ale spzryc mial 3 konta te top 2 i top 160 od pyzy i ja mowie o tym od pyzy to konto szpryca zostalo zelomowane :)) czyli pyzy
tak sądze

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A teraz powoli dużymi literami i wyraźnie napisz o czym Ty do nas rozmawiaszdawid97 napisał(a):
ale spzryc mial 3 konta te top 2 i top 160 od pyzy i ja mowie o tym od pyzy to konto szpryca zostalo zelomowane :)) czyli pyzytak sądze
![]()
mesiu napisał(a):
sta111siu1 napisał(a):
A co się dziwisz. Większa ilość ST zrobionych nie jest pokazywana z prostego powodu.Zaraz zaczyna się pyskówka, insynuacje, obrażanie itd. Więc co się dziwić. Szczególnie tak się dzieje jak ZS wstawi rw(co zresztą widać w tym topicu).
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kolumb ().
Taa. Bo pl1, Lillith i Legion + MART i reszta ZS mają czego się obawiać. I to jest powód, żeby ST nie dawać bo ludzie ich floty zobaczą.Kolumb napisał(a):
(...)A mi się wydaje że ludzie kryją się ze swoją flotą by nie wzbudzać nią zbyt dużego zainteresowania i jej szybko nie stracić:
"#1 SOLO; Absynt [Goth] vs ravi - 4727%
Ogólnie to jest mój PB. Miałem nie wrzucać, no ale i tak już wszyscy z ZS znają doskonale moją flotę, jak i inni więc co mi tam."
mesiu napisał(a):
Taa. Bo pl1, Lillith i Legion + MART i reszta ZS mają czego się obawiać. I to jest powód, żeby ST nie dawać bo ludzie ich floty zobaczą.Kolumb napisał(a):
(...)A mi się wydaje że ludzie kryją się ze swoją flotą by nie wzbudzać nią zbyt dużego zainteresowania i jej szybko nie stracić:
"#1 SOLO; Absynt [Goth] vs ravi - 4727%
Ogólnie to jest mój PB. Miałem nie wrzucać, no ale i tak już wszyscy z ZS znają doskonale moją flotę, jak i inni więc co mi tam."
I wtedy taki np. "dawid97", który znany jest ze swojego TOP10 floty na fornaxie ich pojedzie.
Jak napisałem. Ludzie nie chcą syfu w ST (czy to z tC., ZS, czy F.D - kolejność i tagi przypadkowe -- przyp. autora). I tyle w temacie.
@urlop prawie masz rację(chociaż mi się wydaje, że konto szło inaczej - ale mogę się mylić)
p.s. @ urlopek - jakto jest, że na moje paliwko nie chciałeś latać pomimo wielu skanów i zero akty(stało na moonach po 3-4 h jak skanowałeś bez akty) , a Nyah'a poleciałeś ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez mielek777 ().
mielek777 napisał(a):
(...)
bo mało tego paliwa trzymasz i jeszcze jakaś tam obrona na moonie jest to nie chce mi się nawet aktywek sprawdzać ,a nyaha nie lubię to poleciałem , Ty jesteś neutralny choć w sumie też liżesz ZS.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szpryc. ().
1 gość