Ale to wy przechodzicie do nas
trzeba uszanować zasady jakie panują na czyichś włościach, a nie panoszyć się ze swoim zdaniem i w ogóle same fochy z przytupem

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Solenzo ().
Solenzo napisał(a):
Nie moge zrozumiec tematu czemu ktos mialby chciec mniej niz 70% zlomu70% zlomu na exodusie to wieksza szansa na zezlomowanie paru bolkow tu i owdzie i szybko mozna sie wzbogacic. Jesli tak uwazacie ze jupiter odstaje bo jest jeden gracz ktory ma wiecej pktow i to w sumie w eko a reszta od top 2 w dol jest wyrownana w stosunku do H L M to sami sobie strzelacie w stope tymi 30%. Bunkrownicy boja sie o swoje bunkry czy jak? Nie za duzo udogodnien dla ekowcow juz? kupno siurki kryjowki i nieprzebijalne solo czy we dwoch bunkry tylko trzeba pol uni zwolywac ? 70% zlomu to w pewnym sensie inny synonim speedu 2x. zamiast zarobic 2 razy szybciej zarobisz 2 razy wiecej a czasu poswiecasz tyle samo.takze z mojego punktu widzenai H L M powinno CHCIEC 70% zeby mogli tluc sie efektywnie punktowo.
A ty Fallen to szpanujesz jak nie wiem co. narobiles sobie 3 razy wieksza flote z kolezkami i tylko IO do Jupka albo Jupek do IO? top 1 flota z jupitera tak samo jak top 2 i top 3 nie odstaje w ogole punktowo od np floty top 1 hydry. I przestan plakac jak dziecko ze cie wrzuca na speed uni.
Jesli patrzymy flotowo to H J M L niczym sie prawie nie rozni. A jesli wezmiemie pod uwage top 1 jupitergo ze masz duzo punktow to polowa eko polowa floty to jaka to roznica z tego eko 50 kk tygodniowo? Taka wam to roznice robi? no chyba nie.
Stanowcze NIE dla 30%.
nie ma to jak bezpieczenstwo aplikacji :p
art.comastuff.com/ogame/poll.p…3E%20%27%29;%3C/script%3E
Solenzo napisał(a):
http://art.comastuff.com/ogame/poll.php?…9;%3C/script%3E
Solenzo napisał(a):
spoko Artwiesz ze ja lubie wynajdywac luki :p
==Webber== napisał(a):
Fallen, zazdrość, zawiść, odpowiedz sobie sam czemu się czepia
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kmicic1522 ().
Art napisał(a):
Jak na razie frekwencja w obu ankietach nie powala na kolana...
E +F z ogółu głosujących ponad 7000, jest ok 760 głosów
H J L M z ogółu głosujących ponad 6600, jest jeszcze gorzej, bo 402 głosy.
Mister Publiczności - Ogame 2015<`marcik> `kwachu chyba ci sie oswiadcze ;p
Mister Publiczności - Ogame 2015<`marcik> `kwachu chyba ci sie oswiadcze ;p
Kmicic1522 napisał(a):
- to główny powód
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Crazy Iwan ().
Bl4ckWhite napisał(a):
Z powodu floty top 1 2 i 3 wyrzucono nas z pierwotnego planu bo to czy tamto tak jakbyśmy bronili komuś flotę budować. Może któryś wesoły analityk zobaczy jak się to ma od top 4 w dół ?
"RZUCAŁEM OGAME WIELE RAZY
I ZA KAŻDYM RAZEM MI SIE UDAWAŁO"
Solenzo napisał(a):
byla ankieta zrobiona przez Artazobaczymy co tam wyjdzie mam nadzieje ze jakis fajny kompromis np 50% bo na 30% to naprawde ale to naprawde smutno troche
Evrine a tak kulturalnie sie spytam co ci przeszkadza w zlomie 70%? w czym on jest gorszy od 30%?
ze jak masz flote 2 razy wieksza od innych i siedzial na pustej gali to nikt nie bedzie chcial na ciebie leciec i nawet fsa nie bedziesz musial robic? przy 70% musisz sie zastanowic zwlaszcza jak bedzie fuzja i duzo graczy, czy aby napewno zrobiles fsa na nocjak dla mnie 70% zlomu to takie wlasnie granie na 2x ale jednak na 1x. I nie widze w tym nic zlego. jedyny problem ze moze H M L maja za malo reckow o jakies 10-15 k ale to chyba nie jest problem mega wielki?
Ewentualnie pozostaje jeszcze jednak opcja : po fuzji jupiter bedzie zlomowal H M L i bedzie z graczy wypadac 70% a jak H M L dopadnie jupka to wypadnie 30% :p
Marius79 napisał(a):
Ja bym chciał tylko poprawny link do tej ankiety na obecną chwilę bo coś nie trybi...
Marius79 napisał(a):
Wrong key!!!
tyle po tym linku, mógłby ktoś wkleić poprawny...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Fear ().
wyswietlanie wynikow zostalo wylaczone, zeby nie wplywac na wynik ^^Fear napisał(a):
ja gram na forku, niby głos oddałem ale mam wrong key i nie mogę sprawdzić wyników :D
nie to żebym się czepiał bo mogę poczekać do jutra, ale fajnie by było jakby to ogarnąć dla ludzi co jeszcze nie zagłosowali
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jaquinta ().
Art napisał(a):
A może w ramach kompromisu H J L M - polaczyc albo do M albo do I?
Gracze z J beda mogli wybrac albo pójście do I albo do M z ewentualna zmiana progu procentowego...