Asiulka - małe, wredne zuo`tko ;p

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Yamato Damashi napisał(a):

Co aktualnie robisz? aktualnie mam przerwę w ostatnich porządkach, no i patrzę jak za oknem sypie śnieg :P

Czemu wybrałaś finanse? bo kiedyś mnie to interesowało

Jakiego koloru masz ściany w sypialni <: ? seledynowe :D

Woland napisał(a):

Ulubiony GO którego nick zaczyna się na "W"? no teeen... jak on miał ... Woland? taka fajniutka lameczka :D

Lubisz irca? :P lubię. aczkolwiek próbuję walczyć z tym uzależnieniem :P

śnieg w grudniu jest czymś nadzwyczajnym? ^^ u mnie w Międzyzdrojach owszem! od kilku lat nie widziałam u siebie śniegu w grudniu! a teraz zaczynam mieć go już dość xD
  • Jesteś punktualna?

W jakiej pozycji najczęściej śpisz?;)

Na wadze szalkowej umieszczono po jednej stronie klatkę z papugą, a po drugiej odważnik,
    tak, że waga jest w równowadze.
    Co się stanie gdy papuga zacznie latać w klatce ?

W sensie, że chcesz zostawić Irca? :( Nieeeeeeee a to jest możliwe?

Kobiety widzą kolory inaczej? więcej ich widzą :>

Masz jakiś swój ulubiony? kolorek? no jasne, że zieeeeloooooonyyyyyy :D

Charlian napisał(a):

Jesteś punktualna? ojj tak, w 99% przypadkach... pozostały 1% to ... hmm przypadek ^^

W jakiej pozycji najczęściej śpisz?;) wygodnej, takiej, że zasypiam^^

Na wadze szalkowej umieszczono po jednej stronie klatkę z papugą, a po drugiej odważnik,
    Co się stanie gdy papuga zacznie latać w klatce ? papugi w czasie świąt? daj żyć, spytaj o ser na sernik np ^^ hehehe ^^
  • asiulka:) napisał(a):

Charlian napisał(a):

Co się stanie gdy papuga zacznie latać w klatce ? papugi w czasie świąt? daj żyć, spytaj o ser na sernik np ^^ hehehe ^^
    nie znasz po prostu odpowiedzi :P

Narty czy snowboard?

Co sądzisz o słowach Zbigniewa Herberta "nie dajmy zginąć poległym"?

Zbliża się nowy rok...masz jakieś postanowienia?

asiulka:) napisał(a):

W sensie, że chcesz zostawić Irca? :( Nieeeeeeee a to jest możliwe? Pare razy już próbowałaś :fgrin: tja i efekt był powalający :P

Kobiety widzą kolory inaczej? więcej ich widzą :> To my jesteśmy jacyś niedorobieni :[ ? ja tego nie powiedziałam :D

Masz jakiś swój ulubiony? kolorek? no jasne, że zieeeeloooooonyyyyyy :D A jesteś pomarańczowa :Pa to się wyklucza? :>

Charlian napisał(a):

Charlian napisał(a):

nie znasz po prostu odpowiedzi :P no po krzywemu również nie znam:P

Narty czy snowboard? sanki :D

Co sądzisz o słowach Zbigniewa Herberta "nie dajmy zginąć poległym"? bardzo mądre słowa, zgadza się z nimi w dużym stopniu, aczkolwiek w dzisiejszych czasach... ehh... mamy święta ! (no prawie :P)

Zbliża się nowy rok...masz jakieś postanowienia? pewnie :D jak zwykle kilkanaście czy kilkadziesiąt, z których uda się może kilku dotrzymać ^^

Jakie plany na święta? takie jak co roku, hmm mam już mówić o przyszłych? :P

Ty gotujesz czy mama? na wigilię nikt akurat, ale na święta tak pół na pół ;]

Co najszybciej zjesz ze stołu :P ? nie przywiązuję wagi do takich drobiazgów ;)

Charlian napisał(a):

Święta, święta i po świętach a u Ciebie :> nooo też po świętach ;)

Najważniejsza dla Ciebie wartość i dlaczego? yyy w sensie ;> bo kilka tutaj odczytuję oO zawsze byłam inna? xD

Jak oceniasz pracę Lecha Kaczyńskiego na stanowisku prezydenta RP? proszę Cię... nie każ mi tu klnąć :D

No tak, pytania przed świętami na które się odpowiada po świętach brzmią głupio :P no raczej :P

Spokojnie przy stole było? tjaaa obyło się bez rzucania talerzami itepe :P

Jakie prezenty dostałaś? hmm mam się chwalić ? o nieee... tak dobrze nie będzie ^^

Jest śnieg jeszcze :D? hmm z tego co pamiętam w wigilię był, no i jeszcze w 1 dzień świat też :P no i dziś w nocy był przez kilka h! :D

Spokojnie przy stole było? tjaaa obyło się bez rzucania talerzami itepe :P

A zdarzyło się tak kiedyś? nie, na szczęście jeszcze nie ^^

Łatwo Cię zdenerwować? ostatnio tak, bardzo łatwo, ale staram się nie denerwować z byle powodu ;)

Najlepsze wspomnienie z gimnazjum? hehe nie pamiętam... dawno to było! hmm może bal? :P

Najgorsze? takowych chyba nie posiadam ;>

Charlian napisał(a):

Czy pijesz wódkę w sylwestra i nowy rok? :D pytasz o plany, czy o standardowego sylwka i nowy rok? :P

Ile razy dziennie czeszesz włosy na głowie? :D haha dobre pytanie.. świadomie - myślę, że nie więcej niz 5, a nieświadomie - odruchowo - wolę nie liczyć :D

Czy Jerzy Szmajdziński ma szansę na prezydenturę? pewnie ma jakiś maniaków, którzy na niego zagłosują, ale szanse ma chyba niewielkie ;>
  • asiulka:) napisał(a):

Charlian napisał(a):

Czy pijesz wódkę w sylwestra i nowy rok? :D pytasz o plany, czy o standardowego sylwka i nowy rok? :P
    to drugie :)
    Makijaż Sylwestrowy tworzysz sama czy korzystasz z czyjejś pomocy?

Czy przed spożyciem jakiegoś produktu, patrzysz ile on ma kalorii?

Największa wpadka Tuska w 2009?

Edit:
    i do siego ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().

Ok. Bal też może być :P hihi ;)

Jak można nieświadomie czesać włosy? mam Ci to łopatologicznie wytłumaczyć? :D

Ulubiona rzecz na kolacyjke? sałatka owocowa :)

kiciak napisał(a):

bry!

czemu nie jesteś już irc opiekunem? :O łuuuuu ile to już nie jestem.... zmieniłam branżę ;)

jak najbardziej lubisz spędzać czas? odpoczywając :)

czego najbardziej nie lubisz robić gdy jesteś zmęczona? myśleć! wtedy od razu idę spać ^^

:O :O

Charlian napisał(a):

Charlian napisał(a):

to drugie :) nie piję wódki, wolę inne alkohole ;)
    Makijaż Sylwestrowy tworzysz sama czy korzystasz z czyjejś pomocy? sama :)

Czy przed spożyciem jakiegoś produktu, patrzysz ile on ma kalorii? proszę Cię... nie w tym wieku ^^

Największa wpadka Tuska w 2009? nie interere się aż tak polityką ... pytaj o wpadki Kaczyńskiego xD

Edit:
    i do siego ;) wzajemnie, wzajemnie ;)

Ok. Bal też może być :P hihi ;) No to co się tam stało :> ? był, a reszta niech zostanie tajemnicą :P

Jak można nieświadomie czesać włosy? mam Ci to łopatologicznie wytłumaczyć? :D Czuje w kościach, że się nie da:P wytłumaczyć się nie da? fakt, musiałbyś najpierw płeć zmienić:P

Śpioch jesteś :P? Ba! potworny ^^

Aspirek napisał(a):

Mała ircowa spamerko pozdrawiam z malibu w ręku ;p no nie... już się całkiem rozniosło, że malutka jestem? xD

Czemu lubisz właśnie ten "napój" :P nie wiem, smakuje mi i tyle :P

Od kogo go lubisz dostawać :> pewnie, że od mojego osobistego barmana :P

I w jakiej postaci ;p w każdej :P

Charlian napisał(a):

Czego zazdrościsz nam - facetom? a pfff, to czegoś Wam można zazdrościć? :P

O której poszłaś spać w nowy rok? no coś koło 6 ;)

A o której wstałaś:P przed południem jeszcze mi się udało ;D
  • właśnie za długo już nie jesteś opiekunem :D wolałem jak byłaś opiekunem ^^

nie chcesz wrócić do byłej branży? :quasi:

masz już postanowienie noworoczne?
    te z zeszłego roku się udało?
  • Jaki był rok 2009 pod względem muzycznym?

Czy ustępujesz miejsca starszym w autobusach, kościele itp?

Zostałaś kiedyś oszukana robiąc zakupy online, a robisz takie zakupy?

Ok. Bal też może być :P hihi ;) No to co się tam stało :> ? był, a reszta niech zostanie tajemnicą :P To najpierw robisz chętke a potem odprawiasz z kwitkiem? :fgrin: przejrzałeś mnie :P

Jak tam sylwester? (Zmieść się w 150 słowach :P) godnie, godnie :) impreza się udała, a fajerwerki o północy na plaży mrrrr :D

Kac był? był, a zakwasy jeszcze większe ;)

kiciak napisał(a):

właśnie za długo już nie jesteś opiekunem :D wolałem jak byłaś opiekunem ^^ no już jakieś 8 miesięcy nie jestem opiekunką Waszą, aczkolwiek teraz już bym musiała startować chyba na supportera :P

nie chcesz wrócić do byłej branży? :quasi: neee, w pomarańczkach mi dobrze ;)

masz już postanowienie noworoczne? mam 1: żadnych postanowień noworocznych
    te z zeszłego roku się udało? właśnie nie i dlatego czytaj wyżej ;)

Charlian napisał(a):

Jaki był rok 2009 pod względem muzycznym? hmm pojawiło się kilka nowych, ciekawych kawałków, ale nadal komercha szaleje...

Czy ustępujesz miejsca starszym w autobusach, kościele itp? tym babciom, co za tramwajem biegają czasem szybciej niż normalny człowiek? niee... aczkolwiek czasem potrafię ustąpić miejsca, nie kryję tego ;)

Zostałaś kiedyś oszukana robiąc zakupy online, a robisz takie zakupy? nie lubię zakupów on-line