typhon obronca nigdy nie był w naszym sojuszu
Defetysta i Be Cool i magic i gbsmiglo [-=EW=-], Lech 1922 [Be Happy] vs senatorX [cons] - 104041,44% TOP 1 ACS :))
- Electra [1]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
graty, ekipa złomująca EW coraz częściej w st, gratki agresorom, obrońcy szo
piękny % -
Gratulacje chłopaki wreszcie go rozwaliliście to już teraz mi nie będzie satków rozwalał.
Przetapiać na kolejne stateczki i następnego złomować -
No panowie gratulacje Top1
Floty całkiem ładne brały udział w tym starciu. Przetapiajcie na nowe latajki i wykorzystajcie mądrze te życzenia które macie"Wierny przyjaciel potężną bronią
Kto go znalazł, skarb znalazł" -
o w morde % konkretny na dodatek z takim zyskiem
dołączam się do życzeń dla Obrońcy.
wam szybkiego przetopu życze i jedziecie dalej -
Uuu, to moje st pobite ale i tak długo zeszło aby tego dokonać.
Gratki wloty a co do senatora to dałby on już sobie spokój, spoko gość, ale to już X złom na jego osobie.
BTW, małe jakieś te floty.
Pozdrawiam.- Tato, a kto to taki - faszyści?
- No, synku, jak by ci to powiedzieć? Ogólnie to bardzo źli ludzie, męczą innych ludzi, znęcają się nad nimi.
- Jak moderatorzy na forum, tak tato?
- Chociaż, synku, z drugiej strony, nie tacy oni źli, ci faszyści. -
Ładnie to wygląda gratulacje obrońcy Szo.
-
małe floty jak ktoś sie z ekonoma przebranżawia pamiętasz jak sam kiedyś na moje gs polowałeś bo tylko to miałem a teraz to te 100 k niszcz szybciej pójdzie zrobić na początek
-
magic, mylisz się
senator był w EW i to z 2 miesiące minimum
jakby został to by tego rw nie było... ale poszedł za szymkiem
hmm... oczywiście SzO, wiedziałem o planie na senatora, mogłem lecieć jednak jakby nie patrzeć senator to mój były sojusznik z PRo
swego czasu nawet zaproponowałem akcję senatorowi, ale natychmiast zostałem zbesztany za proponowanie lotu dla cons i tyle z akcji
szkoda, że senator padł za cudzą głupotę, ale cóż - wybrał elitarny sojusz cons
jeszcze raz SzO
i potężne gratulacje dla ekipy złomującej, mimo że bardzo nieładnie nie wysłać mi linka... od żadnego z was -
się w nocy działo śpiochy wybornie stuknięte prawie 3k gs
złom ponad 100k to już nie byle co
dalszych spadających gwiazdekU Electra off
U 54/U 68 off
Ogame - off -
piekne ACS panowie
jak pokonam solo sesje z takim wynikiem jak wasz to wroce
jestem pod wrazeniem naprawde, zycze wam szybkiego przetopu i jeszcze wiekszych %%%
a obroncy szo, bez floty jest 1 miejsce za mna czyli eko nie takie zle
pozdro -
No Panowie % konkrety
Zezłomować 3k gęsi to nie lada wyzwanie, a jednak się wam udało, więc wielkie graty.
Obrońcy SzO i wytrwałości w odbudowie bo trochę czasu na odbudowanie stadka gęsi minie.
Lechu a linka na gadu czemu nie podesłałeś nie ładnie się nie pochwalić -
wypada się wpisać, bo rzeczywiście % wyborny Wam wyszedł. chyba to wyraźny sygnał by flot nie zostawiać bez fs, nawet jeśli jest to kupa GS .
a obrońcy SzO. pewnie za niedługo znowu zacznie męczyć farmy, więc niektórzy wpadają w przesadny optymizm :D. -
piękna robota
Gdyby nie ten farming to straty by było o wiele większe ;p
top1 jest i tego raczej szybko nikt nie pobije
Obrońcy SZO -
zima97 napisał(a):
małe floty jak ktoś sie z ekonoma przebranżawia pamiętasz jak sam kiedyś na moje gs polowałeś bo tylko to miałem a teraz to te 100 k niszcz szybciej pójdzie zrobić na początek
A ja stwierdziłem po prostu co widzę, wiadomo, że każdego można dogonić i nic w tym nadzwyczajnego jak będziesz miał 100k niszczar.
Gratki.- Tato, a kto to taki - faszyści?
- No, synku, jak by ci to powiedzieć? Ogólnie to bardzo źli ludzie, męczą innych ludzi, znęcają się nad nimi.
- Jak moderatorzy na forum, tak tato?
- Chociaż, synku, z drugiej strony, nie tacy oni źli, ci faszyści. -
no pieknie pieknie szkoda ze nie samo EW
widok conserwy przetopionej na zyletki w niedziele na mega kacu cieszy niemilosiernie
graty jeszcze raz a obroncy lizak na pocieszenie -
Ahhh, jestem wzruszony i dziękuję agresorom za obcięcie pazurków gościowi, który wielokrotnie wysyłał mi na planetki po 400 gęsi żeby zrabować 7-8kk surowców.
-
Cyfry piękne i powalające! Jednak jak na takie cyfry zysk marny na łębka będzie No ale rozumiem, że sama idea akcji była ważniejsza, a to rozgrzesza bilans, zresztą przecież dodatni.
BTW: Wszyscy nagle zapałali sympatią do senatora, że fajny gość itede... A ja się cieszę z tego złoma, wielu osobom i mnie także zalazł za skórę. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. I tak się właśnie stało. Agresorom graty za nerwy!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pomylony ().
-
Gratuluje panowie, piekna robota
Senator dostal to na co najbardziej zaslugiwal
pozdrawiam i przetopu zycze -
Ładne bum,grabki dla agresorów
-
Oj to jest ładne po prostu rewelka Szok jaka ilość Gs pada Gratki dla was a Obrońcy najlepszego bo prezent ładny
-
ładny wlot i % super LECHU gratki byle tak dalej obro...sz/o
-
Gratulacje ubicia na senatorzex
Widziałem jak lecho rano spadł pare miejsc, tuz za mna i domyslalem sie ze cos ubił
DUŻEGO % a obrońcy... co tam chce, niekoniecznie
pozdro lechu i WW -
gratki top łana
Lechu Ty to się nie marnujesz -wiesz jak użyć potencjału i masz doborowy skład co to tego lotu
Jarecki a gdzie jakieś info na gg
raz jeszcze gratki bo się należą :beer:
SzOPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez pocoto ().
-
piekne starcie panowie
nie wierzylem ze sie Wam uda a tu ... link do steka
foch za brak dedów -
procek powalajacy, a przy tym sobie niezly zysk ....
oby caly zysk dla solenizanta
gratki .... obroncy pakiecik pomocniczy ............. ......... liizaczek -
Piękne starcie! Strącone gwiazdy odwiedziły kiedyś moje spokojne kolonie więc mi ich żal. Gratki dla ekipy złomującej.
Szkoda, że farmingu nie dokleiliście bo cieszyłby bardziej oko -
za miesiąc może dwa senat kupi nowe konto i wróci :)))
na każdym uni tak konczy oferma jedna10.05.2015 END! -
Szpryc. napisał(a):
za miesiąc może dwa senat kupi nowe konto i wróci :)))
na każdym uni tak konczy oferma jedna
za to ty kasztanie wolisz nie kupowac kont tylko sie pushować
gratulacje ladnego % -
sir0g napisał(a):
Piękne starcie! Strącone gwiazdy odwiedziły kiedyś moje spokojne kolonie więc mi ich żal. Gratki dla ekipy złomującej.
Szkoda, że farmingu nie dokleiliście bo cieszyłby bardziej oko
Nie było co doklejać wyczyszczone było za pierwszym razemElectra - 196.902%
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0