Gratuluje nowego top 1 ACS bo % ładny i zysk przyjemny
ogolnie to wbijam w historie z tym kontem związana, tak jak Nasto wyskanował tak i ja dostałem cynk niestety spałem bo pewnie bym sie dołożył do lotu
konto prosiło sie w recki i to co chciało to dostało
może GO sie tym zajmie a może nie tego sie dowiemy z czasem
ogolnie to wbijam w historie z tym kontem związana, tak jak Nasto wyskanował tak i ja dostałem cynk niestety spałem bo pewnie bym sie dołożył do lotu
konto prosiło sie w recki i to co chciało to dostało
może GO sie tym zajmie a może nie tego sie dowiemy z czasem
jesteś tak fałszywy jak twoja prymitywna wypowiedź. Juz wiem kto to zrobił to byłeś TY ze swoimi przekrętami ! i chciałeś wystawić konto i zrzucić na mnie winę? niestety rozwalił flotę sojusz z SCS + GRS :)! To już wiem dlaczego konto mi oddałeś tak lekko.
o 10 rano bylem na koncie i zmieniłem nick i sam mówiłeś by wstawić w nicku jeszcze email który cofał "ktoś" przez cały czas, może Ty

a potem bylem tak jak teraz u kobiety gdzie ma stale IP
ciekawe czy teraz zezłomujesz konto na elce z topki, które szykowane jest dla Ciebie co? tak, dowiedziałem się o tobie dużo przez ten tydzień i poznalem jak fałszywy jesteś!I Szczęście w nieszczęściu, ze olalem te konto po 2-3 dniach i 1 ST grania i puściłem na urlop az do kiedy widocznie je zdjęliście bo może interesy nie wyszły i ktoś je wystawił, a winę zrzucić na mnie, żenada błaźnie. Jak to ktoś napisał pro elo elo graczu ze swoim pushowaniem się na elce.
to konta już sobie nie zezłomujesz ani gwiazdek ani 3kkk surki przejdzie kolo nosa
Obrócileś wszystko przeciwko mnie razem ze swoją bajką. A do Pana Owocka to zostaleś na poziomie podstawówki,a regulaminu ani zasad gry nie znasz z wyssanymi z palca animozjami. Jeżeli ktoś cofa email możesz znowu ustawić swój, a on cofał codziennie. Polemizować z Tobą nie będę także na inne tematy bo twoja wypowiedź o Tobie świadczy. 
![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)

naprawde grac sie odechciewa...radze wam zzostawic to bo po co jeździc po sobie skoro i tak sie nie znacie? piwka sie napijcie, drinka