Zgadzam się z ZAiMeR'em Sam jako informatyk wole taką "surową" stronę gdzie wszystko widać niż nawalone 3 tony (często) zbędnego badziewia, które zmusza mnie do przełączenia "Nie wyświetlaj obrazków" żeby cokolwiek zobaczyć...
Punkty i przyrosty za rok 2015 :]
- Rekordy:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Zestawienie roczne:
Ogame.pl:
przyrostyogame.cba.pl/t/pl/1.html
Kliki do serwerowych:
przyrostyogame.cba.pl/t.html
Gratki wszystkim xD
(dla s118, s119 i s120 przyrosty roczne to nie przyrosty roczne :P)Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
O fajowo w top 400 jestem , jak na lenia dobry wynik
-
Ładne zestawienie :). jestem sporo wyżej niż się spodziewałem :D.
-
-
-
Kolejny rok za nami i kolejna aktualizacja.
Tym razem speed doczekały się swoich statystyk. -
Ciap, jesteś bosssssska!
-
-
szacun za statystyki:D ciekawie to wygląda:D
-
Zrób proszę aktualkę przyrostyogame.cba.pl/Info.html
-
W tym roku też będzie aktualizacja?
-
Zapomniałam pobrać punkty po łączeniu wiec wygeneruje przyrosty z historii ale będzie to inna forma - excelowa.
Historia ma już 40GB więc zanim program sobie wszystko przeczyta posortuje trochę potrwa.
ID kont po łączeniu się zmieniły więc mogę zrobić:
a) przyrosty od 1 stycznia dla kont bez przenoszenia + od 1 kwietnia dla kont przenoszonych
b) wszyscy od 1 kwietnia
a) przyrosty od 1 stycznia dla kont bez przenoszenia + od 1 kwietnia dla kont przenoszonych + od 1 stycznia do 1 kwietnia konta na ex uniach
Co lepsze?
Nie jestem w stanie połączyć kont przenoszonych.
Chciałam programem ale sporo osób zmieniło nicki i trzeba było porównywać kordy punkty i nazwy planet. Za dużo pracy.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Trzecia opcja wydaje się być najrozsądniejsza.
-
Można się spodziewać tej aktualizacji czy sobie darowałaś?
-
-
to może opcja "b"?solo: 11'254%
acs: 53'196%
102 ST: 351'984,54% -
"Wiecie tyle ile ja chce żebyście wiedzieli." - Nyah [*]
W grze od: 06.10.2005r. - Ta historia dalej trwa...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0