Bo nie było kodów do przekazania psu konta
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Logował się ktoś już na to nowe forum? To jest wersja angielska?
-
Apofis napisał(a):
jakieś 15 minut
już nawet zresetowałam hasło do tego pierwszego konta bo już nawet jego nie byłam pewna, ale w dalszym ciągu sie nie mogę zalogować na nowe forum
The username "XXX" does not exist.
@kasai
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
I am back napisał(a):
@buleon ladnie i przejrzyscie wszystko rozpisales. Ale... no wlasnie, jest jakies ale
Cmentarzysko powstalo po to, by zwolnic miejsce na serwerach i swobodnie, bez komplikacji (teoretycznie) przeprowadzic fuzje. Nieco lub znacznie po prostu zwolnic miejsce dla nowych kont. Wiec wybacz ale ja w pelni rozumiem stanowisko teamu/GF, ze nie bedzie zadnych rekompensat za to, ze ktos wrzuci urlop na konto by uciec z kontem na cmentarz i pozniej wrocic na dowolne uni jakie sie chce. Moim zdaniem, nie placisz antymateria za migracje wiec zaplac wydobyciem. GF nie chce i nie moze byc stratne na tym, ze ktos chce wykorzystac narzedzie do migracji miedzy uniami dla wlasnych korzysci, nie ustepujac miejsca innym graczom. To tak jak bys chcial zjesc ciastko i miec ciastko. Ty akurat grasz eko. Ale co z flociarzami, ktorzy maja konta flotowe na kilku uni? I wszystkie konta pojda na jedno uni? Siada sasiad na jedno konto, szwagier na drugie, ktos inny na trzecie konto... reszty chyba nie musze tlumaczyc
Lwica jest boska :) -
Avinashi napisał(a):
Apofis napisał(a):
już nawet zresetowałam hasło do tego pierwszego konta bo już nawet jego nie byłam pewna, ale w dalszym ciągu sie nie mogę zalogować na nowe forum
The username "XXX" does not exist.
@kasai
-
same here
-
ohm,,,,,
tam na górze jest jeszcze taki gameforge login.... tam się zalogujcie .... serio serio [ciach] o?
@Beljal @WrednaDziewczyna
PS. ja chcem mojom range zwycienscy! :E:E
Super Moderator Ruda:
Pseudocenzura
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. KingPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().
-
Art napisał(a):
Jeśli chodzi o dalsze zmiany w konfiguracjach Universów docleowych, to mogą one być przedmiotem zmiany poprzez ewentualną ankietę. Co do opcji aktywacji ładowności sond szpiegowskich, wpierw się upewnię czy ta opcja wchodzi w grę.
@Art czekamy z niecierpliwością i ładnie prosimy o ankietę ładowności sond Gracze Janice są poszkodowani, a zapewne każdy chciałby mieć sondy z ładownością. Z botami już umiemy grać, można ich generalnie powybijać, będzie ewentualny dodatkowy element rozgrywki. Dajcie już tą ładowność sond! -
Apofis napisał(a):
"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
Bez ładowność sond ta gra traci sens. Zróbcie coś z tym. Proponuje zrobic sonde na forum niech ludzie zdecydują. Ładowność sond byla na przykład dla mnie podstawowym kryterium wyboru universum do gry."Zorganizowanej sile można przeciwstawić jedynie zorganizowaną siłę. Niezależnie od tego, jak bardzo bym tego żałował, nie ma innego wyjścia." Albert Einstein
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Goti ().
-
A co się stało z Odkrywcą na Xanthus?
Od: dowódca floty - godzina 22.35
Znaleźliśmy łatwo dostępne pola surowców na odległej planetoidzie i wydobyliśmy pewną ich ilość.
Zrabowano: 92.400 Kryształ.
Znaleźliśmy łatwo dostępne pola surowców na odległej planetoidzie i wydobyliśmy pewną ich ilość.
Zrabowano: 184.800 Metal.
Twoja ekspedycja natrafiła na małą asteroidę, z której można pozyskać trochę surowców.
Zrabowano: 22.400 Deuter.
Około 15.30 było:
Od: dowódca floty
Twoja ekspedycja natrafiła na małą asteroidę, z której można pozyskać trochę surowców.
Zrabowano: 26.250.000 Metal.
Zrabowano: 13.650.000 Metal.
Zrabowano: 18.900.000 Metal.
Znowu coś zrąbali. -
atomic napisał(a):
Art napisał(a):
Jeśli chodzi o dalsze zmiany w konfiguracjach Universów docleowych, to mogą one być przedmiotem zmiany poprzez ewentualną ankietę. Co do opcji aktywacji ładowności sond szpiegowskich, wpierw się upewnię czy ta opcja wchodzi w grę.
Proszę o rozważenie ładowności sond na uni docelowym. Nie rozumiem dlaczego jest to nam odbierane. Fuzja powinna owszem, być wypośrodkowana ale zamiast zabierać to, co było dobre jednym, lepiej dać wszystkim...
Fuzja powinna podnieść standard gry, a nie ją ograniczać...Szara Wilczyca -
@atomic, @Goti, @Szara Wilczyca, @Czarny Pan - to będzie trzeba lobbować już na samej Himalii po przejściu. Bellatrix zapewne też będzie za.
Lwica jest boska :) -
Beljal napisał(a):
Nie trafiłeś.
nawet Kasai wkleiła w swoim poście/temacie, gdzie się trzeba jeszcze wpierw zalogować.
inna sprawa to taka, że trzeba mieć konto założone w gameforge. no ale o tym to jest mowa w pierwszym poście tak właściwie...
Chociaż, czy nie było tak, że konto gameforge już się kiedyś tam zakładało przy okazji lobby lub trochę po wprowadzeniu lobby?
S. King -
Avinashi napisał(a):
Chociaż, czy nie było tak, że konto gameforge już się kiedyś tam zakładało przy okazji lobby lub trochę po wprowadzeniu lobby?
-
powyginany drucik napisał(a):
Avinashi napisał(a):
S. King -
atomic napisał(a):
które uni zostalo pozbawione? Ja narazie gram na Janice i chce przejść na hime z ładownością sond. Ty tu grasz wogole czy tylko nabijasz posty?
-
Apofis napisał(a):
atomic napisał(a):
które uni zostalo pozbawione? Ja narazie gram na Janice i chce przejść na hime z ładownością sond. Ty tu grasz wogole czy tylko nabijasz posty?
-
Czy w planach są kolejne fuzje Uniwersów?"Sztuka To Ludzkość"
W 2020 roku, po 10 letniej przerwie od Ogame wróciłem do gry, wcześniej grałem około 5 bitych lat... -
Ardnas napisał(a):
Czy w planach są kolejne fuzje Uniwersów?
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Ardnas napisał(a):
Czy w planach są kolejne fuzje Uniwersów?
-
Taka tam ciekawostka po fuzji, aż zdjąłem urlop z wiecznie urlopowanego konta by zerknąć gdzie się podziały księżyce xD
-
Ciekawe gdzie poleci flota po zdjęciu takiego moona. Pewnie na stare uni
-
Stacje można puścić xD. Tylko że z jej odebraniem gorzej:
Moze jak się kliknie przenosiny na te kordy, to moon wróci?
-
Kolega nad Tobą w układzie ma moona przy planecie. I nick adekwatny do sytuacji.
-
Apeironvi napisał(a):
Stacje można puścić xD. Tylko że z jej odebraniem gorzej:
Moze jak się kliknie przenosiny na te kordy, to moon wróci?
-
Ciekawostka w podglądzie imperium, tu widzi planety na 15 pozycji a moony na 14 pozycji
-
Z widoku teleportera też to fajnie wygląda: do teleportowania dostępny 1 moon, ale jako standardowy cel już wszystkie widać xD
-
Może to nowa funkcja jarałbym się, jak by można było mieć księżyce bez planet - w końcu bym mógł zrezygnować z 7 lotek i je kapkę zabudować.
-
Ciekawie się robi
Ciekaw jestem, czy takich przypadków jest więcej i czy w innych krajach też się zdarzały?tylko VICIA !!!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 13
13 gości