Kiedy z tego wyrosłaś?
Niscy czy wysocy?
Blondyni czy bruneci?
Niscy czy wysocy?
Blondyni czy bruneci?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Yamato Damashi napisał(a):
Kiedy z tego wyrosłaś? hmm a jakiś czas temu ^^
Niscy czy wysocy? jako, że ja jestem malutka, to dla mnie niemal każdy jest wysoki :D
Blondyni czy bruneci? wolę brunetów, ale nie wiadomo dlaczego, zawsze trafiam na blondynów :P
palczasty napisał(a):
Nie ma fotki, to odrobię pytaniami
Twój kolor oczu? niebieski
Włosów? jasny brąz
Czy lubisz tą grę? (OG) nie :D
Twoje ulubione gry? aktualnie nie posiadam
Tak czy nie? czy :D
W lewo czy w prawo? na wprost :D
Słoń czy wieloryb? wieloryb
Pozdrawiam również :)
Ulubiony kolor oczu? niebieski
Co jest najbardziej seksowne u mężczyzn? ekhem.. :P
Co się liczy najbardziej w doborze partnera? na pewno charakter, poczucie humoru, możliwość zapewnienia mi bezpieczeństwa i cierpliwość do wytrzymywania ze mną xD
O jakich cechach mówisz?i cierpliwość do wytrzymywania ze mną xD
O jakich cechach mówisz? ojj chyba troszkę mnie już znasz, braciszku ogólnie rzecz biorąc straszna wariatka ze mnie i ciężko za mną nadążyć poza tym... hmm nie, nie będę sobie anty-reklamy robiła xDi cierpliwość do wytrzymywania ze mną xD
Lubisz marudzić? czy lubię.. chyba nie, aczkolwiek zdarza mi się, ostatnio nawet często, ale to efekt zapracowania:P
Kawa czy herbata? i to i to, ale ostatnio duuuużo kawy piję :)
Dav napisał(a):
Kazała spamować więc... SPAM. oj tam kazała od razu ... zaproponowała poza tym, trza było nie brać tego na poważnie :D
Ale co by regulaminu nie pokarać...
Jak tam się żyje? Zadowolona ze spamu? a jakoś się żyje... praca, praca i jeszcze raz obijanie się odliczam dni do początku wakacji
a ze spamu.. hmm nie jest tak łatwo mnie zadowolić
Ja też nie będę Ci robił antyreklamy. Ale tak dużo tego nie maasiulka:) napisał(a):
ojj chyba troszkę mnie już znasz, braciszku
Ja też nie będę Ci robił antyreklamy. Ale tak dużo tego nie ma może nie jest tego tak dużo, ale troszkę się znajdzie:Pasiulka:) napisał(a):
ojj chyba troszkę mnie już znasz, braciszku
Siatkówka czy koszykówka? Siatkówka
czy :*~~ :*
Dav napisał(a):
A co mam takiego zrobić aby Cie zaspokoić? zadawać ciekawe i sensowne pytania :)
kiciak napisał(a):
Dav ona chce żebyś dużo spamował pewnie^^ nie liczy się ilość a jakość :)
dlaczego by nie jak tak? że kotka boli głowa? :P
jakiej muzyki słuchasz? różnej, różniastej... :)
ulubiona piosenka? a jest takowych kilka, ale o tym innym razem ;)
Ciekawe wymagania.asiulka:) napisał(a):
A co mam takiego zrobić aby Cie zaspokoić? :> zadawać ciekawe i sensowne pytania :)
Dav napisał(a):
Ciekawe wymagania.asiulka:) napisał(a):
A co mam takiego zrobić aby Cie zaspokoić? :> zadawać ciekawe i sensowne pytania :)
Kilka takich niewymagających na początek.
Jackson czy Jordan? Jordan
Historia czy biologia? Biologia
TV czy Radio? Radio
Coca cola czy Pepsi? soczek pomarańczowy ;D
Tylko pomarańczowy? nie, ja lubię wszystkie soczki owocowe ;)
Jakie drinki pijesz? ostatnio malibu, sok porzeczkowy i pomarańczowy... poleeecam
Ulubione piwo? warka strong
Czesiownik napisał(a):
chipsy grube czy cienkie ? nie lubię chipsów! :P
zegarek na rękę czy komórka ? obojętnie, byle się nie spóźniać, bo tego nie lubię, aczkolwiek komórka przydatna do uprzedzenia o spóźnieniu
skarpetki czy rajstopy ? i to i to.. zależy od okoliczności :)
A frytki lubisz? ba! uwielbiam ! szkoda tylko, że tak rzadko sobie na nie pozwalam :P
Ulubiony fastfood? omg.. chyba twister z kfc oO
Wracasz do domu, a tam zastajesz plejboja striptizera. Co robisz:D? na dzień dzisiejszy idę spać a kiedyś indziej to hmm...
Czesiownik napisał(a):
Jak można nie lubić chipsów ?:P ano można.. może to dlatego, że zapach chipsów mnie odrzuca? :P To co Ty lubisz ze słodyczy ?:P hmm trudne pytanie uwielbiam białą czekoladę ogólnie lubię słodycze, tylko rzadko sobie na nie pozwalam ^^
Często się spóźniasz ? nie, myślę, że na np 100 spotkań spóźnię się może z 3 razy... i to tylko w wyjątkowych sytuacjach ^^Niby nie lubisz ale wiesz wiem :D
Najlepsze zwierzę ? yyy poproszę telefon do przyjaciela:D
asiulka:) napisał(a):
Ulubiony fastfood? omg.. chyba twister z kfc oO A ja nie mam w Elblągu KFC! :(
Wracasz do domu, a tam zastajesz plejboja striptizera. Co robisz:D? na dzień dzisiejszy idę spać a kiedyś indziej to hmm... A jakby striptizer miał frytki :D?
asiulka:) napisał(a):
Ulubiony fastfood? omg.. chyba twister z kfc oO A ja nie mam w Elblągu KFC! :( wybudujemy! albo Cię zabiore do Szczecina.. tu mamy ich kilka ^^
Wracasz do domu, a tam zastajesz plejboja striptizera. Co robisz:D? na dzień dzisiejszy idę spać a kiedyś indziej to hmm... A jakby striptizer miał frytki :D? to by mnie nimi kusił.. nie mam zwyczaju wieczorem jadać czegokolwiek.. moja wola by była wystawiona na ciężką próbę :D
Czesiownik napisał(a):
O biała czekaloda coś super no ba że suuuuper :D A lubisz z orzechami sama czystą?:P i taką i taką ^^ Ja uwielbiam z orzechami;D łasuch :D
Telefonu do przyjaciela w tym teleturnieju nie ma także musisz odpoiedziec bez pomocy:P- najlepsze zwierze ?:P a jakie mam odpowiedzi do wyboru? :D
W poniedziałek będzie wolne? będzie! choćby się waliło, paliło... :D
Do której będziesz spać? przynajmniej do południa:> trza nadrobić chociaż troszkę 1,5 miesiąca xD
Północ czy południe? w jakim sensie? :>
U Nas się już jeden buduje!wybudujemy!
Powiedzmy która część kraju bardziej Ci odpowiada. Północ czy południe. Obie części kraju mają w sobie "coś", aczkolwiek jeśli miałabym wybierać, to chyba jednak północ :)
Zapomniałem
U Nas się już jeden buduje! jeeee to już wiem gdzie pójdziemy jak Ci zrobię wjazd na chatkę, braciszku ^^wybudujemy!
Lubisz duuuuże sklepy? a to zależy od tego ile mam czasu na zakupy :)
Ile najdłużej chodziłaś po sklepie? uuu trudne pytanie... ale jakieś 7 h kiedyś było :D
Czesiownik napisał(a):
Niech Ci będzie, że ułatwię Tobie ten teleturniej:P Do wyboru masz odpowiedzi
a)kot
b)pies
c)chomik
d)świnka morska
e)krowa
f)świnia hodowlana
g)rybki
h)papuga
i)wąż
j)pająk
k)owca
l)jeleń
m)koza
n)wielbład
o)żyrafa
p)delfin
r)mors
s)smok wawelski:D
t)mysz
u)szczur
w)tygrys
y)wilk
z)lew
Dobra alfabet mi się skończył Choć mógłbym jeszcze dodać ą,ę,ć itd:D Ale tyle wystarczy
niech będą rybki... najlepiej złote, spełniające marzenia :D
A ja łasuchem nie jestem Jedna czekolada to jak batonik chyba normalne zależy dla kogo ale ok, niech Ci będzie :)