No co tu duzo gadać ubiliście kotleta na obiad i zyczę smacznego:)
Graty top one
Graty top one
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Iron vel Pikus ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez okonek1 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vdelta ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ZAMIATACZ ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez von eliminator ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tatomija ().
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez okonek1 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vdelta ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tatomija ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pierwsza_dama ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez TYRAEL ARCHANGEL ().
okonek1 napisał(a):
Iron nie odzywaj sie przefrymarczyles konto maqa, potem to co zostalo z konta nem... pisales ze idziesz do sojuszu SCS na chwile po to by zrobic rekonesans wewnatrz i by poznac wroga... Jak dopusciles do skasowania konta nemezis straciles w moich oczach. Potem konto TheEnd nie wiem czy Ty tam przypadkiem nie grales przez jakis czas...
Szkoda kotleta bo zaslugiwal na lepszy sojusz
tatkoj masz cos z Zyda deu nie podeslales sojusznikom co nie mieli
wiadomo przelicznik najwazniejszy
PS Co do rozbicia Owensa o Owoca
Gdy cala akcja miala miejsce ja mialem bana za bash - chyba 2-3 dni. Nie zauwazylem ze zmieniono zasady ze dopiero po 24h mozna kolejne farmingi slac a nie jak dotychczas po godz 0:00. Wielki Elektron tez takiego zlapal
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Iron vel Pikus ().
Kotl3cie drogi, to RW przypomina mi troche ST na game over [TTG GOT] , chłopak pisząc a raczej przekazując dalej zabawna opowiastkę z wulgaryzmem NIE OBRAŻAJĄCYM NIKOGO dostał bana, o ile dobrze pamiętam Ty i JUCEK maczaliście w tym palce, więc szczerzę nie dziwie się że owocek wykorzystał sytuację
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez h@labala ().
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez PanOwocek ().
Pozatym nie rozumiem dlaczego nazywasz to frajerskim ruchem?
Lecielismy tylko raz na boskiego, na gadu rozmawialismy z 2-3 razy- czy robi to z nas jakis super znajomych?
Okazja sie natrawila wiec ja wykorzystalem, niemiajac zadnego skrupulu.
Nie powinienes rowniez tak bardzo sie smiac, bo uwierz mi plany byly i byly realne do zrealizowania, To ze Jordanek gra tylko i wylacznie dla zabawy i dla ludzi nie oznacza ze nie potrawi myslec i dodac 1+1a to ze sam mi sie nasuneles- Wielkie dzieki Ci za to.
Slyszalem rowniez ze sam zrobiles st, kiedy ktos tam nie mogl sie bronic wlasnie poprzez bana.
Kotlet po locie na Boskiego mial mnie w buddy i obserwowal kiedy bylem online a kiedy nie, i z dnia nadziej wyrzucil z buddy i jasno dal do zrozumienia ze mnie zezlomuje. Rozumiem, gdyby Kotlet napisal do mnie, jakies slowa wyjasnienia czy cos w tym stylu, lecz on wykpil mnie po czym napisal ze to przez to ze Was szpiegowalem- wybaczcie z Wami niemialem zadnego paktu ani nikogo nieznalem oprocz paru osob ktore przeszly z Dech. Ostatniego stka, kotlet dal mi jasno do zrozumienia ze gdy by nie lecial na jahu polecial by namnie- co najsmieszniejsze, sprawdzal moja aktywnosc poprzez pisanie do mnie pw- gdyz wiedzial ze zawsze odpisze- wiec kto tutaj mowi o moralnosci? Nie badz az takim krotkowzrokowcem, jezeli nieznasz calej prawdy bo sie osmieszasz.
Jestem przekonany iz jezeli byla by sytuacja gdzie ja bylbym zbanowany niezastanawialbys sie ani sekundy dluzej.
Tyle z Toba, mam nadzieje ze sie odbudujesz.
Rowniez Kotlet, nie badz slepy bo to jest bardzo zla wada.
I Prosze nie pisz mi ze niemamy radosci z tak duzego % jest ona, a jeszcze wieksza jak wyciagniesz z tego lekcje, bo jak widzisz sam sie nie dalem zwycierzyc, tylko ja Ciebie zwycierzylem razem z innymi graczami.
...Pozatym widze ze barwy zmieniles, zostawiles sojusznikow dla silniejszego teamu- to chyba zdrada?:> Gdzie jest wiec szacunek Twoj do samego Siebie? Widze poprzedni sojusz nie odpowiadal i bales sie zlomu od SCS wiec dolaczyles donich
Tak, to jest godne nasladowania. Masz sie za tem za lepszego,madrzejszego i bardziej uczciwego gracza?(pytanie retoryczne nie musisz odpowiadac bo i tak znam odpowiedz ) Szacunek to nie jest taka latwa rzecza a zachowac szacunek gdy ktos go nie okazuje wzgledem drugiej osoby? hmmmm... Ja skoro sie szanuje to wypowiadam sie rozwaznie w odroznieniu od Ciebie i paru tutaj obecnych.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kotl3t ().
2 gości