No tak. Jedni zdążą, drudzy nie, bo będą przekonani, że już obstawili i w ten dział nie zaglądają.
Dlatego to problematyczna sprawa
Dlatego to problematyczna sprawa
a dziś by była szansa na niemiecką jeszcze. Bo tylko Herta dziś chyba gra
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tomek026 ().
Szkoda że nie została inna liga podania do typowania ale może rzeczywiście za późno już było ...
Ale jaki to ma sens?
Trochę osób typuje i trzeba patrzeć co będzie dobre dla większości. Dodatkowo to dopiero początek, punktów się zdobywa mało. Dojdzie LM to zacznie się prawdziwa zabawa więc na stratę takiej kolejki jaka jest teraz uważam że można sobie pozwolić

4 meczyki weszły idealnie

W przypadku dwukrotnego typowania tej samej kolejki, podliczam ostatniego posta, nie uwzględniając poprzednich.
przynajmniej dla mnie
Jakoś nie lubię tych eliminacji.
chociaż mogło być jeszcze lepiej jak widziałem że Irlandia Północna miała 1:0 Grecja 0:0 i Rumunia 2:1 niestety wszystkie te 3 wyniki sie posypały
ale ogólnie też mizeria
Icetouch napisał(a):
a ja zadowolony jestem wmiaręchociaż mogło być jeszcze lepiej jak widziałem że Irlandia Północna miała 1:0 Grecja 0:0 i Rumunia 2:1 niestety wszystkie te 3 wyniki sie posypały
![]()
Teraz czekam na 2 dzień poprzednio z eliminacji przegrałem ostatnim meczem oby nie było powtórki z rozrywki![]()
Teraz nie ostatni mecz, ale jeden ze zwycięzców zadecydował
Nie doczekam się rekordu chyba

![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)
Igła napisał(a):
Dobrze, że nie obstawialiśmy dziś Serie A, bo Redyplomowany z systemem 0-0 pobiłby wszystkich na łeb na szyję![]()
Icetouch napisał(a):
Icetouch napisał(a):
a ja zadowolony jestem wmiaręchociaż mogło być jeszcze lepiej jak widziałem że Irlandia Północna miała 1:0 Grecja 0:0 i Rumunia 2:1 niestety wszystkie te 3 wyniki sie posypały
![]()
Teraz czekam na 2 dzień poprzednio z eliminacji przegrałem ostatnim meczem oby nie było powtórki z rozrywki![]()
No i się doczekałem 2 dnia i znowu powtórka niestetyTeraz nie ostatni mecz, ale jeden ze zwycięzców zadecydował
![]()
Z moich obliczeń na szybko przegrałem 1 pktem z AmazonemNie doczekam się rekordu chyba
![]()
Igła napisał(a):
Dobrze, że nie obstawialiśmy dziś Serie A, bo Redyplomowany z systemem 0-0 pobiłby wszystkich na łeb na szyję![]()