Hej
Kochani moi...
czas na wspominki co?
To ja zacznę
W końcu byłam tu może nie od saaaamego Wielkiego Wybuchu:) ale trochę dexu z Wami spaliłam przez te lata...
A ile wódki to już lepiej nie mówić...
choć najlepsza była chyba nalewka z pigwy chyba Kranika:) z Zakopkowego zlotu...
NO i ŚWINKA!
ZLOT STYPA PROPONUJ Eedit jako totalna llama zapomniałąm o EURO
to może albo maj albo wrzesień? Ja to nawet i do września bym poczekałą byle sie ekipa zebrała:)
ZAKOPEK
pogoda powinna być już ładna, weekend długi a co chcą na 2 dni tez maja szanse - co wy na to - pisać i jak macie kontakt do kogoś kto kiedykolwiek grał - dać mu znać to jest już ostatni kompletnie zlot uni21
nie będzie kolejnej szansy
powinniśmy zrobić imprezę taką, żeby wnuki nasze pamiętały!
Co pamiętam najbardziej? Polecę kategoriami
Sojusze
SABAT - najbardziej zakręcona para graczy Andrew i Tater - dla mnie para niesamowitych facetów zarówno w grze jak i w realu
Ciekawe czy do Tatera już ktoś mówi per Panie Doktorze... nie mogę sobie wyobrazić, że on leczy ludzi buhahahah
Jak to lecialo?...
Ogłoszenia parafialne - przewozimy floty... (dalej trochę więcej - oryginału nie pamiętam idealnie ale sens o reckach nadal aktualny)
jednorazowe poczucie humoru.
RaMpAgE - potem cała Koalka... ech - kocham, kocham i jeszcze raz kocham... i co tu jeszcze dodać...
przychodziłam, odchodziłam, wracałam - zawsze wspaniała ekipa!
Moje własne GoWiaki - oj porządziłam sobie tu porządziłam:) Buziaki od Mamuśki
Moje przeulubione BP - pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna - jedne z piękniejszych wspomnień z gry - cudni ludzie Cytat: Jerkli:
No bo ludziska z BP to: popaprańcy - jakich mało, menele - jeden lepszy od drugiego, awanturnicy - gorszych nie znajdziesz, pijaki - bez szklanki nie siadaj do czystej a najlepiej to z gwinta. itp
ale przy zachowaniu dobrego smaku i gustu wszystko to robią przy zachowaniu kultury i wdzięku osobistego i przy tolerancji i miłym zachowaniu, z szacunkiem do drugich ludzi... czytaj graczy...
Dlatego BP jest najlepszym sojuszem pod słońcem galaktycznym .
Kochani KOCHAM WAS!!.. kiedy pijemy razem?
Ktokolwiek spróbuje zabrać nam miodek, będzie miał do czynienia z teściową Asgarda
A z nią to lepiej nie zadzierać, bo pieruny łogniste siarczyste będą się sypać. Jest gorsza niż Al-Kaida i Tokio Hotel
a co to takiego tokio hotel bo nie wiem... - malenstwo*
A jak przyleci do nas jakiś GS, to Darkface go tak ugryzie w dupę, że będzie śmigał szybciej niż OW z powrotem:D
Yamochłony - spokój, spam, kawały i prądy oceanu
Huntersi - gościnnie bywałam i dumna jestem z tego!
no zapomniałabym Lewary - ajajaj ale zonk! Van trollu i tak Cię kocham:*
ZLOTY ZLOTY ZLOTY
mini i ogromne:) domowe i na wolnym powietrzu...
Zakopek, Warszawa i Powsin, Dobczyce, Wisła, Wrocek, Myslowice, Czestochowa, Posmyk.....
i nic więcej nie muszę mówić...
ST
Opowiadanka do ST- parę haseł, które budzą uśmiech
Hot Hole!!!!!!!
Krążownik" Chodu"
Zbieramy śrubki i gasimy światło
poszukiwanie Tatry z różowym kapslem... piszcie co pamietacie
I coś najważniejszego
LUDZIE!!!!
KOLEJNOŚĆ JEST TOTALNIE PRZYPADKOWA!!! Nie do każdego będzie od razu wpis...czasem za dużo wspomnień i trzeba przefiltrować
Van - pierwszy bo prawie zapomniałam o lewarach bo oni śpią cały czas - największy kosmita tego uni
Persiak vel sexi^violka -
Petronelcia - najfajniejsza "małpa w czerwonym" jaką miałam HONOR poznać
Andrew i Tater - patrz wyżej -
Evil
Muszek
Selenka
Mefi
Maleństwo
Jerkli
Asgard czyli nasz kochany Aśś - RIP [*]
Biały
Baa
Muskovit
Griftal
Skalpel
Albert
Arcik
Cichy
Cichy fx
Leto
Limfa
Marudka
Magdus
Milka
Piwek
Master
Bochan
Swiszczu
Eniro
Maciek2
Rising
Schwarc
AgaV
Misiorek
Kranik
Darkface
Lost
Zigi
Virgil
Oh Ziuta vel Faith
Jurand
Pyton
Mixer
Alaver
Recha
Etiud
Sarinis
Marcin
Blinder55
Ojciec Dyrektor
chesus
Indoor
Diablo
Cannabis
Pichu
Frankie
DJ Juhas
Carlos
Cobra82
Ekonomista
Bols
Jaro
Martenka
Keyra
Maniol
Schumacher
Robo
Gishin
sick
Emil
Coolas
Passat
Plus
Kosa
Kylo
Vin
Pandor
BadTiger
Aurox
Jagoda Lee
Smoczyca
Elanor
Dread
to będę edytować i edytować
Kochani moi...
czas na wspominki co?
To ja zacznę
W końcu byłam tu może nie od saaaamego Wielkiego Wybuchu:) ale trochę dexu z Wami spaliłam przez te lata...
A ile wódki to już lepiej nie mówić...
choć najlepsza była chyba nalewka z pigwy chyba Kranika:) z Zakopkowego zlotu...
NO i ŚWINKA!
ZLOT STYPA PROPONUJ Eedit jako totalna llama zapomniałąm o EURO
to może albo maj albo wrzesień? Ja to nawet i do września bym poczekałą byle sie ekipa zebrała:)
ZAKOPEK
pogoda powinna być już ładna, weekend długi a co chcą na 2 dni tez maja szanse - co wy na to - pisać i jak macie kontakt do kogoś kto kiedykolwiek grał - dać mu znać to jest już ostatni kompletnie zlot uni21
nie będzie kolejnej szansy
powinniśmy zrobić imprezę taką, żeby wnuki nasze pamiętały!
Co pamiętam najbardziej? Polecę kategoriami
Sojusze
SABAT - najbardziej zakręcona para graczy Andrew i Tater - dla mnie para niesamowitych facetów zarówno w grze jak i w realu
Ciekawe czy do Tatera już ktoś mówi per Panie Doktorze... nie mogę sobie wyobrazić, że on leczy ludzi buhahahah
Jak to lecialo?...
Ogłoszenia parafialne - przewozimy floty... (dalej trochę więcej - oryginału nie pamiętam idealnie ale sens o reckach nadal aktualny)
jednorazowe poczucie humoru.
RaMpAgE - potem cała Koalka... ech - kocham, kocham i jeszcze raz kocham... i co tu jeszcze dodać...
przychodziłam, odchodziłam, wracałam - zawsze wspaniała ekipa!
Moje własne GoWiaki - oj porządziłam sobie tu porządziłam:) Buziaki od Mamuśki
Moje przeulubione BP - pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna - jedne z piękniejszych wspomnień z gry - cudni ludzie Cytat: Jerkli:
No bo ludziska z BP to: popaprańcy - jakich mało, menele - jeden lepszy od drugiego, awanturnicy - gorszych nie znajdziesz, pijaki - bez szklanki nie siadaj do czystej a najlepiej to z gwinta. itp
ale przy zachowaniu dobrego smaku i gustu wszystko to robią przy zachowaniu kultury i wdzięku osobistego i przy tolerancji i miłym zachowaniu, z szacunkiem do drugich ludzi... czytaj graczy...
Dlatego BP jest najlepszym sojuszem pod słońcem galaktycznym .
Kochani KOCHAM WAS!!.. kiedy pijemy razem?
Ktokolwiek spróbuje zabrać nam miodek, będzie miał do czynienia z teściową Asgarda
A z nią to lepiej nie zadzierać, bo pieruny łogniste siarczyste będą się sypać. Jest gorsza niż Al-Kaida i Tokio Hotel
a co to takiego tokio hotel bo nie wiem... - malenstwo*
A jak przyleci do nas jakiś GS, to Darkface go tak ugryzie w dupę, że będzie śmigał szybciej niż OW z powrotem:D
Yamochłony - spokój, spam, kawały i prądy oceanu
Huntersi - gościnnie bywałam i dumna jestem z tego!
no zapomniałabym Lewary - ajajaj ale zonk! Van trollu i tak Cię kocham:*
ZLOTY ZLOTY ZLOTY
mini i ogromne:) domowe i na wolnym powietrzu...
Zakopek, Warszawa i Powsin, Dobczyce, Wisła, Wrocek, Myslowice, Czestochowa, Posmyk.....
i nic więcej nie muszę mówić...
ST
Opowiadanka do ST- parę haseł, które budzą uśmiech
Hot Hole!!!!!!!
Krążownik" Chodu"
Zbieramy śrubki i gasimy światło
poszukiwanie Tatry z różowym kapslem... piszcie co pamietacie
I coś najważniejszego
LUDZIE!!!!
KOLEJNOŚĆ JEST TOTALNIE PRZYPADKOWA!!! Nie do każdego będzie od razu wpis...czasem za dużo wspomnień i trzeba przefiltrować
Van - pierwszy bo prawie zapomniałam o lewarach bo oni śpią cały czas - największy kosmita tego uni
Persiak vel sexi^violka -
Petronelcia - najfajniejsza "małpa w czerwonym" jaką miałam HONOR poznać
Andrew i Tater - patrz wyżej -
Evil
Muszek
Selenka
Mefi
Maleństwo
Jerkli
Asgard czyli nasz kochany Aśś - RIP [*]
Biały
Baa
Muskovit
Griftal
Skalpel
Albert
Arcik
Cichy
Cichy fx
Leto
Limfa
Marudka
Magdus
Milka
Piwek
Master
Bochan
Swiszczu
Eniro
Maciek2
Rising
Schwarc
AgaV
Misiorek
Kranik
Darkface
Lost
Zigi
Virgil
Oh Ziuta vel Faith
Jurand
Pyton
Mixer
Alaver
Recha
Etiud
Sarinis
Marcin
Blinder55
Ojciec Dyrektor
chesus
Indoor
Diablo
Cannabis
Pichu
Frankie
DJ Juhas
Carlos
Cobra82
Ekonomista
Bols
Jaro
Martenka
Keyra
Maniol
Schumacher
Robo
Gishin
sick
Emil
Coolas
Passat
Plus
Kosa
Kylo
Vin
Pandor
BadTiger
Aurox
Jagoda Lee
Smoczyca
Elanor
Dread
to będę edytować i edytować
Post był edytowany 20 razy, ostatnio przez Flogging Molly ().