Chodziło mi , jeśli ma problemy na firefox to chrom nie zawodzi
AntiGameReborn
-
-
Ponawiam pytanie o antigame na telefon , ktoś to ogarną może ?
-
A ja mam pytanie do Was - jak w Antigame deaktywować funkcje dotyczące przeglądu wewnątrz sojuszu?
Po wejściu w zakładkę sojusz, powinno mi wyświetlać zawartość sekcji Twój Sojusz, a przechodzi do Listy Członków.
Jestem estetą, jest to więc dla mnie irytujące. Ktoś, coś?Konto Xai zostało reaktywowane 18.06.2017 po kasacji poprzedniego utworzonego 03.2006r.. Usunięcia dokonano podczas wgrywania nowego systemu w 2016 roku. Konto było nieaktywne zaledwie kilka miesięcy. Niestety, stało się, kilkaset postów trafiło ostatecznie na śmietnik historii.
Shame on You. -
Odnawiam temat.
Gram w ogame w większości przez smartphona i najlepiej gra mi działa na chromie, tylko że nie mogę zainstalować antigame na chrome (na www gdzie można go pobrać jest napisane "dodano do pulpitu" i koniec). Z kolei na firefoxie strasznie zamula. Działa Wam antigame na Chromie? -
Nie działa, bo Chrome ma wyłączone wtyczki. Co jakiś czas pojawia się pytanie o to, do zespołu Chrome mobile - ta wersja przeglądarki nastawiona jest na szybkość działania i stabilność.
-
Witam.
Szukam pomocy, nie wiem co się stało ale antigame przestało działać jak kiedyś. Problem polega na tym że przy ładowaniu strony pod menu ogame wyskakuje komunikat "Niedostępne wydarzenia" w anti prędzej jak klikałem zakładkę loty to widziałem podczas wracających farmień podliczone surowce, czego ile leci i tak samo podliczało podczas zwożenia surowców. W tej chwili w zakładce loty wyskakuje czerwony napis "Niedostępne".
Gdzie może być problem ? -
Zainstaluj nowy dodatek AntiGameReborn
-
@Hermes na Rebornie jest ten sam błąd, również nie znam przyczyny. Dopiero po kilkukrotnym odświeżeniu cokolwiek się pojawia, chyba trzeba zgłosić bug do kogoś kto rozwija tenże dodatekIn a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity.
-
-
Dzięki Ci, o Papo Smerfie!In a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity.
-
gdzie jest ta opcjia od eventow nie moge znalesc ktos pomoze?
-
Majcher napisał(a):
gdzie jest ta opcjia od eventow nie moge znalesc ktos pomoze?
-
cześć, wam też antigame przelicza przy robieniu fsów dtki tak jakby wciąż miały pojemność 25k? nie bierze pod uwagi zmianę w badaniu nadprzestrzennej, macie na to jakieś rozwiązanie?
-
wlaczone ale nie dziala zakladka flota niedostepne jest i jest napis od agr niedostepne wydarzenia nie wiem jak to ugrysc
-
Co do przeliczania potrzebnej floty do transportu - AGR przelicza prawidłowo, ago umarło jakiś czas temu i nie wiadomo czy dostanie aktualizację.
Eventy - wyświetlają się tam tylko aktywne, w postaci czasu do końca. Przyszłe i te, które minęły się nie pojawiają. -
Majcher napisał(a):
wlaczone ale nie dziala zakladka flota niedostepne jest i jest napis od agr niedostepne wydarzenia nie wiem jak to ugrysc
Ustawienia na górze strony (te pomiędzy Szukaj a Support) - > Wygląd -> Pokazuj zawsze eventy.
Ja mam ustawione akurat "Pod treścią"
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
-
AGO przestało być tolerowane przez OGame Origin.
board.origin.ogame.gameforge.c…s/?postID=61005#post61005
Wtyczka która będzie dalej rozwijana to AGR > board.origin.ogame.gameforge.c…ead/11134-AntiGameReborn/
/me dalej fofa na @zefir -
@ciap macie możliwość wysłania tego newsu jako wiadomość w grze? bardzo duża liczba osób korzystająca z AGO nawet nie wchodzi na boarda, szkoda by było widzieć połowę uni na
bIn a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity. -
Nie wiem dlaczego ale kasowanie raportów szpiegowskim w AGR z poziomu spy table u mnie trwa ekstremalnie długo. W AGO pyk pyk pyk i już mam poczyszczone. Tylko u mnie tak jest?
EDIT:
Sorry, już widzę na Origin board, że nie tylko u mnie -
Guderian napisał(a):
@ciap macie możliwość wysłania tego newsu jako wiadomość w grze? bardzo duża liczba osób korzystająca z AGO nawet nie wchodzi na boarda, szkoda by było widzieć połowę uni nab
-
Z uwagi na wykreślenie z listy tolerowanych dodatków AGO, dalsze dyskusje na temat AntiGame Reborn mogą być prowadzone w tym temacie.
-
ciap napisał(a):
A wiadomo dlaczego?Si vis pacem, para bellum -
Vertigo77 napisał(a):
ciap napisał(a):
Kiedyś AG robił Francolino ale jak zakończył grę to projekt oddał. Nowy zespół się rozdzielił na dwie wtyczki AGO i AGR. Cała historia. -
Popieram, fajnie by było rozesłać to jako wiadomość w grze, 5 minut roboty, a jednak nie każdy na boarda wchodzi.This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
Mam mały problem z AGR mianowicie wtyczka działa w każdej zakladce oprócz zakładki 'wiadomości', miał ktoś taki problem ? Chodzi mi głównie o raporty szpiegowskie, które nie są skrocone.
-
Jakby ktoś wpadł na pomysł jak rozwiązać problem gryzienia się AGR z universeview to chętnie bym się dowiedziała. Bo ja już nie mam cierpliwości.
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
Jakby ktoś wpadł na pomysł jak rozwiązać problem gryzienia się AGR z universeview to chętnie bym się dowiedziała. Bo ja już nie mam cierpliwości.
Wyłącz universeview to przestanie się gryźć -
DarthMario. napisał(a):
Wyłącz universeview to przestanie się gryźć
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości