piękny procenciki przy okazji rekord z Hydry pobity:pp chociaż to akurat mnie nie cieszy
SIRIUS-top7 off
Mizar/Orion- top 3 off
REAL MADRYT
Mizar/Orion- top 3 off
REAL MADRYT
piękny procencik
kurcze, pamietasz out jak na 11 graliśmy? w życiu bym nie pomyślał że tak bedziesz szalał:) szczena opada:) miło się patrzy jak stary wyjadacz szaleje na młodym uni:) hm, jak zwykle rudy też się przybłąkał:) zgrana z was paczka:) trochę szkoda że tribuni tylko częścią floty ale zawsze to pomocna dłoń:) i choć zysku brak to super ogląda się takie krwiste STeki:) oby się jak najdłużej utrzymywało jako top 1 ACS:) dzięki za dedki. dobrze że pamiętasz o małym bunkrowniku:P pozdro 
znowu Out masz top 1 ACS
chyba na jakiś dłuższy czas tym razem 
ale lepsze to niż masakra u jednego
szczególnie dla moich sojuszników outa i tribuniego 
ale jest jak jest
i czekam na kolejne wasze akcje, ponieważ wychodzą wam one jak mało komu

Mam jednak nadzieję ze ładnie się odbudujecie
. Ja rozumiem że gra na fun, że braterstwo broni we wspólnym locie, że nie chcieliście zostawić czy może wystawić nieobecnego,itp, itd.... tylko co z tego przyszło Kubarusowi że wraz z jego flotą poległy jeszcze dwie następne???

bo dzięki tej akcji pokazaliście że można to traktować jako zabawę a nie tylko jako uzależnienie 

Mam nadziej ze jest wiecej osob ktore biora ogame jako zabawe a nie jako 2gie zycie...
a bo tak 
i
należą się obu stronom...
aż brak mi słów
Gratulacje kolejnego top1ACS i czekam na następny
![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)
Super akcja, to nic, ze straty - nie z samych pkt OGame żyje 

A teraz czas na RW - podstawka pod kontrę na flotę wracającą z ataku na zawrócone stacjonuj :lol:
TOP 1 ACS Hydry idzie w odstawkę![]()