee takie to nic nowego to i bez fuzji mógłby mieć. Myslalem, ze cos zbugowanego i na jednym koncie wylądowały np.
-
wtedy nie było kodów przekazania i jeśli wszystkie konta były na tym samym lobby, to można chyba było nawet legalnie grać. Tylko zasady jak przy zgłoszonym multi
-
-
O ty w mordkę jeża fuzja się zaczęła wow ale tylko te nowsze widzę.
-
Apofis napisał(a):
O ty w mordkę jeża fuzja się zaczęła wow ale tylko te nowsze widzę.
-
powyginany drucik napisał(a):
Pewnie reszta za 1-2 tyg
-
"Mamy dla Was pierwszą partię grup"
znaczy że reszta potem! -
Ale zauważ co zrobili:
Himalia miała floty x6
reszta uni x4
a będzie uni o prędkości flot x5
Dla Himali do spowolnienie flot natomiast dla reszty lekkie przyśpieszenie. -
Speed został uśredniony stąd taka zmiana