piękny procenciki przy okazji rekord z Hydry pobity:pp chociaż to akurat mnie nie cieszy
SIRIUS-top7 off
Mizar/Orion- top 3 off
REAL MADRYT
Mizar/Orion- top 3 off
REAL MADRYT
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
piękny procencik
kurcze, pamietasz out jak na 11 graliśmy? w życiu bym nie pomyślał że tak bedziesz szalał:) szczena opada:) miło się patrzy jak stary wyjadacz szaleje na młodym uni:) hm, jak zwykle rudy też się przybłąkał:) zgrana z was paczka:) trochę szkoda że tribuni tylko częścią floty ale zawsze to pomocna dłoń:) i choć zysku brak to super ogląda się takie krwiste STeki:) oby się jak najdłużej utrzymywało jako top 1 ACS:) dzięki za dedki. dobrze że pamiętasz o małym bunkrowniku:P pozdro 
znowu Out masz top 1 ACS
chyba na jakiś dłuższy czas tym razem 
ale lepsze to niż masakra u jednego
szczególnie dla moich sojuszników outa i tribuniego 
ale jest jak jest
i czekam na kolejne wasze akcje, ponieważ wychodzą wam one jak mało komu

Mam jednak nadzieję ze ładnie się odbudujecie
. Ja rozumiem że gra na fun, że braterstwo broni we wspólnym locie, że nie chcieliście zostawić czy może wystawić nieobecnego,itp, itd.... tylko co z tego przyszło Kubarusowi że wraz z jego flotą poległy jeszcze dwie następne???

bo dzięki tej akcji pokazaliście że można to traktować jako zabawę a nie tylko jako uzależnienie 

Mam nadziej ze jest wiecej osob ktore biora ogame jako zabawe a nie jako 2gie zycie...
a bo tak 
i
należą się obu stronom...
aż brak mi słów
Gratulacje kolejnego top1ACS i czekam na następny
![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)
Super akcja, to nic, ze straty - nie z samych pkt OGame żyje 

A teraz czas na RW - podstawka pod kontrę na flotę wracającą z ataku na zawrócone stacjonuj :lol:
TOP 1 ACS Hydry idzie w odstawkę![]()