Kiedy z tego wyrosłaś?
Niscy czy wysocy?
Blondyni czy bruneci?
Niscy czy wysocy?
Blondyni czy bruneci?
Yamato Damashi napisał(a):
Kiedy z tego wyrosłaś? hmm a jakiś czas temu ^^
Niscy czy wysocy? jako, że ja jestem malutka, to dla mnie niemal każdy jest wysoki :D
Blondyni czy bruneci? wolę brunetów, ale nie wiadomo dlaczego, zawsze trafiam na blondynów :P
palczasty napisał(a):
Nie ma fotki, to odrobię pytaniami
Twój kolor oczu? niebieski
Włosów? jasny brąz
Czy lubisz tą grę? (OG) nie :D
Twoje ulubione gry? aktualnie nie posiadam
Tak czy nie? czy :D
W lewo czy w prawo? na wprost :D
Słoń czy wieloryb? wieloryb
Pozdrawiam również :)
Ulubiony kolor oczu? niebieski
Co jest najbardziej seksowne u mężczyzn? ekhem.. :P
Co się liczy najbardziej w doborze partnera? na pewno charakter, poczucie humoru, możliwość zapewnienia mi bezpieczeństwa i cierpliwość do wytrzymywania ze mną xD
O jakich cechach mówisz?i cierpliwość do wytrzymywania ze mną xD
O jakich cechach mówisz? ojj chyba troszkę mnie już znasz, braciszku ogólnie rzecz biorąc straszna wariatka ze mnie i ciężko za mną nadążyć poza tym... hmm nie, nie będę sobie anty-reklamy robiła xDi cierpliwość do wytrzymywania ze mną xD
Lubisz marudzić? czy lubię.. chyba nie, aczkolwiek zdarza mi się, ostatnio nawet często, ale to efekt zapracowania:P
Kawa czy herbata? i to i to, ale ostatnio duuuużo kawy piję :)
Dav napisał(a):
Kazała spamować więc... SPAM. oj tam kazała od razu ... zaproponowała poza tym, trza było nie brać tego na poważnie :D
Ale co by regulaminu nie pokarać...
Jak tam się żyje? Zadowolona ze spamu? a jakoś się żyje... praca, praca i jeszcze raz obijanie się odliczam dni do początku wakacji
a ze spamu.. hmm nie jest tak łatwo mnie zadowolić
Ja też nie będę Ci robił antyreklamy. Ale tak dużo tego nie maasiulka:) napisał(a):
ojj chyba troszkę mnie już znasz, braciszku
Ja też nie będę Ci robił antyreklamy. Ale tak dużo tego nie ma może nie jest tego tak dużo, ale troszkę się znajdzie:Pasiulka:) napisał(a):
ojj chyba troszkę mnie już znasz, braciszku
Siatkówka czy koszykówka? Siatkówka
czy :*~~ :*
Dav napisał(a):
A co mam takiego zrobić aby Cie zaspokoić? zadawać ciekawe i sensowne pytania :)
kiciak napisał(a):
Dav ona chce żebyś dużo spamował pewnie^^ nie liczy się ilość a jakość :)
dlaczego by nie jak tak? że kotka boli głowa? :P
jakiej muzyki słuchasz? różnej, różniastej... :)
ulubiona piosenka? a jest takowych kilka, ale o tym innym razem ;)
Ciekawe wymagania.asiulka:) napisał(a):
A co mam takiego zrobić aby Cie zaspokoić? :> zadawać ciekawe i sensowne pytania :)
Dav napisał(a):
Ciekawe wymagania.asiulka:) napisał(a):
A co mam takiego zrobić aby Cie zaspokoić? :> zadawać ciekawe i sensowne pytania :)
Kilka takich niewymagających na początek.
Jackson czy Jordan? Jordan
Historia czy biologia? Biologia
TV czy Radio? Radio
Coca cola czy Pepsi? soczek pomarańczowy ;D
Tylko pomarańczowy? nie, ja lubię wszystkie soczki owocowe ;)
Jakie drinki pijesz? ostatnio malibu, sok porzeczkowy i pomarańczowy... poleeecam
Ulubione piwo? warka strong
Czesiownik napisał(a):
chipsy grube czy cienkie ? nie lubię chipsów! :P
zegarek na rękę czy komórka ? obojętnie, byle się nie spóźniać, bo tego nie lubię, aczkolwiek komórka przydatna do uprzedzenia o spóźnieniu
skarpetki czy rajstopy ? i to i to.. zależy od okoliczności :)
A frytki lubisz? ba! uwielbiam ! szkoda tylko, że tak rzadko sobie na nie pozwalam :P
Ulubiony fastfood? omg.. chyba twister z kfc oO
Wracasz do domu, a tam zastajesz plejboja striptizera. Co robisz:D? na dzień dzisiejszy idę spać a kiedyś indziej to hmm...
Czesiownik napisał(a):
Jak można nie lubić chipsów ?:P ano można.. może to dlatego, że zapach chipsów mnie odrzuca? :P To co Ty lubisz ze słodyczy ?:P hmm trudne pytanie uwielbiam białą czekoladę ogólnie lubię słodycze, tylko rzadko sobie na nie pozwalam ^^
Często się spóźniasz ? nie, myślę, że na np 100 spotkań spóźnię się może z 3 razy... i to tylko w wyjątkowych sytuacjach ^^Niby nie lubisz ale wiesz wiem :D
Najlepsze zwierzę ? yyy poproszę telefon do przyjaciela:D
asiulka:) napisał(a):
Ulubiony fastfood? omg.. chyba twister z kfc oO A ja nie mam w Elblągu KFC! :(
Wracasz do domu, a tam zastajesz plejboja striptizera. Co robisz:D? na dzień dzisiejszy idę spać a kiedyś indziej to hmm... A jakby striptizer miał frytki :D?
asiulka:) napisał(a):
Ulubiony fastfood? omg.. chyba twister z kfc oO A ja nie mam w Elblągu KFC! :( wybudujemy! albo Cię zabiore do Szczecina.. tu mamy ich kilka ^^
Wracasz do domu, a tam zastajesz plejboja striptizera. Co robisz:D? na dzień dzisiejszy idę spać a kiedyś indziej to hmm... A jakby striptizer miał frytki :D? to by mnie nimi kusił.. nie mam zwyczaju wieczorem jadać czegokolwiek.. moja wola by była wystawiona na ciężką próbę :D
Czesiownik napisał(a):
O biała czekaloda coś super no ba że suuuuper :D A lubisz z orzechami sama czystą?:P i taką i taką ^^ Ja uwielbiam z orzechami;D łasuch :D
Telefonu do przyjaciela w tym teleturnieju nie ma także musisz odpoiedziec bez pomocy:P- najlepsze zwierze ?:P a jakie mam odpowiedzi do wyboru? :D
W poniedziałek będzie wolne? będzie! choćby się waliło, paliło... :D
Do której będziesz spać? przynajmniej do południa:> trza nadrobić chociaż troszkę 1,5 miesiąca xD
Północ czy południe? w jakim sensie? :>
U Nas się już jeden buduje!wybudujemy!
Powiedzmy która część kraju bardziej Ci odpowiada. Północ czy południe. Obie części kraju mają w sobie "coś", aczkolwiek jeśli miałabym wybierać, to chyba jednak północ :)
Zapomniałem
U Nas się już jeden buduje! jeeee to już wiem gdzie pójdziemy jak Ci zrobię wjazd na chatkę, braciszku ^^wybudujemy!
Lubisz duuuuże sklepy? a to zależy od tego ile mam czasu na zakupy :)
Ile najdłużej chodziłaś po sklepie? uuu trudne pytanie... ale jakieś 7 h kiedyś było :D
Czesiownik napisał(a):
Niech Ci będzie, że ułatwię Tobie ten teleturniej:P Do wyboru masz odpowiedzi
a)kot
b)pies
c)chomik
d)świnka morska
e)krowa
f)świnia hodowlana
g)rybki
h)papuga
i)wąż
j)pająk
k)owca
l)jeleń
m)koza
n)wielbład
o)żyrafa
p)delfin
r)mors
s)smok wawelski:D
t)mysz
u)szczur
w)tygrys
y)wilk
z)lew
Dobra alfabet mi się skończył Choć mógłbym jeszcze dodać ą,ę,ć itd:D Ale tyle wystarczy
niech będą rybki... najlepiej złote, spełniające marzenia :D
A ja łasuchem nie jestem Jedna czekolada to jak batonik chyba normalne zależy dla kogo ale ok, niech Ci będzie :)