Pewnie zadam głupie pytanie Jak dodać RS do bazy ?
Dumny Po Zwycięstwie ... Wierny Po Porażce ... Lech Poznań
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
El Pantito napisał(a):
Pewnie zadam głupie pytanie Jak dodać RS do bazy ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Egzegeta ().
bassir napisał(a):
pojawia mi się problem . Gdy otwieram program na netbooku w pracy nie dostosowywuje się on do ekranu i jest ucięty..
Egzegeta napisał(a):
Witam, świetny programik, zasiedziałem się przy nim:) Zauważyłem, że magazyny są liczone po staremu. Jeśli mogę dodać jakąś uwagę to fajnie by było móc wybrać mniejszy % zasialnia fuzyjną:P
I jeszcze chciałbym zapytać: co zrobić gdy mam ileś skanów danego gracza w bazie, a on zmieni nick, to jak połączyć to wszystko w jedną całość? Czy program sam połączy widząc po tych samych kordach?
Aha i jeszcze jedno. Wydobycie dexu nie zgadza mi się w 100%, zdaje się że ostatnio zmienili na zwykłe matematyczne zaokrąglanie do jednostki i gdy klikniemy budynek ekstraktora i ten "?", to te wartości są nieaktualne.
Edit: Można też prosić, żeby symulacja zabudowy planety się zapisywała? Bo tylko średnica się zapisuje. Co drugi poziom terra daje bonusowe pole, nie jest to uwzględnione.
AnunnakinGiant napisał(a):
Zapis symulacji miałby pamiętać wszystkie lvle budynków ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dj shax ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AnunnakinGiant ().
Jak sobie wypominamy błędy w wydobyciu proszę bardzo.przykład błędu u adama na jednej planecie (temp max 0):
3.863.160 powinno być 3.863.184
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Egzegeta ().
Skąd wiesz gdzie pokazuje dobrze?Nie sugeruj się tabelką w ogame źle podaje Zobacz na tabelkę i na rzeczywiste wydobycie w ustawieniach surowców u mnie właśnie w tabelce pokazuje źle o tę jedną jednostkę.
A co to za różnica? Ja Ci pokazałam że na 1h mylisz się 1 jednostkę (czyli na 24h jest 24jednostki). Ty mi pokazałeś że źle liczę na dobę o 24 jednostki.hmm ale to rekordy dobowe nie godzinowe
AnunnakinGiant napisał(a):
Dobrze pokazuje wydobycie które zgadza się z rzeczywistym wydobyciem w ogame a to jest do podejrzenia na każdej stronie jak się zalogujesz
Baza raportów szpiegowskich z automatycznymi wyliczeniami
Latający Holender napisał(a):
witam
mam problem z RS a dokładniej przy próbie kopiowania RS z bazy do websim'a nie wkleja mi poprawie skanu. Do tego wkleja go zamiast obrońcy to jako agresora + cały wklejony raport nie jest kompletny. Niezależnie którą z 3 opcji kopiowania wybiorę za każdym razem jest źle...
Jesli robię coś źle to proszę o pomoc...chyba że to jest jakiś błąd..
pozdr
Michael napisał(a):
Cytat
Baza raportów szpiegowskich z automatycznymi wyliczeniami
jaka jest pojemność tej bazy ?
ile skanów mogę wrzucić?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gilad Pallaeon ().