Raku77 napisał(a):
ludzie ja wszystko rozumiem obawa przez przepaścią ptk itd ja grając na ursie mam 730k ptk floty i jakos daje rade więc o co chodzi dostaniecie 3x eko raz dwa sie rozwiniecie, druga sprawa zanim będzie łącznie albo pewnie zaraz po nim będzie pasmo pz czy jak to tam sie zwie i nawet jak dostaniecie zloma to sie odbudujecie w jeden dwa dni? albo i szybciej wiec jaki problem, a patrzac na przedziały ptk to zanim zrobią łączenia to mimo że gra nas 200 czy tam 300 aktywnie na uni to nigdzie nas nie wrzuca bo wszedzie bedziemy miec najwiecej ptk bo bedziemy odstawac od wszystkich czy to uni 1 czy adromeda czy inne i patrząc tak na to to bedziemy musieli isc na jakies uni gdzie flota x2 albo wiecej zeby nie odstawać jakos
ps. a fatalkiem i jontem sie nie przejmować oni tylko duzo gadaja a siedza na obunkrowanych moonach z obstawionymi us flociarze ktorzy trzymaja deu na jednym moonie a o wielkich akcjach rozbrajania uni i zwalczaniu handlu każdy moze poczytac w did ursy
pozdrawiam
Darmozjad666
Pusher hipokryta Nie dość ze jego 95% sojuszu włącznie z nim wisiało za push, to jeszcze ma taki sam układ i to z kolegami coby miał kto nooba bronic
A co do tych wypowiadających się w związku z moim tematem - z logicznego punktu widzenia chodziło o skupowanie dexu przez ekowców... Ale każdy niech sobie tłumaczy na swój sposób co chce ;
Art jednak nic nie zmieniaj - Ursa tam pasuje jak Ulał
sorro03 napisał(a):
Tez sie ciesze ze zostajesz nikt tak nie traci floty jak ty
Po 2 dniach:
332156.17% TOP1 ACS - CAŁE MNS W RECKACH ( sorro, cannabis, sarmikowa, konto konia i benka )