Widowiskowe STarcie
Jestem pod wrazeniem, Gratuluje tak wielkiego zwyciestwa
Jestem pod wrazeniem, Gratuluje tak wielkiego zwyciestwa
Kodi napisał(a):
Panowie i Panie. Sprawę złomu zebranego przez Konika pozostawmy samym zainteresowanym czyli Mrocznemu i Konikowi. Oni sami wiedzą najlepiej jak rozwiązać ten problem i myślę, że załatwią to między sobą.
A co do ustawki . Trochę logiki i wszystko będzie jasne.
O jakiej ustawce Wy tu mówicie ? Gdyby Mroczny ustawił się z obrońcą na tego złoma, to po pierwsze recki zorganizowałby w zakresie swojego sojuszu lub osób dobrze mu znanych i pewnych, żeby mieć 100% gwarancji, że nie straci 7kk pkt i złomu nie zobaczy, nie prosiłby o pożyczenie recyklerów osób, które już wcześniej mogły skończyć w jego reckach lub w jakimś tam czasie mogą skończyć.
Sianie bezpodstawnej propagandy to nic innego, jak czysta zazdrość wynikająca z jednego, a mianowicie : " Czemu to nie ja jestem mroczny " - takie niestety niektórzy mają myślenie i podejście do sprawy ... zazdrość, brak wiedzy i wypowiadanie się na pewne tematy... Trochę więcej logiki jeszcze raz i rozsądku .... Kto o zdrowych zmysłach zaryzykowałby w ten sposób mając możliwość zrobienia to w inny bardziej pewny dla siebie sposób ....
Ktoś może powiedzieć, że dla TOP zlomu ... ok .. ale nie rachując 7kk strat i osłabiając w ten sposób swoją flotę na tyle, by mógł mu ktoś realnie zagrozić ..... - dodam jeszcze, że w plecy mieć 1-2 lata gry, bo pkt to tyle wychodzi ... też raczej nie byłoby mu do śmiechu ....
Więc proponuję uciąć wszelkie spekulacje, jeżeli nie znacie na 100% kulis wydarzeń i są to jedynie wasze mroczne podejrzenia .
MrocznyZew napisał(a):
Historia tego ST zaczęła się jeszcze przed UF. Wtedy to na u16 zdobyto pełne skany pędzącego mustanga. Otrzymałem je od aducha tuz po połączeniu uniwersów.
Spiczastouchy napisał(a):
I jeszcze:
Quoted from "MrocznyZew"
Historia tego ST zaczęła się jeszcze przed UF. Wtedy to na u16 zdobyto pełne skany pędzącego mustanga. Otrzymałem je od aducha tuz po połączeniu uniwersów.
O kurczę, brzmi jak zdobywanie Konstantynopola, a wystarczyło kliknąć tylko: SOLO; MrPix vs pedzacy mustang - 27842,31% /// POŻEGNANIE Z U16
Do.
4 gości