buleon napisał(a):
I może jeszcze małe pytanie do @Art - czy w planach na twardą fuzję przewidujecie danie graczowi możliwość wyboru między uniwersami docelowymi?

buleon napisał(a):
I może jeszcze małe pytanie do @Art - czy w planach na twardą fuzję przewidujecie danie graczowi możliwość wyboru między uniwersami docelowymi?
Art napisał(a):
W naszej propozycji planu fuzji dążyliśmy do zmniejszenia ilości universów
Art napisał(a):
to oznacza tylko jeden cel w każdej grupie Universów do zmigrowania
ackra napisał(a):
Po podaniu planu fuzji w przeszłości się to zmieniało z różnych powodów. np. braku wolnych miejsc.
pit napisał(a):
@Ruda co to znaczy że ostatecznego planu fuzja nie ma?
Macie chyba jakiś plan tylko musicje go podrasować??
Czy bardzuej plan a nie wypalił wiec zrobmy plan b??
Art napisał(a):
Z tego co wiem, to bonusy się uaktualniają zgodnie z nową pozycją niestety.Radim napisał(a):
@Art Jak wygląda wydobycie metalu i kryształu na planetach z bonusami, jeśli pozycja po fuzji ulegnie zmianie? Z dexem sprawa jest o tyle prostsza, że temperatura planety nie zmienia się. Co w momencie, jeśli moja planeta zmieni pozycje z np. 8 na 7? czy wydobycie metalu ulegnie zmniejszeniu?
Ruda napisał(a):
Nie spotkałam się z planami fuzji na innych społecznościach przed ogłoszeniem rozpoczęcia fuzji.
Więc to nie jest do końca wybór Arta. Znów @cokolwiek tworzysz burzę w szklance wody.
cokolwiek napisał(a):
Ale ja jestem pewien, że fuzja będzie przed BN 2020, i z uni takie jak widać w DiD.
I am back napisał(a):
Bedzie smiechu jesli okaze sie, ze Twoja pewnoscc siebie zawiodla i zadnej fuzji przed swietami grudniowymi nie bedzie...cokolwiek napisał(a):
Ale ja jestem pewien, że fuzja będzie przed BN 2020, i z uni takie jak widać w DiD.
cokolwiek napisał(a):
Oczywiście art wybrał drogę utajniania i info o fuzji dostaniecie na ok tydzien przed.
1 gość