Ulubiony GO którego nick zaczyna się na "W"?
Lubisz irca?
śnieg w grudniu jest czymś nadzwyczajnym?
Lubisz irca?
śnieg w grudniu jest czymś nadzwyczajnym?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Yamato Damashi napisał(a):
Co aktualnie robisz? aktualnie mam przerwę w ostatnich porządkach, no i patrzę jak za oknem sypie śnieg :P
Czemu wybrałaś finanse? bo kiedyś mnie to interesowało
Jakiego koloru masz ściany w sypialni ? seledynowe :D
Woland napisał(a):
Ulubiony GO którego nick zaczyna się na "W"? no teeen... jak on miał ... Woland? taka fajniutka lameczka :D
Lubisz irca? lubię. aczkolwiek próbuję walczyć z tym uzależnieniem :P
śnieg w grudniu jest czymś nadzwyczajnym? u mnie w Międzyzdrojach owszem! od kilku lat nie widziałam u siebie śniegu w grudniu! a teraz zaczynam mieć go już dość xD
W sensie, że chcesz zostawić Irca? Nieeeeeeee a to jest możliwe?
Kobiety widzą kolory inaczej? więcej ich widzą :>
Masz jakiś swój ulubiony? kolorek? no jasne, że zieeeeloooooonyyyyyy :D
Charlian napisał(a):
Jesteś punktualna? ojj tak, w 99% przypadkach... pozostały 1% to ... hmm przypadek
W jakiej pozycji najczęściej śpisz?;) wygodnej, takiej, że zasypiam^^
Na wadze szalkowej umieszczono po jednej stronie klatkę z papugą, a po drugiej odważnik,
tak, że waga jest w równowadze.
Co się stanie gdy papuga zacznie latać w klatce ? papugi w czasie świąt? daj żyć, spytaj o ser na sernik np hehehe ^^
asiulka:) napisał(a):
W sensie, że chcesz zostawić Irca? Nieeeeeeee a to jest możliwe? Pare razy już próbowałaś :fgrin:
Kobiety widzą kolory inaczej? więcej ich widzą To my jesteśmy jacyś niedorobieni :[ ?
Masz jakiś swój ulubiony? kolorek? no jasne, że zieeeeloooooonyyyyyy A jesteś pomarańczowa :P
nie znasz po prostu odpowiedziasiulka:) napisał(a):
Charlian napisał(a):
Na wadze szalkowej umieszczono po jednej stronie klatkę z papugą, a po drugiej odważnik,
Co się stanie gdy papuga zacznie latać w klatce ? papugi w czasie świąt? daj żyć, spytaj o ser na sernik np hehehe ^^
W sensie, że chcesz zostawić Irca? Nieeeeeeee a to jest możliwe? Pare razy już próbowałaś :fgrin: tja i efekt był powalający :P
Kobiety widzą kolory inaczej? więcej ich widzą To my jesteśmy jacyś niedorobieni :[ ? ja tego nie powiedziałam :D
Masz jakiś swój ulubiony? kolorek? no jasne, że zieeeeloooooonyyyyyy A jesteś pomarańczowa :Pa to się wyklucza? :>
Charlian napisał(a):
nie znasz po prostu odpowiedzi no po krzywemu również nie znam:Pasiulka:) napisał(a):
Charlian napisał(a):
Narty czy snowboard? sanki :D
Co sądzisz o słowach Zbigniewa Herberta "nie dajmy zginąć poległym"? bardzo mądre słowa, zgadza się z nimi w dużym stopniu, aczkolwiek w dzisiejszych czasach... ehh... mamy święta ! (no prawie :P)
Zbliża się nowy rok...masz jakieś postanowienia? pewnie jak zwykle kilkanaście czy kilkadziesiąt, z których uda się może kilku dotrzymać ^^
Jakie plany na święta? takie jak co roku, hmm mam już mówić o przyszłych? :P
Ty gotujesz czy mama? na wigilię nikt akurat, ale na święta tak pół na pół ;]
Co najszybciej zjesz ze stołu ? nie przywiązuję wagi do takich drobiazgów ;)
Charlian napisał(a):
Święta, święta i po świętach a u Ciebie nooo też po świętach ;)
Najważniejsza dla Ciebie wartość i dlaczego? yyy w sensie bo kilka tutaj odczytuję oO zawsze byłam inna? xD
Jak oceniasz pracę Lecha Kaczyńskiego na stanowisku prezydenta RP? proszę Cię... nie każ mi tu klnąć :D
No tak, pytania przed świętami na które się odpowiada po świętach brzmią głupio no raczej :P
Spokojnie przy stole było? tjaaa obyło się bez rzucania talerzami itepe :P
Jakie prezenty dostałaś? hmm mam się chwalić ? o nieee... tak dobrze nie będzie ^^
Jest śnieg jeszcze :D? hmm z tego co pamiętam w wigilię był, no i jeszcze w 1 dzień świat też no i dziś w nocy był przez kilka h! :D
Spokojnie przy stole było? tjaaa obyło się bez rzucania talerzami itepe
Spokojnie przy stole było? tjaaa obyło się bez rzucania talerzami itepe
A zdarzyło się tak kiedyś? nie, na szczęście jeszcze nie ^^
Łatwo Cię zdenerwować? ostatnio tak, bardzo łatwo, ale staram się nie denerwować z byle powodu ;)
Najlepsze wspomnienie z gimnazjum? hehe nie pamiętam... dawno to było! hmm może bal? :P
Najgorsze? takowych chyba nie posiadam ;>
Charlian napisał(a):
Czy pijesz wódkę w sylwestra i nowy rok? pytasz o plany, czy o standardowego sylwka i nowy rok?
Ile razy dziennie czeszesz włosy na głowie? haha dobre pytanie.. świadomie - myślę, że nie więcej niz 5, a nieświadomie - odruchowo - wolę nie liczyć :D
Czy Jerzy Szmajdziński ma szansę na prezydenturę? pewnie ma jakiś maniaków, którzy na niego zagłosują, ale szanse ma chyba niewielkie ;>
Makijaż Sylwestrowy tworzysz sama czy korzystasz z czyjejś pomocy?asiulka:) napisał(a):
Charlian napisał(a):
Czy pijesz wódkę w sylwestra i nowy rok? pytasz o plany, czy o standardowego sylwka i nowy rok?
to drugie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().
Ok. Bal też może być hihi ;)
Jak można nieświadomie czesać włosy? mam Ci to łopatologicznie wytłumaczyć? :D
Ulubiona rzecz na kolacyjke? sałatka owocowa :)
kiciak napisał(a):
bry!
czemu nie jesteś już irc opiekunem? łuuuuu ile to już nie jestem.... zmieniłam branżę ;)
jak najbardziej lubisz spędzać czas? odpoczywając :)
czego najbardziej nie lubisz robić gdy jesteś zmęczona? myśleć! wtedy od razu idę spać ^^
Charlian napisał(a):
Makijaż Sylwestrowy tworzysz sama czy korzystasz z czyjejś pomocy? sama :)asiulka:) napisał(a):
Charlian napisał(a):
to drugie nie piję wódki, wolę inne alkohole ;)
Czy przed spożyciem jakiegoś produktu, patrzysz ile on ma kalorii? proszę Cię... nie w tym wieku ^^
Największa wpadka Tuska w 2009? nie interere się aż tak polityką ... pytaj o wpadki Kaczyńskiego xD
Edit:
i do siego wzajemnie, wzajemnie ;)
Ok. Bal też może być hihi No to co się tam stało ?
Jak można nieświadomie czesać włosy? mam Ci to łopatologicznie wytłumaczyć? :D Czuje w kościach, że się nie da:P
Ok. Bal też może być hihi No to co się tam stało ? był, a reszta niech zostanie tajemnicą :P
Jak można nieświadomie czesać włosy? mam Ci to łopatologicznie wytłumaczyć? :D Czuje w kościach, że się nie da:P wytłumaczyć się nie da? fakt, musiałbyś najpierw płeć zmienić:P
Śpioch jesteś :P? Ba! potworny ^^
Aspirek napisał(a):
Mała ircowa spamerko pozdrawiam z malibu w ręku ;p no nie... już się całkiem rozniosło, że malutka jestem? xD
Czemu lubisz właśnie ten "napój" nie wiem, smakuje mi i tyle :P
Od kogo go lubisz dostawać pewnie, że od mojego osobistego barmana :P
I w jakiej postaci ;p w każdej :P
Charlian napisał(a):
Czego zazdrościsz nam - facetom? a pfff, to czegoś Wam można zazdrościć? :P
O której poszłaś spać w nowy rok? no coś koło 6 ;)
A o której wstałaś:P przed południem jeszcze mi się udało ;D
Ok. Bal też może być hihi No to co się tam stało ? był, a reszta niech zostanie tajemnicą To najpierw robisz chętke a potem odprawiasz z kwitkiem? :fgrin:
Ok. Bal też może być hihi No to co się tam stało ? był, a reszta niech zostanie tajemnicą To najpierw robisz chętke a potem odprawiasz z kwitkiem? przejrzałeś mnie :P
Jak tam sylwester? (Zmieść się w 150 słowach :P) godnie, godnie impreza się udała, a fajerwerki o północy na plaży mrrrr
Kac był? był, a zakwasy jeszcze większe ;)
kiciak napisał(a):
właśnie za długo już nie jesteś opiekunem wolałem jak byłaś opiekunem no już jakieś 8 miesięcy nie jestem opiekunką Waszą, aczkolwiek teraz już bym musiała startować chyba na supportera :P
nie chcesz wrócić do byłej branży? neee, w pomarańczkach mi dobrze ;)
masz już postanowienie noworoczne? mam 1: żadnych postanowień noworocznych
te z zeszłego roku się udało? właśnie nie i dlatego czytaj wyżej ;)
Charlian napisał(a):
Jaki był rok 2009 pod względem muzycznym? hmm pojawiło się kilka nowych, ciekawych kawałków, ale nadal komercha szaleje...
Czy ustępujesz miejsca starszym w autobusach, kościele itp? tym babciom, co za tramwajem biegają czasem szybciej niż normalny człowiek? niee... aczkolwiek czasem potrafię ustąpić miejsca, nie kryję tego ;)
Zostałaś kiedyś oszukana robiąc zakupy online, a robisz takie zakupy? nie lubię zakupów on-line
Najtrudniejsza decyzja w swoim życiu? było wiele trudnych, ale najtrudniejszej chyba jeszcze nie miałam...
Z kim miałaś lepszy kontakt, mama czy tata? z kuzynką :P
A jakie miałaś postanowienie rok temu ? tak, było kilka, ale niewiele się udało
10 gości