Apofis napisał(a):
Nie sprawdzałem co to ale czy to będzie współmierne z kontami rozbudowanymi a tyle co powstałymi.
Czy nagrody będą zróżnicowane w zależności od zaawansowania konta, bo inną wartość będzie miała dla konta początkującego a inną dla bardzo rozbudowanego, niewiele znacząca.
Wszystko będzie zależeć od tego, czy GF zmieni wartości nagród, czy zostawi jak na testowym.
Bawiłem się w testowanie tylko dwa dni i w tym czasie z nagród miałem 1k MT, 100 rozpruwaczy, 10k wyrzutni rakiet, 100 plazm i 20 gwiazdek. Po przetopieniu tego wszystkiego u Handlarza złomu po 75% wartości uzbierała się ładna sumka
Troszkę szkoda, że niektóre zadania wymagają użycia anty - np. chcą żeby skrócić czas czegoś, co się buduje w stoczni albo kupić dowolną rzecz (dopalacz) w sklepie. Z drugiej strony zadania typu wejdź w Statystyki, w Ekwipunek z posiadanym dopalaczami, kup coś w Import/Export albo poderwij do lotu 100 owiec praktycznie nic nie kosztują poza czasem spędzonym na klikaniu.
A i jeszcze taka uwaga - gra pakuje nagrodę w miejsce, gdzie akurat się znajdujemy, więc zanim klikniemy w Odbierz, warto sprawdzić, czy jesteśmy tam, gdzie chcemy ją otrzymać
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta