Bo nie było kodów do przekazania psu konta
![:D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/biggrin.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Apofis napisał(a):
Logował się ktoś już na to nowe forum? To jest wersja angielska?
I am back napisał(a):
@buleon ladnie i przejrzyscie wszystko rozpisales. Ale... no wlasnie, jest jakies ale
Cmentarzysko powstalo po to, by zwolnic miejsce na serwerach i swobodnie, bez komplikacji (teoretycznie) przeprowadzic fuzje. Nieco lub znacznie po prostu zwolnic miejsce dla nowych kont. Wiec wybacz ale ja w pelni rozumiem stanowisko teamu/GF, ze nie bedzie zadnych rekompensat za to, ze ktos wrzuci urlop na konto by uciec z kontem na cmentarz i pozniej wrocic na dowolne uni jakie sie chce. Moim zdaniem, nie placisz antymateria za migracje wiec zaplac wydobyciem. GF nie chce i nie moze byc stratne na tym, ze ktos chce wykorzystac narzedzie do migracji miedzy uniami dla wlasnych korzysci, nie ustepujac miejsca innym graczom. To tak jak bys chcial zjesc ciastko i miec ciastko. Ty akurat grasz eko. Ale co z flociarzami, ktorzy maja konta flotowe na kilku uni? I wszystkie konta pojda na jedno uni? Siada sasiad na jedno konto, szwagier na drugie, ktos inny na trzecie konto... reszty chyba nie musze tlumaczyc
Avinashi napisał(a):
próbujęjakieś 15 minutApofis napisał(a):
![]()
już nawet zresetowałam hasło do tego pierwszego konta bo już nawet jego nie byłam pewna, ale w dalszym ciągu sie nie mogę zalogować na nowe forum![]()
The username "XXX" does not exist.
@kasai
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().
Art napisał(a):
Jeśli chodzi o dalsze zmiany w konfiguracjach Universów docleowych, to mogą one być przedmiotem zmiany poprzez ewentualną ankietę. Co do opcji aktywacji ładowności sond szpiegowskich, wpierw się upewnię czy ta opcja wchodzi w grę.
Apofis napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Goti ().
atomic napisał(a):
@Art czekamy z niecierpliwością i ładnie prosimy o ankietę ładowności sondArt napisał(a):
Jeśli chodzi o dalsze zmiany w konfiguracjach Universów docleowych, to mogą one być przedmiotem zmiany poprzez ewentualną ankietę. Co do opcji aktywacji ładowności sond szpiegowskich, wpierw się upewnię czy ta opcja wchodzi w grę.
Gracze Janice są poszkodowani, a zapewne każdy chciałby mieć sondy z ładownością. Z botami już umiemy grać, można ich generalnie powybijać, będzie ewentualny dodatkowy element rozgrywki. Dajcie już tą ładowność sond!
Beljal napisał(a):
Nie trafiłeś.
Avinashi napisał(a):
Chociaż, czy nie było tak, że konto gameforge już się kiedyś tam zakładało przy okazji lobby lub trochę po wprowadzeniu lobby?
powyginany drucik napisał(a):
TakAvinashi napisał(a):
Chociaż, czy nie było tak, że konto gameforge już się kiedyś tam zakładało przy okazji lobby lub trochę po wprowadzeniu lobby?
atomic napisał(a):
które uni zostalo pozbawione? Ja narazie gram na Janice i chce przejść na hime z ładownością sond. Ty tu grasz wogole czy tylko nabijasz posty?
Apofis napisał(a):
Grałem na u 21 i zabrali. Jakiś zdziwiony widzę jestesatomic napisał(a):
które uni zostalo pozbawione? Ja narazie gram na Janice i chce przejść na hime z ładownością sond. Ty tu grasz wogole czy tylko nabijasz posty?
Ardnas napisał(a):
Czy w planach są kolejne fuzje Uniwersów?
Ardnas napisał(a):
Czy w planach są kolejne fuzje Uniwersów?
Apeironvi napisał(a):
Stacje można puścić xD. Tylko że z jej odebraniem gorzej:
Moze jak się kliknie przenosiny na te kordy, to moon wróci?![]()
5 gości