Tak to birchinia z którą też grałem w sojuszu Nemezis:)
A co u8 też będzie mieć temat!
- uni8:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Fajnie znowu widzieć dawne nicki Pierwszy rok na ogame był najciekawszy... sojusz OrA z dilvishem... Masa gości na forum z całego uni. Poźniej aHoA z kanem i reszta Niestety do HoA już przejść nie zdążyłem a szkoda
Jak tam zdrówko Panie komisarzu Paolo
Pewnie mnie nie kojarzycie bo tylko do top 400 dograłem i się zawinąłem (nick eco)^^
Ale jak to było... "Nie gadaj z hellowcem bo sciągnie Cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem?Uni 8 /Off
Uni 64 - off
Xalynth- off
Emerytura... Polecam ;) -
Taa Gilad Pallaeon i Silver Mckenzie - rzeczywiście robi się antycznie Później już było tylko mitycznie z drobnymi przerwami na piekielnie. Ale i tak do roku 2008 działo się najwięcej.
Biri się ucieszy, że ktoś jeszcze pamięta Jej kontry
Pamiętam kordy ludzi i farmy z uni 8, ale z uni 67 ni w ząb - jednak starych drzew się nie przesadza. -
Horizon napisał(a):
Taa Gilad Pallaeon i Silver Mckenzie - rzeczywiście robi się antycznie
Gilad Pellaeon i Gilad Pallaeon to dwie różne osoby
Nasz złomujący SGO jest tutaj: board.ogame.pl/user/16902-gilad-pellaeon/
Dla przypomnienia Viki Inoue vs [TNGH] mosiu ~188%
Aż się łezka w oczku zakręciła jak się czyta jak to team bronił swojego SGO a potem wtopił
Ja miałam Biri za sąsiadkę. Bardzo miła była
A ja jeszcze pamiętam Lorda i jego rozmowę przez tel! : " Sory nie mogę teraz rozmawiać siedzę na piwie z GO"Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
ciap kazalaś sie wpisać ale mnie tutaj pewnie nikt nie pamięta
-
Miał to być wpis z serca a nie z rozkazu :X
-
kamix500 vol.2 napisał(a):
ciap kazalaś sie wpisać ale mnie tutaj pewnie nikt nie pamięta
Jeśli to Ty tam siedzisz to pamiętam Z przodu Wandal, trochę dalej koleżanka, jeszcze dalej Ty kamix i na końcu ja ze standardowym ekwipunkiem.
img535.imageshack.us/img535/5880/hpim9360.jpg
Stare dobre czasy jak jeszcze były zlotyPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Horizon ().
-
Horizon
O
To już wiem kto daje buzi kampfowi na innej fotce -
Mnie pewnie nikt nie pamięta, grałem pod nickiem "Lord Dark Wolf" a potem "PawelNS"
Były członek sojuszu Reborn2
Fajnie jeszcze widzieć "pare" znajomych nicków
Pamiętne czasy na uni8.
Pozdrawiam. -
Tak jak ciap pisze nie mylcie mnie z tamtym Giladem:) Grałem z nim w sojuszu Nemezis. Na uni 8 miałem nick SKYWALKER i zahaczyłem o sojusze Strazoki, NEMEZIS i moje ukochane:) Stalkers.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gilad Pallaeon ().
-
Ja bym nigdy nie ustawiła tak podobnego nicka do takiego oszusta
-
o horizon
-
he, też tu grałem, jeszcze pamiętam sojusz Dragons, w którym miałem przyjemność grać
To były czasy..Ostatnie uni - Rigel top 30 ~ off
-
To i ja się wpiszę. Siemka Pell Stare dobre uni8
-
-
I ja, i ja, i ja!
Pamiętam jak mnie złomowali...kilka razy ;). Ale na gg mam nadal zakładkę Ogame. Zipper, SteelRat, Darth Raven, Gilad, kampf, Horizon, SERIPA!!
Zgubiłem tylko namiary na kilka osób ze starej ekipy Myth -
-
Ciebie też mam Zgryzoto
Dawno się tu nie logowałem i w wiadomościach mam jeszcze info o ostrzeżeniach od modów. Ile ich tu było na forum i w grze - hoho ;). I mi się Czak, ungrim przewinęli, stvorek -
Cześć
Ale Was na wspomnienia wzięło, Ciap:*
Aż się łezka w oku kręci, to były czasy... uni8 było wyjątkowe:)
PozdrawiamI have the simplest tastes.I am always satisfied with the best.
-
jak dla mnie, prawdziwe uni8 to bylo za czasow aktywnych lumpow, wandala w ogonach no i oczywiscie popuriego
pees lumpy mroku power w kroku
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
E tam. Jak dla mnie najfajniej i najwięcej się działo przed Lumpami etc. Gdy było OGN vs. reszta ;).
@Biri
Hej
Dawno Cię nie widziałem! -
Cześć Biricchina!
Moja agresorka!:D -
e^Maethi napisał(a):
E tam. Jak dla mnie najfajniej i najwięcej się działo przed Lumpami etc. Gdy było OGN vs. reszta ;).
@Biri
Hej
Dawno Cię nie widziałem!
Hej, co słychać?;)
Ciapku pomóż mi , bo będę Cię męczyć (wiesz o co chodzi)I have the simplest tastes.I am always satisfied with the best.
-
-
Zdrobnienie od Ciap.I have the simplest tastes.I am always satisfied with the best.
-
Zdrobnienie brzmi -> Ciapka
Pff
A może teraz top520?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
-
e^Maethi napisał(a):
@Biri
Hej
Dawno Cię nie widziałem!
a to czasami nie ty dales na ircu zdjecie golego pitola ?
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Nie na ircu, ale było coś takiego
-
jestes legenda pitolu maethiego, jak dla mnie ikona uni8
ps, tak tak skype
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0