buleon napisał(a):
I może jeszcze małe pytanie do @Art - czy w planach na twardą fuzję przewidujecie danie graczowi możliwość wyboru między uniwersami docelowymi?

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
buleon napisał(a):
I może jeszcze małe pytanie do @Art - czy w planach na twardą fuzję przewidujecie danie graczowi możliwość wyboru między uniwersami docelowymi?
Art napisał(a):
W naszej propozycji planu fuzji dążyliśmy do zmniejszenia ilości universów
Art napisał(a):
to oznacza tylko jeden cel w każdej grupie Universów do zmigrowania
ackra napisał(a):
Po podaniu planu fuzji w przeszłości się to zmieniało z różnych powodów. np. braku wolnych miejsc.
pit napisał(a):
@Ruda co to znaczy że ostatecznego planu fuzja nie ma?
Macie chyba jakiś plan tylko musicje go podrasować??
Czy bardzuej plan a nie wypalił wiec zrobmy plan b??
Art napisał(a):
Z tego co wiem, to bonusy się uaktualniają zgodnie z nową pozycją niestety.Radim napisał(a):
@Art Jak wygląda wydobycie metalu i kryształu na planetach z bonusami, jeśli pozycja po fuzji ulegnie zmianie? Z dexem sprawa jest o tyle prostsza, że temperatura planety nie zmienia się. Co w momencie, jeśli moja planeta zmieni pozycje z np. 8 na 7? czy wydobycie metalu ulegnie zmniejszeniu?
Ruda napisał(a):
Nie spotkałam się z planami fuzji na innych społecznościach przed ogłoszeniem rozpoczęcia fuzji.
Więc to nie jest do końca wybór Arta. Znów @cokolwiek tworzysz burzę w szklance wody.
cokolwiek napisał(a):
Ale ja jestem pewien, że fuzja będzie przed BN 2020, i z uni takie jak widać w DiD.
I am back napisał(a):
Bedzie smiechu jesli okaze sie, ze Twoja pewnoscc siebie zawiodla i zadnej fuzji przed swietami grudniowymi nie bedzie...cokolwiek napisał(a):
Ale ja jestem pewien, że fuzja będzie przed BN 2020, i z uni takie jak widać w DiD.
cokolwiek napisał(a):
Oczywiście art wybrał drogę utajniania i info o fuzji dostaniecie na ok tydzien przed.
1 gość