Pewnie zadam głupie pytanie Jak dodać RS do bazy ?
Dumny Po Zwycięstwie ... Wierny Po Porażce ... Lech Poznań
El Pantito napisał(a):
Pewnie zadam głupie pytanie Jak dodać RS do bazy ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Egzegeta ().
bassir napisał(a):
pojawia mi się problem . Gdy otwieram program na netbooku w pracy nie dostosowywuje się on do ekranu i jest ucięty..
Egzegeta napisał(a):
Witam, świetny programik, zasiedziałem się przy nim:) Zauważyłem, że magazyny są liczone po staremu. Jeśli mogę dodać jakąś uwagę to fajnie by było móc wybrać mniejszy % zasialnia fuzyjną:P
I jeszcze chciałbym zapytać: co zrobić gdy mam ileś skanów danego gracza w bazie, a on zmieni nick, to jak połączyć to wszystko w jedną całość? Czy program sam połączy widząc po tych samych kordach?
Aha i jeszcze jedno. Wydobycie dexu nie zgadza mi się w 100%, zdaje się że ostatnio zmienili na zwykłe matematyczne zaokrąglanie do jednostki i gdy klikniemy budynek ekstraktora i ten "?", to te wartości są nieaktualne.
Edit: Można też prosić, żeby symulacja zabudowy planety się zapisywała? Bo tylko średnica się zapisuje. Co drugi poziom terra daje bonusowe pole, nie jest to uwzględnione.
AnunnakinGiant napisał(a):
Zapis symulacji miałby pamiętać wszystkie lvle budynków ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dj shax ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AnunnakinGiant ().
Jak sobie wypominamy błędy w wydobyciu proszę bardzo.przykład błędu u adama na jednej planecie (temp max 0):
3.863.160 powinno być 3.863.184
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Egzegeta ().
Skąd wiesz gdzie pokazuje dobrze?Nie sugeruj się tabelką w ogame źle podaje Zobacz na tabelkę i na rzeczywiste wydobycie w ustawieniach surowców u mnie właśnie w tabelce pokazuje źle o tę jedną jednostkę.
A co to za różnica? Ja Ci pokazałam że na 1h mylisz się 1 jednostkę (czyli na 24h jest 24jednostki). Ty mi pokazałeś że źle liczę na dobę o 24 jednostki.hmm ale to rekordy dobowe nie godzinowe
AnunnakinGiant napisał(a):
Dobrze pokazuje wydobycie które zgadza się z rzeczywistym wydobyciem w ogame a to jest do podejrzenia na każdej stronie jak się zalogujesz
Baza raportów szpiegowskich z automatycznymi wyliczeniami
Latający Holender napisał(a):
witam
mam problem z RS a dokładniej przy próbie kopiowania RS z bazy do websim'a nie wkleja mi poprawie skanu. Do tego wkleja go zamiast obrońcy to jako agresora + cały wklejony raport nie jest kompletny. Niezależnie którą z 3 opcji kopiowania wybiorę za każdym razem jest źle...
Jesli robię coś źle to proszę o pomoc...chyba że to jest jakiś błąd..
pozdr
Michael napisał(a):
Cytat
Baza raportów szpiegowskich z automatycznymi wyliczeniami
jaka jest pojemność tej bazy ?
ile skanów mogę wrzucić?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gilad Pallaeon ().