gward napisał(a):
Akcja nie była robiona poto aby się pożegnać z tym unii , była zrobiona for fun i to jest najważniejsze
Przyklejony ACS; gward i melmax i bandzior [PiS], Furious [TEMP], freelove [ONI] vs pele i sago [iea], SzajbaWawa [IEA] - 4479,85% + TOP1ACS (Hydra idzie w odstawkę) + POŻEGNANIE
- Gemini
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Misiek Recki i mieso odbudowal bym szybko, bo trzon floty został prawie nie ruszony.
Ale grałem tu ponad rok i gra zabiera więcej czasu niż by to było potrzebne, EKOtopka ucieka a siedzenie i skanowanie co jakiś czas coraz bardziej męczy tym bardziej, że celów coraz mniej.
Co do recków, sam kazałem podzielić je gwardowi i furiousowi co mogą tutaj potwierdzić mamy nawet rozmowy z GG.
Ja popełniłem błąd a może i nie popełniłem po prostu nie dałem rady wysłać inaczej, byłem w pracy wszedłem na 3minuty przed wysyłaniem recków i wyczekałem tylko moment odpowiedni i puściłem, a misiek, że to hiena widząc ile floty straciłem połakomił się rozwalając je..
na teraz moglbym odbudowac 4k recków, ale nie chce sie mi juz odchodze z glowa podniesiona..:)
a Ty misiek pushuj się i czekaj na swoją sprawę w sądzie:Pfreelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez freelove ().
-
Gratuluje Decyzji wakacje są i trzeba korzystać ładny %
-
Gratulacje wyniku i pozdrowienia z Hydry. Rekord kategorii ACS w naszym dwuboju znów należy do Was i przyznam, że ciężko go będzie pobić w przewidywalnej przyszłości. Jeszcze raz gratki..
-
No to tak niepotrzebie to RW zrobione bo znow forum czytac musze zarcik taki choc was chlopaki nie znam to GRATY starcia, wszystkim SZO a tym co juz odchodza powodzenia w RL
P.S. Zaraz zmienie nasz naglowek w RW, chyba dlugo nie zostanie pobity ;]. Aha najwazniejsze uzywajcie wakacji -
ehh po obu stronach znajomi, szkoda ze wiekszosc z was konczy
Free lamo obiecales acs i chcesz uciekac
Pozdrawiam Upiorka może kiedyś mnie capnie -
Nieźle łupnęło.
Podoba mi się bo z przytupem, z jajem, z historią.
Gratuluję.
Atakierom, Obrońcom i Złodziejom.
Wszyscy stanęli na wysokości zadania w swojej dziedzinie.
Free! Do widzenia. Dzięki.
Ćfoków się pamięta. To miłe.
(...zawsze w jakiejś sekcie przychodzi mnie grać albo trwać)
Kujko Pujko -
ładne wyścigi sobie z graczami z hydry robicie
gratulacje pięknego %SIRIUS-top7 off
Mizar/Orion- top 3 off
REAL MADRYT -
Graty - chwilowo będziesz faktycznie free :), ale - jeśli jakieś uni na jesień wyskoczy nie wykluczone że wyruszymy znowu w przestworza w zacnym jak zawsze składzie i z Tobą na pokładzie
Pozdrawiam
WielkiĆfok
Pozdrawiam też przy okazji wszystkich z którymi udało mi się spotkać w Trzebinii - oby można było częściejKu chwale Yakoozy ! -
Misiu.uszatku, z racji że mod wyciął moje posty w których używam słowa określającego i tu cytat za słownikiem internetowym PWN (wybaczcie ale nie mam pod ręka 12 tomowego wydania słownika Kopalińskiego)
CENZURA
1. «rozkładające się ciało zwierzęcia»
2. pot. «nieapetyczny lub nieświeży kawałek mięsa»
3. pogard. «o człowieku bezwartościowym moralnie»
I to słowo które zostało przyczyną usunięcia postów określają mój stosunek do Twojego zachowania związanego z Ta bitwą!!!
Gward, nikt nie krytykuje was za przeprowadzenie bitwy. słowa krytyki sypia sie głównie na kwestie że jedynym zwycięzcą okazał się nasz uszatek który zgarnął większość złomu (gdybym wierzył jak Norman Davis w teorie spiskowe mógł bym uznać że zagraliście pod niegoJesteśmy tylko karłami stojącymi na barkach olbrzymów -
Cud miod i malina:D
A tak szczerze, to cos ty odwalil? Ehh obroncy jeszcze gorzej, masakra jakas, ustawka na top1ACS. Dobrze ze przynajmniej zlom trafil do uczciwej osoby hihi
Wejs odbuduj sie i machaj dalej, odbierz co twoje i wtedy skoncz, inaczej to nie ladnie!!
Czekam na kolejne linki lamusku:P -
Starcia Gemini, Hydra i Capella od pół roku są tylko i wyłącznie moją domeną, jeżeli jakiś inny mod zrobi tutaj zamieszanie to na pewno się podpisze, stąd, jeżeli nie mam czegoś ważnego do powiedzenia, nie wpisuje się w ogóle, a teraz skoro już się wpisałem to dodam a propos usuniętych postów.
Nawet nazwanie kogoś noobem, co jest przecież bardzo często spotykane, może być dla kogoś obraźliwe i w takim wypadku musi zostać usunięte. Komentarze dotyczące mojej pracy można mi śmiało wysłać na pw, niekoniecznie wpisywać w temat gdyż takie będe usuwał jako off-top. Poza tym, tak już ogólnie, są wakacje więc wyluzujcie mi też ostatnio złom podkradli i jakoś awantury nie robiłem - bo to tylko cyferki i nie ma co tracić zdrowiaPrimus inter pares. -
Po raz trzeci wyrażam swoją pogardę do czynu jaki dokonał. Użył bym po raz kolejny tego pięknego słowa ale nasz mod uznał że jest ono TABU. Chodź internetowy słownik języka polskiego (PWN) to słowo zalicza do akceptowalnych w naszym skądinąd tak kwietnym języku
Upraszam naszego cenzora o większą wrażliwość na kwietność języka a nie wyłącznie twarde stosowanie się do sztywnych wytycznychJesteśmy tylko karłami stojącymi na barkach olbrzymów -
TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!
Niecałe 3 tyg i już odpowiedź.
Gratki.
Eh trzeba aktualizacje zrobić
(Po co bronić kogoś jak wiadomo że się przegra. Nie lepiej odbudować?) -
ciap napisał(a):
(Po co bronić kogoś jak wiadomo że się przegra. Nie lepiej odbudować?)
kwestia honoru Dobra decyzja... Jeszcze raz gratki -
Ciap jedni grają inni trolluja na forum Ty się bawisz forum oni grą więc nie pierdziel , ja tam jestem nuub , noob , noobek nuubas pewnie Krasik bana mi wlepi za to słowo bo sam siebie obrażam hahahahahaha Ciap aktualizuj Topkę bo łachy nikomu nie robisz :D:D:D a nooby niech się rozwalają
-
Zły dotyk boli przez całe życie...Uszat zajumał stertę surki i macie pretensje...sam bym tak zrobił. Gra, grą a cyferki cyferkami, gra się dla cyferek, przy okazji poznając ludzi.
Akcja fajna lecz niedograna bo, dało się ukraść ewentualny zysk. 4fun,spoko;]
Nie musicie pisać komentarzy mego postu, wiem z góry jakie będą. Uszat jest Top 1, z dużą górą i nikt już z Was komentatorów go nie dogoni...
Pozdrowienia dla A KPost był edytowany 4 razy, ostatnio przez staVRoss ().
-
no widzisz free pisałeś że skasowałeś moona i szukasz ekipy, a ja musiałem wyjechać ale widze że ekipe niezłą znalazłeś ale nie sądziłem że aż taki % z tego wyjdzie xD ja bym się tam nawet nie nadawał Gratuluje akcji i powodzenia na kassioNekkar[MiT] /// Eridanus[SCS] :)
Strącone GS : 82
Ściągnięte moony : 1 -
Ładne pożegranie, gratuluję Freelove i pozostali
dzięki na linka.
Cfoki- banda szalonych i niezwykłych indywidualistów, którzy na długi czas wspólną sprawę uznali za rzecz nadrzędną. To było piękne.
Czy stworzymy jeszcze kiedyś coś takiego?
Mam nadzieję że tak -
graty ładny % ale myślę że Hydra zrobi większy %:D
-
bosoninir napisał(a):
graty ładny % ale myślę że Hydra zrobi większy %:D
Myśleć sobie możesz:Dfreelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
-
się wszyscy postarali...ja tu na wakacjach tj. jaies tam eko ciagne na leosiu a tutaj na gemini cisza.... czy ktoś wytnie jaiegoś steka???gward
TWÓJ 1% MOŻE POMÓC!!!
ODZWIEDŹ STRONĘ http://www.shd.org.pl/ I ZOBACZ JAK MOŻESZ POMÓC
JA POMOGŁEM - TERAZ KOLEJ NA CIEBIE
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości