Defetysta i Be Cool i magic i gbsmiglo [-=EW=-], Lech 1922 [Be Happy] vs senatorX [cons] - 104041,44% TOP 1 ACS :))

• Electra [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje chłopaki wreszcie go rozwaliliście to już teraz mi nie będzie satków rozwalał.
    Przetapiać na kolejne stateczki i następnego złomować
  • No panowie gratulacje Top1
    Floty całkiem ładne brały udział w tym starciu. Przetapiajcie na nowe latajki i wykorzystajcie mądrze te życzenia które macie :P
    "Wierny przyjaciel potężną bronią
    Kto go znalazł, skarb znalazł"
  • Uuu, to moje st pobite :) ale i tak długo zeszło aby tego dokonać.
    Gratki wloty a co do senatora to dałby on już sobie spokój, spoko gość, ale to już X złom na jego osobie.
    BTW, małe jakieś te floty. :E
    Pozdrawiam.
    - Tato, a kto to taki - faszyści?
    - No, synku, jak by ci to powiedzieć? Ogólnie to bardzo źli ludzie, męczą innych ludzi, znęcają się nad nimi.
    - Jak moderatorzy na forum, tak tato?
    - Chociaż, synku, z drugiej strony, nie tacy oni źli, ci faszyści.
  • małe floty jak ktoś sie z ekonoma przebranżawia pamiętasz jak sam kiedyś na moje gs polowałeś bo tylko to miałem a teraz to te 100 k niszcz szybciej pójdzie zrobić na początek
  • magic, mylisz się
    senator był w EW i to z 2 miesiące minimum
    jakby został to by tego rw nie było... ale poszedł za szymkiem

hmm... oczywiście SzO, wiedziałem o planie na senatora, mogłem lecieć jednak jakby nie patrzeć senator to mój były sojusznik z PRo
    swego czasu nawet zaproponowałem akcję senatorowi, ale natychmiast zostałem zbesztany za proponowanie lotu dla cons :roll: i tyle z akcji

szkoda, że senator padł za cudzą głupotę, ale cóż - wybrał elitarny sojusz cons

jeszcze raz SzO

i potężne gratulacje dla ekipy złomującej, mimo że bardzo nieładnie nie wysłać mi linka... od żadnego z was
  • No Panowie % konkrety ]:-D
    Zezłomować 3k gęsi to nie lada wyzwanie, a jednak się wam udało, więc wielkie graty.

Obrońcy SzO i wytrwałości w odbudowie bo trochę czasu na odbudowanie stadka gęsi minie.

Lechu a linka na gadu czemu nie podesłałeś :P nie ładnie się nie pochwalić ^^
  • wypada się wpisać, bo rzeczywiście % wyborny Wam wyszedł. chyba to wyraźny sygnał by flot nie zostawiać bez fs, nawet jeśli jest to kupa GS :E .
    a obrońcy SzO. pewnie za niedługo znowu zacznie męczyć farmy, więc niektórzy wpadają w przesadny optymizm :D.
  • zima97 napisał(a):

małe floty jak ktoś sie z ekonoma przebranżawia pamiętasz jak sam kiedyś na moje gs polowałeś bo tylko to miałem a teraz to te 100 k niszcz szybciej pójdzie zrobić na początek
    Kilka skanów to nie polowanie :P
    A ja stwierdziłem po prostu co widzę, wiadomo, że każdego można dogonić i nic w tym nadzwyczajnego jak będziesz miał 100k niszczar. :)
    Gratki.
    - Tato, a kto to taki - faszyści?
    - No, synku, jak by ci to powiedzieć? Ogólnie to bardzo źli ludzie, męczą innych ludzi, znęcają się nad nimi.
    - Jak moderatorzy na forum, tak tato?
    - Chociaż, synku, z drugiej strony, nie tacy oni źli, ci faszyści.
  • no pieknie pieknie szkoda ze nie samo EW :D
    widok conserwy przetopionej na zyletki w niedziele na mega kacu cieszy niemilosiernie :D
    graty jeszcze raz a obroncy lizak na pocieszenie :E
  • Cyfry piękne i powalające! Jednak jak na takie cyfry zysk marny na łębka będzie :D No ale rozumiem, że sama idea akcji była ważniejsza, a to rozgrzesza bilans, zresztą przecież dodatni.
    BTW: Wszyscy nagle zapałali sympatią do senatora, że fajny gość itede... A ja się cieszę z tego złoma, wielu osobom i mnie także zalazł za skórę. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. I tak się właśnie stało. Agresorom graty za nerwy!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pomylony ().

• Gratulacje ubicia :top1: na senatorzex
    Widziałem jak lecho rano spadł pare miejsc, tuz za mna i domyslalem sie ze cos ubił ]:-D
    :brawo: DUŻEGO % a obrońcy... co tam chce, niekoniecznie :gszo:

pozdro lechu i WW
  • gratki top łana :xsuper:
    Lechu Ty to się nie marnujesz -wiesz jak użyć potencjału i masz doborowy skład co to tego lotu
    Jarecki a gdzie jakieś info na gg :E
    raz jeszcze gratki bo się należą :beer:

SzO

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pocoto ().

• procek powalajacy, a przy tym sobie niezly zysk .... :quasi:

oby caly zysk dla solenizanta ]:-D
    gratki .... obroncy pakiecik pomocniczy ............. ?( ......... liizaczek