Maro Iron napisał(a):
Widzę że całkiem żywy temat. Powiedzcie mi dlaczego niema dobrych koncertów zespołów metalowych w Polsce?
Są.
/A może coś więcej?
/Upominam, elfi.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Maro Iron napisał(a):
Widzę że całkiem żywy temat. Powiedzcie mi dlaczego niema dobrych koncertów zespołów metalowych w Polsce?
"I buried my dreams out of my fear to fail.; But this fear created a hope that woke me up.... THE AWAKENING......"
Caliban -" The Awakening "
Znam ten zespół akurat moja siostra go słucha a ja miałem okazje słyżeć go na żywo w czerwcu na metal feście i wczoraj na sabatonie gdzie grał jako supportmenel984345 napisał(a):
Skull Fist dwa lata temu supportował Sabaton we Wrocławiu i pamiętam, że bardzo mi podpasował. Ja zaś ostatnio odkryłem folk/death metalowy zespół Eluveitie
Klik
Znam ten zespół akurat moja siostra go słucha a ja miałem okazje słyżeć go na żywo w czerwcu na metal feście i wczoraj na sabatonie gdzie grał jako support
Siema,ja jestem fanem heavy/speedu/THRashu (sorki ale to jest poprawna pisownia) i innych extremow.a są tu jacyś fani starego dobrego heavy i trashu
a nie jakichś corów njó i innych kujów mujów które w sumie metalem nie są
Ostatnio odkryłem całkiem fajny zespół symphonic metal - Epica
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cornando ().
Dobry band,chociaz ja bardziej preferuje ich poczatki.Nareszcie cos normalnego ktos wrzucil.Obczajcie kapelę Ancient Rites, jesli ktoś nie zna, najlepiej album Dim Carcosa. Kawał starej, porządnej muzyki.
http://www.youtube.com/watch?v=d1z0Tq6VG…re=results_main
Dissection tez lubie i szanuje.Szkoda ze Jon skonczyl tak a nie inaczej.Ja generalnie słucham metalu tego typu, chociaż od jakiegoś czasu
słucham chyba każdego gatunku muzyki, ale jeśli chodzi o metal to takie
ciacha mi najlepiej wchodzą
Tutaj tez kawał dobrego towaru: youtube.com/watch?v=tpHYwKTMdrc
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mikoyan-Gurevich ().