Powiem tylko tyle WOW
![:D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/biggrin.png)
<<<EMERYT>>>
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ARCTURUS back ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez djkwak ().
Latający Holender napisał(a):
Jako jeden z obrońców to wypadałoby sie wpisać![]()
Kiedys wielcy wrogowie a teraz stoimy po jednej stronie barykady i nawet całkiem dobrze Nam to wychodzi !!![]()
![]()
Shogun napisał(a):
Hmmm kilka wypowiedzi mi się tu spodobało to się wypowiem
1. Wypowiedz monsterka na takie akcje zaprasza się mroka i eliego buhahaha...... wtedy to się nazywa akcja z emocjami , normalnie szczyt kozactwa
2. Kolejny vince..... taaa mrok jest mało aktyny i chwała panu za toW ciągu miecha miałem pełne portki jak prawie mnie spakował z 2 razy podchodził.... ale wielki czuwa nad Shogunem
I zimne pifko pomaga w przetrwaniu
![]()
3. Lamek nie cierpię bo też mnie często skanują![]()
A tak w ogóle to graty dla obrońcówI szybkie SzO atakującym bo mają chęci do gry i to coś co pomaga budować floty
![]()
Pozdrawiam
Shogun napisał(a):
1. Wypowiedz monsterka na takie akcje zaprasza się mroka i eliego buhahaha...... wtedy to się nazywa akcja z emocjami , normalnie szczyt kozactwa![]()
Monster Man napisał(a):
Shogun napisał(a):
Hmmm kilka wypowiedzi mi się tu spodobało to się wypowiem
1. Wypowiedz monsterka na takie akcje zaprasza się mroka i eliego buhahaha...... wtedy to się nazywa akcja z emocjami , normalnie szczyt kozactwa
2. Kolejny vince..... taaa mrok jest mało aktyny i chwała panu za toW ciągu miecha miałem pełne portki jak prawie mnie spakował z 2 razy podchodził.... ale wielki czuwa nad Shogunem
I zimne pifko pomaga w przetrwaniu
![]()
3. Lamek nie cierpię bo też mnie często skanują![]()
A tak w ogóle to graty dla obrońcówI szybkie SzO atakującym bo mają chęci do gry i to coś co pomaga budować floty
![]()
Pozdrawiam
Shogun napisał(a):
1. Wypowiedz monsterka na takie akcje zaprasza się mroka i eliego buhahaha...... wtedy to się nazywa akcja z emocjami , normalnie szczyt kozactwa![]()
Widać jakie masz rozeznanie na tym uni, tak więc tłumaczę można było się spodziewać podstawki ze strony sojuszu Lamki, ale ich siła jest tak potężna że nawet ZP nie jest w stanie dać im rady, a jedyna szansa wygrania tego starcia to tylko i wyłącznie jeśli floty dołączyli by Mroku i Eli...więc kolego jeśli nie wiesz co się dzieje na uni i kto jaką flotą dysponuje to zamilcz proszę i swoje wypociny zachowaj dla siebie !!