mIMaS i sosenka], ncr [Z_P], WIECZNY FARMER i hefajstos [B.D. ] vs krzystyna i maxym i akuku i izza i bryk [[LaMki] ] - 78 724,71% + obrona ACS TOP 4 OGAME PL

• Uni 66 [2]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No graty panowie - spore floty , jeszcze piękniejsza akcja.

To jak dla mnie sam smak ogame , żeby wysupłać ze zbiegu cyferek tak piękną akcję, do tego angażująca takie floty Takich graczy.
    Miód sam w sobie ;D.

Graty chłopaki - w szczególnośći Tobie Krzystyna ;D - jesteś jednym z największych flociarzy Ogame pl. ;P
    Tylko na u48 :
    Ponad 200.000 %
    Top 1,2,3,4,5,9,10 solo top1,3,4 acs
    board.pl.ogame.gameforge.com/b…1-starcia-u48/index2.html
  • A mówiłem że to wariaty, ale nikt monsterka nie słucha :( na takie akcje zaprasza się Eliego I Mroczka !! wtedy Krzysiek musiałby tylko patrzeć jak padają jego gsy, a tak to tylko gratulacje należy złożyć dla tych świrów co już wspominałem że na minusie ale mega procent walną....koledzy po jednej i drugiej stronie tego ST jakże finezyjnego i ukłon się należy...Wieczny i Hefi nie łamcie się odbudować dorobek należy ;) i pomoc musi być...dla Atakierów poza gratulacjami można życzyć tylko szybkiego przetopu :D bo Krzysiek tam pewnie zdrowo wałkuje transporterami :E
    Monster Man vel Pasta U64 - TOP 40 OFF!!!!
    Monster Man U66 - TOP 12 - ON
    Monster Man U Kallisto - TOP 7 - ON
  • gut ustawka - farmer no to teraz zrób to co ja :D jest okazja - tzw do widzenia ogame - i tak już jesteś legrnda jak my ;P :P :P :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ARCTURUS back ().

• ale te lamki robote na u66 robia- graty panowie...
    co z tego ze w plecy jak wszystkie uni o was dudnia- GRATY
    tylko mrocznego w tym st brakuje, oczywiscie po tej stronie co ostatnio- hha hha nie no zart....
    uklon prosto z mlodziutkiego leo....
  • No Mroczuś szuka sobie stojącej flotki bo takie akcje jak ta są ponad jego siły:)
    tzn ostatnia próba pokazania doświadczenia w jego przypadku skończyła sie strata tysiąca gęsi:)
    A może teraz lamki jeszcze pokażą gdzie Mroczki zimują:)
    Oj przepraszam lato jest, może wreszcie ktos da mrocznemu czas na nabycie opaleniznay:)
  • nie znam ani obrońców , ani atakierów, ale przy takim RW t o nie wypada sie nie wpisać:)
    akcja cud, miód i orzeszki, procent powalający i tyle latajek spadło że szok normalnie ]:-D
    dobrze że wieczny zdążył się wpisać w rekordach u66 z ilością pancy :E
    gratki Panowie, rekord Acs pewnie długo powisi...chociaż różnie to bywa... :roll:
    Nie wierzę, że ludzkość przetrwa następne tysiąc lat, jeśli nie udamy się w kosmos. Zbyt wiele zagraża życiu na jednej planecie.
    Stephen Hawking

TOP SOLO 1193,6%1193,6%
  • Gratki świetnej akcji :P
    Miamas lamko jak mogłeś :P
    sosna moze jakoś specjalnie nie przepadałem za Tobą na u 61 ale umiejętności gry nie można Ci odmówić :) więc życze wam odbudowy jeśli będzie :P
    Zielnik lamko to Ty jeszcze grasz :P
  • Pogratulować pomysłowości obrońcom.
    Mimas, sosenka, farmer, ncr wierzę w waszą wytrwałość w odbudowie i wtedy jazda wiecie z czym :)

A tak z innej beczki to widzę, że kompleks mrocznego u niektórych graczy zamiast maleć wręcz przeciwnie wzrasta.
    Dobre jest to, że jest mało aktywny, a ludzie w dalszym ciągu się mogą tylko tu ponapinać i srać pod siebie ze strachu na myśl o nim:)
    Kontynuacja forumowego konta vince1500 (15 zero zero)
  • Jako jeden z obrońców to wypadałoby sie wpisać XD

Kiedys wielcy wrogowie a teraz stoimy po jednej stronie barykady i nawet całkiem dobrze Nam to wychodzi !! :E

Wyszło jak wyszlo..po drugiej stronie też znajomi..Szo sosenka, wieczny :)

Dzięki chłopaki za akcję, nie pierwsza nie ostatnia w Naszym wydaniu :D

pozdro dla LaMek i RFH z jupitera ;]

p.s właśnie słabiak..dalej "cisne" jupitera..a raczej wegetuje :E

bryk
    lecimy dalej <:
    uni [64] - Off [LaMki]
    uni [66] - Off [LaMki]
    uni [Jupiter] - Off [E-X-P]
    uni [Taurus] - ON [SKY]
  • Akcja dobrze wymyslona ludzie tutaj lubia katrowac jak dostana cyne a wiadomo bylo ze tak sie stanie :D
    Daliscie rade panowie :P Za to wielkie gratulacje.

Po co w tym temacie jest o mrocznym rozmowa nie mam pojecia nie ma go w starciu.
    Nie jestem jego fanem ani przeciwnikiem i tez nie chce byc :D
  • Gratulacje dla obrońców za dobrze pomyślana akcje. Szkoda tych wszystkich statków, bo trochę całe uni straciło na wartości floty. % oczywiście jest kosmiczny i naprawdę jest czego pozazdrościć, tym bardziej że szybko się takie RW nie trafi. Pokazaliście że można utrzeć nosa top 1 sojuszowi. Oczywiście wychodzą nie potrzebne spiny i "kopanie" się wzajemnie. WIECZNY poruszył temat Mrocznego to się od razu zaczęło pisanie o nim. Oczywiście jak zawsze, najwięcej do powiedzenia ma krzykacz "bitwa44" nie wiem dlaczego, bo z mrocznym na tyle wspólnego co ja z Kaczyńskim.
    Pozdrowienia i szybkiej odbudowy zarówno dla atakujących , jak i obrońcom
  • gratki akcji % ładny nawet mało powiedziane bo bardzo ładny
    jednak wiadomo było po 1 akcji acs a teraz to potwierdzili to nie lamy jak w tagu sojuszu to SWIRY :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: :ocb:
    z mega s..... Krzychem ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez djkwak ().

• Latający Holender napisał(a):

Jako jeden z obrońców to wypadałoby sie wpisać XD

Kiedys wielcy wrogowie a teraz stoimy po jednej stronie barykady i nawet całkiem dobrze Nam to wychodzi !! :E

<:

Bryku z wyniku polaczenia takich sil powstala woda ognista zwana Lamkami :D

Piekne starcie , Panowie dostarczyli emocji niz nie jeden pokaz fajerwerkow na sylwestra ;P za organizacje nalezy Wam sie szacun i flaszka , gracze powinni brac przyklad z takich akcji, bo wystarczylo kilka wlotow Krzyska i zrodzil sie misterny plan obalenia kilku ladnych flot, a jednak!
    Izzo podrecznikowy przyklad zemsty : )

no to teraz odrabiajcie straty i dalej zlomujcie co sie da ]:-D

Lamki ]:-D ]:-D
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)
    ]:-D

para siempre Valencianistas

Todo por el Valencia!
  • Hmmm kilka wypowiedzi mi się tu spodobało to się wypowiem :D
    1. Wypowiedz monsterka na takie akcje zaprasza się mroka i eliego buhahaha...... wtedy to się nazywa akcja z emocjami , normalnie szczyt kozactwa :D
    2. Kolejny vince..... taaa mrok jest mało aktyny i chwała panu za to :D W ciągu miecha miałem pełne portki jak prawie mnie spakował z 2 razy podchodził.... ale wielki czuwa nad Shogunem :D I zimne pifko pomaga w przetrwaniu :XP:
    3. Lamek nie cierpię bo też mnie często skanują :E

A tak w ogóle to graty dla obrońców :D I szybkie SzO atakującym bo mają chęci do gry i to coś co pomaga budować floty :D

Pozdrawiam
  • Shogun napisał(a):

Hmmm kilka wypowiedzi mi się tu spodobało to się wypowiem :D
    1. Wypowiedz monsterka na takie akcje zaprasza się mroka i eliego buhahaha...... wtedy to się nazywa akcja z emocjami , normalnie szczyt kozactwa :D
    2. Kolejny vince..... taaa mrok jest mało aktyny i chwała panu za to :D W ciągu miecha miałem pełne portki jak prawie mnie spakował z 2 razy podchodził.... ale wielki czuwa nad Shogunem :D I zimne pifko pomaga w przetrwaniu :XP:

A tak w ogóle to graty dla obrońców :D I szybkie SzO atakującym bo mają chęci do gry i to coś co pomaga budować floty :D

Pozdrawiam

Shogun napisał(a):

Widać jakie masz rozeznanie na tym uni, tak więc tłumaczę można było się spodziewać podstawki ze strony sojuszu Lamki, ale ich siła jest tak potężna że nawet ZP nie jest w stanie dać im rady, a jedyna szansa wygrania tego starcia to tylko i wyłącznie jeśli floty dołączyli by Mroku i Eli...więc kolego jeśli nie wiesz co się dzieje na uni i kto jaką flotą dysponuje to zamilcz proszę i swoje wypociny zachowaj dla siebie !!
  • Monster Man napisał(a):

Shogun napisał(a):

Hmmm kilka wypowiedzi mi się tu spodobało to się wypowiem :D

Pozdrawiam

Shogun napisał(a):

Widać jakie masz rozeznanie na tym uni, tak więc tłumaczę można było się spodziewać podstawki ze strony sojuszu Lamki, ale ich siła jest tak potężna że nawet ZP nie jest w stanie dać im rady, a jedyna szansa wygrania tego starcia to tylko i wyłącznie jeśli floty dołączyli by Mroku i Eli...więc kolego jeśli nie wiesz co się dzieje na uni i kto jaką flotą dysponuje to zamilcz proszę i swoje wypociny zachowaj dla siebie !!

W sumie to nie ma co tu komentowac, ale jak widze ze ktos pozbawiony zupelnie wyobrazni komentuje czyjes wypowiedzi i jeszcze w sposob obrazliwy, przy tym nie majac racji zupelnie to cos napisze

niechce mi sie tego sprawdzac ani symulowac ale na OKO, znajac floty naszych TOP one jestem pewny ze starcie w bilansie bylo by przegrane przez agresorow , moze straty w zlomie obroncy mieli by ciut wieksze, ale zbierajac zloma z okolo zdaje mi sie 400-500 tys recyklerow w bilansie wyszli by lepiej, w dodatku obronca prawdopodobnie nie spadl by ani jeden GS

wez se monster pomysl co trzeba by wystawic przeciw
    okolo
    1.3 mln LM
    150 tys KR
    120 tys pancy
    1.1 k GS
    obroncow by z tym wygrac

nie znajdziesz tu takiego skladu flotki co by z tym wygral, (bez GSowej) w bilansie koncowym

zeby napisac cos senwnego bo monster i tak tego ogolnie nie zrozumie bo inteligencja nie grzeszy, to zdziwilo mnie tylko to ze obroncy zdecydowali sie na taka totalna sieczke a majac troche czasu pewno na przemyslenia mogli by z tego skladu obronnego zostawic tylko to co im by gwarantowalo pewny zysk, wydaje mi sie ze same te 1.1k GS spokojnie by odparlo atak tej flotki bez strat wlasnych, ale jezeli by cos z GS mialo spasc, choc pewno niewiele, mozna by do tego dodac z 50 tys LM by pochlonelo atak pierwszej fali, bo jak wiemy obrazenia zadawane przez flote atakujaca rozkladaja sie wmiare rowno, wiec 1 LM by dostal w pierwszej fali tyle obrazen co 1 GS, LM by spadl ale GS 'nie uszkodzony' by byl gotowy na nastepna fale, mogli by ew. pomyslec by zostawic z rezerwie jeszcze z 2k nisczarek co by te niszcarki zneutralizowaly druga fale ataku, wtedy GSy by tylko mialy do wchloniecia kolejne 4 fale na klate, i by ani jeden GS nie spadl pewno, tymczasem obroncy z zaparte poszli w %, nie patrzac na straty, choc zysk na poziomie 1-1.5 mln (przy zbiorce zlomu), a nawet jakby agresorzy cos zebrali to obroncy z resztek by wyszli +, no coz zdecydowali sie na % choc ja bym wybral zysk :) moze tez troche nieswiadomie dokonali wyboru.

znow agresorzy sugerowal ktorys tam ze spodziewali sie podstawki, no coz jak sie nie wie co maja przeciwnicy i lata sie na 'pałe' i na dodatek wtapia to tylko tak sie mozna tlumaczyc :), choc jak rozmawialem z wiecznym na gg twierdzil ze na 99% zapewnialiscie go ze podstawki nie bedzie, czyzbyscie go wystawili wiec?:P, oczywiscie to tylko taka ironia, w kazdym badz razie widzicie szczegolnie expert monster man ze na uni jest flota samych GSow, ktora wytrzyma atak kazdego ACS uni (bez GSow)

no i do monstera dla koncu, pozwolisz ze Cie zacytuje
    " zamilcz proszę i swoje wypociny zachowaj dla siebie !!"
  • oj twardy coś słabo chyba z twoim liczeniem, gdyż zamiast dwóch flot agresorów wstawiamy wie floty Mroka i Eliego i oto wynik

Pole zniszczeń 4.890.379.200 Metalu (73%), 3.218.791.500 Kryształu (83%) ~ 405.459 Recykler(ów)
    Szansa na księżyc Szansa na powstanie księżyca: 20%
    Straty agresora 6.701.297.000 Metalu, 3.879.346.000 Kryształu i 957.872.000 Deuteru
    Straty obrońcy 9.599.967.000 Metalu, 6.849.959.000 Kryształu i 2.099.985.000 Deuteru

gdzie obrońcom zostają tylko gsy, więc nawiązując do mojej wypowiedzi wcześniejszej stwierdzam dalej ze jeśłi były by dołączone te dwie floty za dwie inne które poleciały to nikt przy zdrowych myślach nie podstawiał by się gdyż starty mają dwa razy większe niż pzt, więc Krszysiek musiałby tylko patrzeć jak padają jego gsy podczas kontry...tyle z mojej strony więc pomysl twardy zanim walniesz następne głupoty