Widowiskowe STarcie
Jestem pod wrazeniem, Gratuluje tak wielkiego zwyciestwa
Jestem pod wrazeniem, Gratuluje tak wielkiego zwyciestwa
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kodi napisał(a):
Panowie i Panie. Sprawę złomu zebranego przez Konika pozostawmy samym zainteresowanym czyli Mrocznemu i Konikowi. Oni sami wiedzą najlepiej jak rozwiązać ten problem i myślę, że załatwią to między sobą.
A co do ustawki . Trochę logiki i wszystko będzie jasne.
O jakiej ustawce Wy tu mówicie ? Gdyby Mroczny ustawił się z obrońcą na tego złoma, to po pierwsze recki zorganizowałby w zakresie swojego sojuszu lub osób dobrze mu znanych i pewnych, żeby mieć 100% gwarancji, że nie straci 7kk pkt i złomu nie zobaczy, nie prosiłby o pożyczenie recyklerów osób, które już wcześniej mogły skończyć w jego reckach lub w jakimś tam czasie mogą skończyć.
Sianie bezpodstawnej propagandy to nic innego, jak czysta zazdrość wynikająca z jednego, a mianowicie : " Czemu to nie ja jestem mroczny " - takie niestety niektórzy mają myślenie i podejście do sprawy ... zazdrość, brak wiedzy i wypowiadanie się na pewne tematy... Trochę więcej logiki jeszcze raz i rozsądku .... Kto o zdrowych zmysłach zaryzykowałby w ten sposób mając możliwość zrobienia to w inny bardziej pewny dla siebie sposób ....
Ktoś może powiedzieć, że dla TOP zlomu ... ok .. ale nie rachując 7kk strat i osłabiając w ten sposób swoją flotę na tyle, by mógł mu ktoś realnie zagrozić ..... - dodam jeszcze, że w plecy mieć 1-2 lata gry, bo pkt to tyle wychodzi ... też raczej nie byłoby mu do śmiechu ....
Więc proponuję uciąć wszelkie spekulacje, jeżeli nie znacie na 100% kulis wydarzeń i są to jedynie wasze mroczne podejrzenia .
MrocznyZew napisał(a):
Historia tego ST zaczęła się jeszcze przed UF. Wtedy to na u16 zdobyto pełne skany pędzącego mustanga. Otrzymałem je od aducha tuz po połączeniu uniwersów.
Spiczastouchy napisał(a):
I jeszcze:
Quoted from "MrocznyZew"
Historia tego ST zaczęła się jeszcze przed UF. Wtedy to na u16 zdobyto pełne skany pędzącego mustanga. Otrzymałem je od aducha tuz po połączeniu uniwersów.
O kurczę, brzmi jak zdobywanie Konstantynopola, a wystarczyło kliknąć tylko: SOLO; MrPix vs pedzacy mustang - 27842,31% /// POŻEGNANIE Z U16
Do.
16 gości