Zbyszek grasz dalej czy koniec z ogame:D
Przyklejony ZbyszekNiszczarka vs mistgun & artek 59740,8
- Fornax
-
-
-
i slusznie. zbyszek szo ... wiem ze bedzie bo anpewno od tej gierki nie odejdziesz... nie ma tak lekko
-
Graty art, procent ładny, zysk miodzio i atakier nie byle kto , szkoda że zbysiu padł, bo chyba jedyny ciśnieniowiec ZS
No i gratulacje że to Ty a nie ten pyskacz szpryc
a Tobie zbysiu szo -
Tłusto Art !!! oj tłusto...
Graty.
Mielkowi Szo.... i lataj chłopie niszczarami bo pance ci jakoś się kupy nie trzymają,,,,
Jeszcze raz graty bo starcie jedne z ładniejszych na tej uni. -
Czyli kara dla Niszczarki za latanie po ludziach z buddy jednak przyszła. I bardzo dobrze - graty obrońcom.96 ST - 512.685%
Rzekły 3 Kropki: "... współpraca scisła z Templars realna i dostaje ostatnie spawy - umacnia się." -
Wchodze tu a tu taki zonk .
Gratki wszystko ładnie tylko nie rozumiem jednej rzeczy.. może dlatego że rzadko bywam na rzeczach związanych z ogameCoś mnie ominęło czy jak?
Przecież ze Zbyszkiem byliście dobrymi znajomymi + jeszcze Udenix. Nie raz lataliscie razem , kumplowaliście się , zresztą byłeś byłym Gothem, odszedłes na rzecz ZS ale mówiłeś , że nigdy gotha nie ruszysz , też pomogles w czasie wojny gdy Szpryc dołaczyl do F.D. i ogólnie traktowales ten sojusz jak matczyny , że zawsze można było na Ciebie liczyć.
A teraz tu takie RW i w dodatku na Zbyszku z którym zawsze wydawało mi się , że miałes bardzo dobre kontakty ...
wyjaśni mi ktos o co biega?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .Aslan ().
-
.Aslan napisał(a):
Wchodze tu a tu taki zonk .
Gratki wszystko ładnie tylko nie rozumiem jednej rzeczy.. może dlatego że rzadko bywam na rzeczach związanych z ogameCoś mnie ominęło czy jak?
Przecież ze Zbyszkiem byliście dobrymi znajomymi + jeszcze Udenix. Nie raz lataliscie razem , kumplowaliście się , zresztą byłeś byłym Gothem, odszedłes na rzecz ZS ale mówiłeś , że nigdy gotha nie ruszysz , też pomogles w czasie wojny gdy Szpryc dołaczyl do F.D. i ogólnie traktowales ten sojusz jak matczyny , że zawsze można było na Ciebie liczyć.
A teraz tu takie RW i w dodatku na Zbyszku z którym zawsze wydawało mi się , że miałes bardzo dobre kontakty ...
wyjaśni mi ktos o co biega?
Właśnie, trochę to dziwne. Może Zbyszek się wypowie ? ZS może niech wrzuca jeszcze działania ze swoich moonówek, bo również ciekawe to jest jak połowa starć na unii -
rodzimym czy tam matczynym sojem artka jest i byl ZS .
-
Grubo....specjalista od niuansów,tym razem nie dostrzegł niebezpieczeństwa.
Gratulacje dla Mista i Artka,w końcu przepalone paliwko się zwróciło.
Poszkodowanemu wiary w sukces i odbudowy. -
Grubo poleciało - ale trzeba Zbysiu optymistycznie na to spojrzeć końcówka lm wróciła i duza końcówka pancków - Graciochy Artek - pięknie to wykonaliście - Obrońcy lepszego króliczka - a co do latania - latać można z każdym żadne pakty ich nie obowiązywały - czyli noża w plecy nie było - po prostu Zbysiu popełnił samobójstwo strzelając sobie z łuku w plecy - pozdrawiam Gucio Wszystkim bez wyjątku mokrego dyngusa i spokojnej końcówki świąt
-
Nosił wilk razy kilka, spora flotka spadła, graty82 mST - 33.722 % ~
Uni Quantum - przed UF [OFF]
~ 21 ST - 86.987 %
Uni Quantum - 297 badań [ON]
-
-
nie ma co ladne st milego przetopu an wieksza ilosc zabaweczek ... obroncy szo
-
Artek skąd
te pance
Gratki i przetopu panowie -
Zbyszek szczere Szo, kibicuje Ci w Twojej nierównej walce, i mam nadzieje, że pomimo dość dotkliwego złoma się spokojnie podniesiesz i nadrobisz z nawiązką strate pancków
Obrońcom, życzę szybkiego przetopu i brawo za bardzo udaną i zyskowaną akcję -
heh nie ma to jak % ze Zbyszka
gratki artek zysku
A zbyszek prędzej czy później i tak się odbuduje, bo ma zawzięcie -
i kto tam jeszcze wejdzie w du..ko ? -
ZbyszekNiszczarka
Ludzi z takimi nickami zabraknąć nie może ! -
a ja powiem tak skuty jestem jak maly mops - ale zbysiu grac potrafi umie myslec i przeciwdzialac mrocznym planom wyklutych w naszych umyslach . jest sam przeciwko zs- a dlaczego tak jest poniewaz cale uni jest slabe nie potrafi myslec globalnie nie potrafi wspierac zbyszka oraz jego poplecznikow . dlatego tak jest . SAM PRZECIWKO WIELU - szacun zbysiu - zly artek Cie zniszczyl tylko dla tego ze jest zlym artkiem . a i nadmieniam jesli zlemu artkowi spadnie lm z glowy glupi adas zepsuje planety tych tam tamtych . TERAZ DURNIE POZWOLE WAM POZNAC ZALOZENIA ZS - eliminowac wszystkie floty ktore moga stanowic zagroznie (c) szprycu
NISZCZYC opozycje w zarodku i nawracac na jedyna prawdziwa sciezke ( adas )
ps . jumek niestety jest juz nie nawracalny
ps2. luck ma 23.4 dnia zeby wyjawic sekret tajny . jesli tego nie uczyni nastapi przyswojenie floty lucka. ENTER
ps3. konto legiona nie jest do wziecia
ps4. LILI moja pani przemow .
ps5. ENTER.
i TERAZ POWIEM TAK MOJE DROGIE PANIE - NIE MASZ TAGA ZS - jestes zaatakowany ENTER - to jest jedyna taka wiadmosc w ty m stylu
EDIT
to ze sprzedajesz mi badz moim sojusznikom deuter to znaczy tylko to ze otrzymujesz wzamian krszytal badz metal . rozumiem to tak robimy transakcje transakcja jest zakonczona .
edit 2
piszac do mnie prosze uzywac logiki - to jest jedna z moich wartosci - ktora sie kieruje .
koniec przekazu
a edit
najlepszym gracze m fornax nadal pozostaje szpryc- mimo ze jego maniery pozostawiaja wiele do rzyczenia -
edit 4
najbardzie jsprytynm i pomyslowym graczem fornaxu jakiego znam jest artek .
edit 5
najwiekszym farciarzem jest lucki.
edit6
w sumie to martwi mnie tylko to ze chyba zostawilem wodke na lawce .
edit 7
co do tych moderatrow - do disiaj niwiem po co oni sa - wogoole zawsze mnie ciekawilo co takie chlopki potrafia.
jak wogole mozna kogos banowac za to co pisze - to jest jawna dyskryminacja .ale co tam ni ebede sie klocic z durniami o takie rzeczy - wpisujcie mi kolejnego bana i tyle
a edit 8
do pana jakuzy aka powera - szefie prosze Cie nie slodz nam bo pewnie tak wiekszosc ludzi to odbiera i my tego nie chcemy
o co moge prosic - o przedstawianie suchych faktow - kto ma uszy niechaj slucha .
edi9
ktos kiedys podniosl tekst dlaczegp ZS nie atakuje jakuzy - BO TAK NAPRWADE POWER RZADZI ZS i my wykonujemy jego polecenia .
GLUPCY
A POTEM CALY SWIAT .
artek babel nas zabije
ps- wodka sie znalazla - andrju ja przyniosl przed chwila .Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .pl1 ().
-
Dobra od dzis zamykam Morde
Ale poscik ci wyszedł nie ma co -
Szkoda, że po części i moje starcie jest tutaj niszczone przez takie durne wpisy pl1.
Jeśli masz pisać takie rzeczy w narkotycznym amoku czy też pijackim, to lepiej przetnij sobie kabel od internetu, bo jak widać tylko obniżasz poziom tutaj na forum.
Zły artek zezłomował Zbyszka tylko dlatego, że mu to umożliwiłem. Zbyszek już wie, ze przez te 2,5 tygodnia cierpliwie czekałem, aż wbije się w mój układ, co go czekało za 1 razem jak leciał, i jaki błąd popełnił za drugim razem, i ile sekund ten błąd wynosił, bo to starcie to więcej szczęścia niż sprytu. Gdyby nie to, że po prostu potrzebowałem surowców tej akcji by nie było, a co idzie dalej Zbyszka w reckach. Po cały starciu sobie pogadaliśmy i już, gramy dalej.
Szkoda tylko że Ty Pl1, nie traktujesz tej gry jak zabawy, tylko jak swój największy życiowy sukces, jeśli myślisz, że ludzie tutaj grają tylko po to pokonać graczy ze Złego Snu, to jesteś w dużym błędzie. Większośc gra dla znajomych, sojuszu, i samego siebie jak Ja, mając gdzieś czy wy macie tych wirtualnych punkcików 100 milinonów czy miliardów.U.32-U.50-Fornax-Quantum-Xalynth-Eridamus -
-
pushmeplz napisał(a):
Zły artek zezłomował Zbyszka tylko dlatego, że mu to umożliwiłem. Zbyszek już wie, ze przez te 2,5 tygodnia cierpliwie czekałem, aż wbije się w mój układ, co go czekało za 1 razem jak leciał, i jaki błąd popełnił za drugim razem, i ile sekund ten błąd wynosił, bo to starcie to więcej szczęścia niż sprytu. Gdyby nie to, że po prostu potrzebowałem surowców tej akcji by nie było, a co idzie dalej Zbyszka w reckach. Po cały starciu sobie pogadaliśmy i już, gramy dalej.
Szkoda tylko że Ty Pl1, nie traktujesz tej gry jak zabawy, tylko jak swój największy życiowy sukces, jeśli myślisz, że ludzie tutaj grają tylko po to pokonać graczy ze Złego Snu, to jesteś w dużym błędzie. Większośc gra dla znajomych, sojuszu, i samego siebie jak Ja, mając gdzieś czy wy macie tych wirtualnych punkcików 100 milinonów czy miliardów.ale w sumie niewazne... co do szczescia... fakt troche go bylo... ale zbyszek latal na laga w ukladzie... i to co czesto mu przynosilo korzysci teraz go pograzylo... wiec powiedzialbym ze to starcie to wiecej nieszczescie niz sprytu, jak juz :D... a z drugiej strony czy bylo tu jakies st w podstawka gdzie obronca lecial 13 ukladow a agresor leciel w ukladzie?
oczywiscie bez podstawek na powrocie floty
ps: jeszcze jest cos takiego jak zaskoczeniehaha
ps: zeby nie bylo twoja zasluga tez w tym st jest... ale tekst "tylko dlatego, że mu to umożliwiłem" troche przesadzonyPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Art81 ().
-
Artek ale stać to też trzeba umieć
nie oszukujmy się, wszyscy byliśmy zaskoczeni, my, że się udało, a Zbyszek, że się nie udało
dla mnie pod względem wykonania i przebiegu jest to najciekawszy tytan na tym unii i na dodatek brałem w nim udział, i chwała naszej trójce za tak ciekawe starcie
tylko szkoda, że swoje głupie komentarze pod czymś tak ciekawym muszą zamieszczać tak nieciekawi gracze jak pl1, no ale jak wiadomo najwięcej mówią Ci co mają najmniej mądrego do powiedzenia.U.32-U.50-Fornax-Quantum-Xalynth-Eridamus -
haha a nie mowilem ze Zbyszek to oferma i grac nie umie?
z innych sie smial ze pushuja zs a sam to doskonale ktoryś raz z kolei robi
zeby wtopic w ukladzie trzeba byc kozakiem naprawde hahahah
szkoda ze jeszcze nie napisal 2 tyg i odrobione hahahah
gratki Artek :))10.05.2015 END! -
pushmeplz napisał(a):
Szkoda, że po części i moje starcie jest tutaj niszczone przez takie durne wpisy pl1.
Jeśli masz pisać takie rzeczy w narkotycznym amoku czy też pijackim, to lepiej przetnij sobie kabel od internetu, bo jak widać tylko obniżasz poziom tutaj na forum.
Szkoda tylko że Ty Pl1, nie traktujesz tej gry jak zabawy, tylko jak swój największy życiowy sukces, jeśli myślisz, że ludzie tutaj grają tylko po to pokonać graczy ze Złego Snu, to jesteś w dużym błędzie. Większośc gra dla znajomych, sojuszu, i samego siebie jak Ja, mając gdzieś czy wy macie tych wirtualnych punkcików 100 milinonów czy miliardów.
Gratuluje obrońcą fajnej akcji z dużym procentem
Ciekawe jest to że choć Zbyszek leciał leciał w tym samym us ,to wyprzedził go Artek przy podstawieniu floty kilkanaście us dalej
Co do zacytowanego posta to rozbawił mnie nie wiedzieć czemu,ale ogólnie to masz rację
OFF: U1Top50|U33Top5|U41Top3||FornaxTop10|NekkarTop30|OrionTop30|VegaTop30|IzarTop10|JapetusTop15
MagnuS
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NewPlayer ().
-
NewPlayer napisał(a):
Ciekawe jest to że choć Zbyszek leciał leciał w tym samym us ,to wyprzedził go Artek przy podstawieniu floty kilkanaście us dalej
i to jest właśnie to zaskoczenietak jak napisales... zbyszek lecial lecial i lecial... a ja go wyprzedzilem
skoro jumkowi sie gsami podsawilem jak w ukladzie lecial to zbyszkowi pancami nie wyrobie? no bez jaj
-
To jest zwykłe załamanie czasoprzestrzeni
-
Artek ja mam pytanie od kogo wy dexy kupujecie ze wasze pance szybciej od innych leca ;>?? Z tego co wiem zo zbychu potrafi nawet 5 min flote opóznic
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0