Tak resetowałem, reinstalowałem i dalej to samo.
AntiGameReborn
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Napiszcie w jakiej przeglądarce występuje problem to się zbada no i czy macie jeszcze jakieś wtyczki powiązane z OGame , tudzież skrypty.
-
Sprawdzałem na chrome i operze, na ff wgl nie mogę zainstalować AGR. Brak innych wtyczek i skryptów.
-
luszek napisał(a):
Sprawdzałem na chrome i operze, na ff wgl nie mogę zainstalować AGR. Brak innych wtyczek i skryptów.
-
-
AGR to gunwo, AGO nawet nierozwijane jest lepsze. Nie kumam tej decyzji. Zresztą co komu szkodzi, że oba dodatki będą dozwolone. Jakieś z dupy monopole odgórnie ustalone...
-
@@Piciu No fakt, wyrzucanie wtyczki z listy dozwolonych "bo nikt jej nie wspiera" jest trochę na wyrost- skoro działała Zwłaszcza, że na liście dozwolonych jest pierdyliard wtyczek które już dawno są nierozwijane/nieaktualne. Co do funkcji to się nie wypowiem, wczoraj musiałem z niezależnych przyczyn wrzucić urlop, ale na pierwszy rzut oka po zaimportowaniu ustawień z AGO nie widzę różnic.
@smoki wyślijcie info w grze, 10 sekund roboty, nie każdy musi wchodzić na boarda.This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DUDEUSZ ().
-
Zainstalowałem AGR na opere i gdy otwieram wiadomości to wtyczka się całkowicie wyłącza. Ktoś wie czemu?
-
@Piciu napisał(a):
AGO nawet nierozwijane jest lepsze. Nie kumam tej decyzji. Zresztą co komu szkodzi, że oba dodatki będą dozwolone.
AGO oskarżało AGR że ukradło cały projekt choć sam Shole nie stworzył go tylko dostał...
Twórca AGR zrobił jakaś aktualizację do nowej wersji którą Shole (AGO) skopiował bez jakiejkolwiek zmiany, dodatkowo pokazano że Shole jedyną zmianą jaką sam zrobił w AGO to dodanie przycisku do wspierania $. Resztę roboty robili inni.
Może dlatego postanowiono zakończyć tolerowanie?
Taka moda na sukces. -
edes napisał(a):
Zainstalowałem AGR na opere i gdy otwieram wiadomości to wtyczka się całkowicie wyłącza. Ktoś wie czemu?
Nie pytajcie mnie co dokładnie autor miał na myśli Wniosek jedynie jest taki, że chwilowo Opera nie wspiera całościowo AGR i trzeba poczekać na update przeglądarkiCoś o mnie o tu
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Ex -
Czyli postanowiono zabronić graczom używania podstawowej wtyczki, zastępując ją inną, która nie działa użytkownikom jednej z przeglądarekThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
@DUDEUSZ a Ty w swojej grze przegladarkowej nadal byś tolerował dodatek w ktorym gosc dodał jedynie opcje donejta, oskarżając przy tym innych, iż ukradli (nie jego skad inad) kod? Obserwowałem wymianę zdan na angielskim boardzie i trwało to troche. Shole zaczął odgrażać sie prawnikami, po czym sam po aktualizacji AGR skopiował kod i przeniósł go do AGO - cały czas odgrazajac sie prawnikami i krzycząc, ze ten kod jest prawnie jego.
No nie na ponton...
AGR ma pare wad i bledow ale w przeciwieństwie do AGO będąc one z czasem eliminowane, jeśli macie jakies zastrzeżenia badz pomysły zeby usprawnić działanie wtyczki napiszcie w temacie na boardzie .org, wiadomość na pewno nie zostanie zlekceważona^^
Abstrahując od tego, co z ludźmi, którzy nie wchodzą na boarda i wtyczka obecna w zyciu ogejmowicza przez X lat przestała byc oficjalnym tolerowanym dodatkiem?In a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity. -
ciap napisał(a):
Oba zespoły zaczęły w pewnym momencie oskarżać się o kradzież kodu.
Ahahahah... Jaki piękny świat...
Guderian napisał(a):
AGR ma pare wad
(...)
co z ludźmi, którzy nie wchodzą na boarda i wtyczka obecna w zyciu ogejmowicza przez X lat przestała byc oficjalnym tolerowanym dodatkiem?
Np jakich?
Wydaje mi się, że przez pewien czas farmerzy mający pojęcie o nowszej wersji będą mieli trochę łatwiej. Ja zostałem zdeterminowany przez bugi AGO do reinstalacji rozszerzenia i AGR samo rzuciło mi się w oczy. Do tego momentu musiałem ładnych parę dni wkurzać się np na to, że nie mogłem robić tego, o czym wspomniał Zaques i uciekać się do starych, sprawdzonych patentów optymalizacji.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Hermes ().
-
-
Guderian napisał(a):
@DUDEUSZ a Ty w swojej grze przegladarkowej nadal byś tolerował dodatek w ktorym gosc dodał jedynie opcje donejta, oskarżając przy tym innych, iż ukradli (nie jego skad inad) kod? Obserwowałem wymianę zdan na angielskim boardzie i trwało to troche. Shole zaczął odgrażać sie prawnikami, po czym sam po aktualizacji AGR skopiował kod i przeniósł go do AGO - cały czas odgrazajac sie prawnikami i krzycząc, ze ten kod jest prawnie jego.
No nie na ponton...
AGR ma pare wad i bledow ale w przeciwieństwie do AGO będąc one z czasem eliminowane, jeśli macie jakies zastrzeżenia badz pomysły zeby usprawnić działanie wtyczki napiszcie w temacie na boardzie .org, wiadomość na pewno nie zostanie zlekceważona^^
Abstrahując od tego, co z ludźmi, którzy nie wchodzą na boarda i wtyczka obecna w zyciu ogejmowicza przez X lat przestała byc oficjalnym tolerowanym dodatkiem?
Jak dla mnie Shole może być nawet pedofilem. Wtyczka jest ok, działa, nie narusza zasad gry i jako taka powinna być dopuszczona. -
Wypuść wtyczkę i daj się upaść komuś innemu na swojej krwawicy.
Jego życie prywatne nie ma tutaj nic do rzeczy, równie dobrze mógłby być ślepym zapaśnikiem sumo.
Klik do tematu AGO vs AGR
Jeśli potrzebujesz pomocy w tłumaczeniu, chętnie pomogęIn a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity. -
-
-
Po podzieleniu tego co widzę, wychodzi 24992,285..., czyli faktycznie podstawowa ładowność. Widocznie trzeba jeszcze poczekać na kolejny update i liczyć metodą przedwojenną (jak wspomniał wyżej kolega Guderian, możesz zgłosić to na .origin). Mnie osobiście to nie przeszkadza, bo i tak liczę wszystko na kartce. Trzeba się cieszyć, że i tak jest już dużo zrobione.
-
Zgadzam się fajnie, że w ogóle poprawili ładowność
-
Witam
Decyzja jak najbardziej prawidłowa i powinna już dawno taka zapaść.Cofnijcie się parę postów wstecz ile jest narzekań na AGO ,a teraz jak ją zamknęli to jest taka wspaniała cudowna wręcz. AGR ma błędy ,ale przynajmniej jest jakaś szansa ,że zostaną naprawione,a przy AGO taka szansa równała się zeru.
Wiecznych malkontentów i wrogów wszystkiego co nowe bo stare jest lepsze działało za mego dziadka to i teraz będzie działać
Pozdrawiam ja:) -
tyle lat minelo, czlowiek wraca do gry a tu nadal antigame istnieje tylko pod zmieniona nazwa milo az sie robi ze tyle poswieconego czasu w przeszlosci na jego rozwoj nie poszlo na marne
ps: koniec swiata...wracam do gry patrze a tu "Ciap" zostala GO xDU59 - top20 off
U65 - top4 off
Mizar - top80 off
Zagadra - top40 off
-
Pytanie z czapy - bo to powoli tydzień od startu uni mija. Słyszałem że antigame miał działać od samego początku a tym czasem więcej rzeczy u mnie nie działa niż działa - była jakaś aktualizacja której nie wychwyciłem?
-
Antigame nie jest produktem GF, i jedyne miejsce gdzie się czegokolwiek dowiesz, to discord AGR, gdzie na bieżąco RiV- opisuje progress.
-
Na chłopski rozum - póki nie wyjdzie oficjalna aktualizacja gry, zespół AGR nie będzie się bawił w berka z GF z nadążaniem za grzebaniem w skryptach. Mnie osobiście by się nie chciało, stąd tak zakładam. To co innego niż ostatnie zmiany dotyczące ładowności statków, gdzie update AGR był natychmiastowy. Nie bądźcie jak dzieci, które co pięć minut wołają o to, co mają za darmo, a w co inni wkładają swoje zaangażowanie
-
Temat pewnie wałkowany ale go nie odnalazłem w tej lawinie postów mam proglem z AGR na Leda
Praktycznie wogóle go niema nawet na farmingu nie pokazuje mi ostatnich lotów itd ręcznie wszystko z pamięci trzeba wpisywać ktoś wie o co chodzi? -
Sam mam ten problem nie podlicza surowców
itp. -
19dawid45 napisał(a):
Temat pewnie wałkowany ale go nie odnalazłem w tej lawinie postów mam proglem z AGR na Leda
Praktycznie wogóle go niema nawet na farmingu nie pokazuje mi ostatnich lotów itd ręcznie wszystko z pamięci trzeba wpisywać ktoś wie o co chodzi?
Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
Tam nawet bez AGR nie działa dobrze wybieram mtki w raporcie szpiegowskim przechodzi do floty ale nie wybiera ich ;/
-
Co tu jeszcze tłumaczyć?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość