No tak. Jedni zdążą, drudzy nie, bo będą przekonani, że już obstawili i w ten dział nie zaglądają.
Dlatego to problematyczna sprawa
Dlatego to problematyczna sprawa
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tomek026 ().
W przypadku dwukrotnego typowania tej samej kolejki, podliczam ostatniego posta, nie uwzględniając poprzednich.
Icetouch napisał(a):
a ja zadowolony jestem wmiarę chociaż mogło być jeszcze lepiej jak widziałem że Irlandia Północna miała 1:0 Grecja 0:0 i Rumunia 2:1 niestety wszystkie te 3 wyniki sie posypały
Teraz czekam na 2 dzień poprzednio z eliminacji przegrałem ostatnim meczem oby nie było powtórki z rozrywki
Igła napisał(a):
Dobrze, że nie obstawialiśmy dziś Serie A, bo Redyplomowany z systemem 0-0 pobiłby wszystkich na łeb na szyję
Icetouch napisał(a):
Icetouch napisał(a):
a ja zadowolony jestem wmiarę chociaż mogło być jeszcze lepiej jak widziałem że Irlandia Północna miała 1:0 Grecja 0:0 i Rumunia 2:1 niestety wszystkie te 3 wyniki sie posypały
Teraz czekam na 2 dzień poprzednio z eliminacji przegrałem ostatnim meczem oby nie było powtórki z rozrywki
No i się doczekałem 2 dnia i znowu powtórka niestety Teraz nie ostatni mecz, ale jeden ze zwycięzców zadecydował
Z moich obliczeń na szybko przegrałem 1 pktem z Amazonem Nie doczekam się rekordu chyba
Igła napisał(a):
Dobrze, że nie obstawialiśmy dziś Serie A, bo Redyplomowany z systemem 0-0 pobiłby wszystkich na łeb na szyję
7 gości