No co tu duzo gadać ubiliście kotleta na obiad i zyczę smacznego:)
Graty top one
Graty top one
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

teraz na u67 niszcz wszystkich!
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Iron vel Pikus ().

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez okonek1 ().
Wiec jak widzisz w statystykach przyrosty mam malutkie ,ale cóż nie mam parcia na Top jak inni .Nie będę przypominał Twoich zagrań z wojny i naginania regulaminu ja zawsze gram czysto . Co do wstąpienia do SCS to rozważałem i tę opcję ,ale nasze wstąpienie do tego Sojuszu po rozwiązaniu BoS spowodowało by brak równowagi na Uni . Więc wybraliśmy HYPNOSIS bo z Deathrow było nam nie po drodze
I oczywiście się mylisz co do jakiegoś pytania przez kotl3ta o wstąpieniu do was .
Widzisz dla mnie ogame to tylko zabawa dostanę złoma to spoko życie idzie dalej . Baw się na luzie ,a nie skacz inny do oczu bo to żenujące jest i takie małe dla topowego gracza . 

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vdelta ().

W tym przypadku przynajmniej obrońca miał ten zaszczyt i widział lecące floty
11k % to robi wrażenie szacun dla niego 
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ZAMIATACZ ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez von eliminator ().

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tatomija ().

GRATULACJE...
szkoda nerwów ...
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez okonek1 ().
odetchnij ,zimny prysznic , zapal sobie bo już nie kontrolujesz tego co piszesz . Takie były ustalenia w sojuszu i nikt nie ma pretensji do nikogo ,a Ty nam nie mów jak mamy grać patrz na swoje konto ciesz się grą
Zabrałem ,a może dałem ? Choć ja nie myślę w takich kategoriach . Nie masz wszystkich informacji a snujesz jakieś swoje teorie
Może by się nie zorganizowali ,a może tak bo chętnych było sporo by lecieć . Coś też słyszałem o próbie waszego lotu by ubić potem bronić sojusznika ,a nie słyszałem nawet ktoś tam pisał że już floty lecą
potem będę pazerny na co ? A coś tam znowu pewnie wymyślisz

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vdelta ().

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tatomija ().
i tak pewnie temat zostanie wyczyszczony

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pierwsza_dama ().
)Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez TYRAEL ARCHANGEL ().
okonek1 napisał(a):
Iron nie odzywaj sie przefrymarczyles konto maqa, potem to co zostalo z konta nem... pisales ze idziesz do sojuszu SCS na chwile po to by zrobic rekonesans wewnatrz i by poznac wroga... Jak dopusciles do skasowania konta nemezis straciles w moich oczach. Potem konto TheEnd nie wiem czy Ty tam przypadkiem nie grales przez jakis czas...
Szkoda kotleta bo zaslugiwal na lepszy sojusz
tatkoj masz cos z Zyda deu nie podeslales sojusznikom co nie mieli![]()
wiadomo przelicznik najwazniejszy![]()
PS Co do rozbicia Owensa o Owoca
Gdy cala akcja miala miejsce ja mialem bana za bash - chyba 2-3 dni. Nie zauwazylem ze zmieniono zasady ze dopiero po 24h mozna kolejne farmingi slac a nie jak dotychczas po godz 0:00. Wielki Elektron tez takiego zlapal![]()
i tak modek pewnie przeczysci
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Iron vel Pikus ().

Kotl3cie drogi, to RW przypomina mi troche ST na game over [TTG GOT] , chłopak pisząc a raczej przekazując dalej zabawna opowiastkę z wulgaryzmem NIE OBRAŻAJĄCYM NIKOGO dostał bana, o ile dobrze pamiętam Ty i JUCEK maczaliście w tym palce, więc szczerzę nie dziwie się że owocek wykorzystał sytuację
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez h@labala ().
gratulacje!

jest ona, a jeszcze wieksza jak wyciagniesz z tego lekcje, bo jak widzisz sam sie nie dalem zwycierzyc, tylko ja Ciebie zwycierzylem razem z innymi graczami.
Tak, to jest godne nasladowania. Masz sie za tem za lepszego,madrzejszego i bardziej uczciwego gracza?(pytanie retoryczne nie musisz odpowiadac bo i tak znam odpowiedz ) Szacunek to nie jest taka latwa rzecza a zachowac szacunek gdy ktos go nie okazuje wzgledem drugiej osoby? hmmmm... Ja skoro sie szanuje to wypowiadam sie rozwaznie w odroznieniu od Ciebie i paru tutaj obecnych.
Ja przynajmiej jak zlamilem rok temu tak sie odbudowalem i zlomuje dalej, i nie kryje sie pod flota Tatko na 8 czy ktores tam gali 
Dla wszystkich innych krotkowzrocznych, proponuje aby sie troche zastanowic, i nie pisac jezeli sie czegos niewie. Tak bedzie o wiele lepiej.
My juz wiemy kto 
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez PanOwocek ().
Pozatym nie rozumiem dlaczego nazywasz to frajerskim ruchem?
Lecielismy tylko raz na boskiego, na gadu rozmawialismy z 2-3 razy- czy robi to z nas jakis super znajomych?
Okazja sie natrawila wiec ja wykorzystalem, niemiajac zadnego skrupulu.
Nie powinienes rowniez tak bardzo sie smiac, bo uwierz mi plany byly i byly realne do zrealizowania, To ze Jordanek gra tylko i wylacznie dla zabawy i dla ludzi nie oznacza ze nie potrawi myslec i dodac 1+1a to ze sam mi sie nasuneles- Wielkie dzieki Ci za to.
Slyszalem rowniez ze sam zrobiles st, kiedy ktos tam nie mogl sie bronic wlasnie poprzez bana.
Kotlet po locie na Boskiego mial mnie w buddy i obserwowal kiedy bylem online a kiedy nie, i z dnia nadziej wyrzucil z buddy i jasno dal do zrozumienia ze mnie zezlomuje. Rozumiem, gdyby Kotlet napisal do mnie, jakies slowa wyjasnienia czy cos w tym stylu, lecz on wykpil mnie po czym napisal ze to przez to ze Was szpiegowalem- wybaczcie z Wami niemialem zadnego paktu ani nikogo nieznalem oprocz paru osob ktore przeszly z Dech. Ostatniego stka, kotlet dal mi jasno do zrozumienia ze gdy by nie lecial na jahu polecial by namnie- co najsmieszniejsze, sprawdzal moja aktywnosc poprzez pisanie do mnie pw- gdyz wiedzial ze zawsze odpisze- wiec kto tutaj mowi o moralnosci? Nie badz az takim krotkowzrokowcem, jezeli nieznasz calej prawdy bo sie osmieszasz.
Jestem przekonany iz jezeli byla by sytuacja gdzie ja bylbym zbanowany niezastanawialbys sie ani sekundy dluzej.
Tyle z Toba, mam nadzieje ze sie odbudujesz.
Rowniez Kotlet, nie badz slepy bo to jest bardzo zla wada.
I Prosze nie pisz mi ze niemamy radosci z tak duzego %jest ona, a jeszcze wieksza jak wyciagniesz z tego lekcje, bo jak widzisz sam sie nie dalem zwycierzyc, tylko ja Ciebie zwycierzylem razem z innymi graczami.
...Pozatym widze ze barwy zmieniles, zostawiles sojusznikow dla silniejszego teamu- to chyba zdrada?:> Gdzie jest wiec szacunek Twoj do samego Siebie? Widze poprzedni sojusz nie odpowiadal i bales sie zlomu od SCS wiec dolaczyles donich![]()
Tak, to jest godne nasladowania. Masz sie za tem za lepszego,madrzejszego i bardziej uczciwego gracza?(pytanie retoryczne nie musisz odpowiadac bo i tak znam odpowiedz ) Szacunek to nie jest taka latwa rzecza a zachowac szacunek gdy ktos go nie okazuje wzgledem drugiej osoby? hmmmm... Ja skoro sie szanuje to wypowiadam sie rozwaznie w odroznieniu od Ciebie i paru tutaj obecnych.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kotl3t ().