Literki czy cyfry?
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P?
Blondyni czy bruneci?
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P?
Blondyni czy bruneci?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Doctor Devil napisał(a):
Hejhejo :*
1. Chłosta jest przyjemna, czy pożyteczna? przyjemna i zarazem pożyteczna![]()
2. Gdzie jesteś kiedy cię nie ma? a to zależy kiedy... przez ostatnie ponad 2 miesiące pracowałam, albo spałam, teraz albo śpię albo się uczę... wyjątek jutro bo pracuję ^^
3. Ile godzin uczysz się dziennie? Muszę prowadzić statystyki czy się nie obijaszostatnio 8-10 z małymi przerwami
/me ma już dość oO
4. Praca, nauka, czy odpoczynek? jeśli lubię swoją pracę, to może być pracaoczywiście jak każdy człowiek lubię odpocząć i czasem poleniuchować ^^
5. Pod kołdrą, czy pod kocem? kołderka :>
6. Ćwiczy się lepiej przed snem, czy po przebudzeniu? wolę ćwiczonka po przebudzeniu, wtedy mam więcej energii.. wieczorem zazwyczaj brak czasu lub lenistwo :P
7. Szybki prysznic, czy relaksująca kąpiel? zależy kiedy... jak nie ma czasu to szybki prysznic, jak jest czas i okazja - relaksująca kąpiel :)
8. Czemu mam nie zadawać zboczonych pytań?bo muszę być grzeczna w odpowiedziach :D
9. Lepiej widzieć, czy czuć? zależy co :)
10. Smak, czy zapach? i zapach i smak :)
Tylamhm :)
Buziak![]()
![]()
ojj tak
:*:*
![]()
David napisał(a):
Jak idzie nauka? na razie zgodnie z planem... zobaczymy na egzamach :D
Czemu Wicia tak Cię do niej goni? bo wie, jak trudno mi siąść do nauki i dlatego mnie motywuje :P
Kiedy Ty pogonisz jego? w czasie jego sesji na pewno :)
Yamato Damashi napisał(a):
Literki czy cyfry? zdecydowanie literki :)
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P? ale takiej prawdziwej ? :P
Blondyni czy bruneci? bruneci! ale i tak zawsze trafiam na blondynów... :P
jeth napisał(a):
1. Jak myślisz, dlaczego większość ludzi uważa, że Donatello to imię żółwia ninja, nie zaś renesansowego artysty?pewnie dlatego, że żółwie ninja były bardziej popularne :>
2. Zagadka logiczna - Stajesz na rozstaju dróg, koło jednej ścieżki stoi osoba mówiąca zawsze prawdę, koło drugiej - zawsze kłamiąca, zaś koło trzeciej osobnik dziabiący dzidą osoby zadające podchwytliwe pytania..
Jakie pytanie zadasz, żeby odnaleźć właściwą drogę?wybieram telefon do przyjaciela :D
3. Którego żółwia ninja, a którego renesansowego artystę cenisz najbardziej i za cohmm dawno żółwi ninja nie oglądałam!a renesans... nie wiem i nie chce mi się szukać:P
4. Które Uni jest twoim ulubionym?moje rodzime u26 :)
5. Standard - jaka piosenka najlepiej określała by w tej chwili twój nastróji jaki kolor.. kolorek oczywiście zielony, bo mój ulubiony i nadzieja, że zdam egzaminy
a piosenka.. hmm wszystko się może zdarzyć ?
nie no nie wiem w tym momencie :)
6. Podaj trzy argumenty, które wymieniłabyś w rozprawce na temat "kino schodzi na psy.. (Niestety.. Nie deszczowe..)"
![]()
1. wielokrotne powtarzanie się fabuły... większość filmów kręci się wokół tego samego
2. kiedyś wyjście do kina to było "coś", a w tej chwili filmy szybko znajduje się w necie i chętniej są oglądane np w domu
3. hmm
7. Kto na tym forum zaimponował Ci najbardziej i czym?jest kilka osób, ale nie wymieniajmy ich, bo obrosną w piórka ^^
8. Co robisz gdy Ci smutno i źle i wszyscy są brzydcy?idę na spacerek po plaży :)
9. Jak wyglądał wymarzony przez Ciebie ślub w czasach, gdy jeszcze byłaś dzieckiem i jak wiele zmieniłabyś w nim teraz?ojoj bo ja pamiętam .. :P
10. Już nie lubisz moich pytań, prawda?Zdajesz sobie sprawę, że skorzystam z przywileju?
nie to, że nie lubię... zadajesz dość trudne pytania:P taaa przeraża mnie to, że jest tych pytań więcej :P
11. Jak minął dzień?edukacja z małymi przerwami.. nic szczególnego :P
12. To było pytanie-zmyłkaCo myślisz o teorii strun?
yy a z czym to się je? :>
13. Chciałabyś, żeby sklonowali mamuty? nie i mam nadzieję, że Ciebie też nie sklonują, bo nie ogarnę takiej ilości pytań :P
14. Jak myślisz, jaką prędkość osiąga biegnący velociraptor?poproszę telefon do przyjaciela :D
15. Jaką scenę filmową mogłabyś oglądać bez końca?"Jaką"
znaczy, że niekoniecznie mówimy tu o już powstałej ^^ pomyślę... i kiedyś Ci powiem na IRCu ^^
Dziaznaczy, że przeżyłam? :P
vaizard napisał(a):
Jakie owoce lubisz? uwielbiam niemal wszystkie owocki, nie chce mi się ich wymieniać :P
Ulubiony smak lodów? kokosowe, ewentualnie biała czekolada, albo jakieś owocowe:P
Impreza bez czy z alkoholowa? dobra impreza nie musi być koniecznie a alkoholem, wszystko zależy od ekipy :)
Narysuj mi owieczkę? ojj z moim talentem plastycznym!ojj nie wiesz o co prosisz :D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jeth ().
asiulka:) napisał(a):
Literki czy cyfry? zdecydowanie literki :) Czemu?
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P? ale takiej prawdziwej ?Pierwszej pewnie w przedszkolu, ale takiej prawdziwej kiedy:P?
Blondyni czy bruneci? bruneci! ale i tak zawsze trafiam na blondynów...Ja jestem blondynem :p
Doctor Devil napisał(a):
1. Jaką prędkość osiąga biegnący velociraptor z uszkodzoną prawą nogą? Dwa razy mniejszą niż velociraptor bez uszkodzonej prawej nogi
2. Jesteś otoczona przez 3 velociraptory oddalone od ciebie o 100m każdy, ustawione na okręgu i odległe od siebie o kąt 120 stopni. Na górze znajduje się velociraptor ze złamaną prawą nogą co spowalnia go o 10km/h. Oblicz i podaj kąt pod jakim powinnaś uciekać żeby przeżyć najdłużej zanim velociraptory cię dogonią. Poproszę łatwiejszy zestaw pytań :]
3. Wiesz że nie możesz brać telefonu do przyjaciela?wiem, ale to robię
![]()
4. Skoro częściej prysznic, to dlaczego "Asiulka`wanna", a nie "Asiulka`prysznic"?bo się w wannie relaksuję ! :P
5. Lepiej szukać prawdy, czy ją znaleźć? szukać prawdy i ją znaleźć :)
![]()
jeth napisał(a):
Ułatwię Ci pytania od DD - T- Rex jest niemal dwa razy szybszy niż velociraptory
podziękujesz mi później :o /me już się boi....
1. Dlaczego tak króciutko poodpowiadałaś na moje pytaniaMożna liczyć w przyszłości na kompletne odpowiedzi?
owszem, po skończonej sesji :)
2. A bumyyy? :>
3. jak myślisz, kiedy uda nam się w końcu podróż przez pozostałych 6 wymiarów?a co to ja wróżka? :>
4. Którego troskliwego misia lubiałaś najbardziej? :o kubusia puchatka ^^
5. Oglądasz jakieś ciekawe seriale?jeśli ME siatkarzy nazwiesz serialem to owszem, ale się skończył
generalnie staram się ograniczyć tv do minimum
6. Wiesz kim jest John Connor i Skynet?Bo od tego zależy przyszłość kolejnej mojej serii pytań
nie? :>
7. DD - touche!/me się czuje jak blondynka :D
8. Wcześniejszych 15 pytań jest zawartych w tym pytaniu :o a dobrze wiedzieć
9. Jak myślisz, ile z wizji Wellsa może okazać się prawdziwe? :o że co? że jak? :D
10. Jaki jest twój ukochany dinozaur?ukochany nie wiem, ale ulubiony to jeth
:o
do zobaczenia później :o uff ^^
Literki czy cyfry? zdecydowanie literki :) Czemu? bo więcej opiszesz za pomocąliterek ;)
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P? ale takiej prawdziwej ?Pierwszej pewnie w przedszkolu, ale takiej prawdziwej kiedy:P? ekhem... pytałeś o coś? :P
Blondyni czy bruneci? bruneci! ale i tak zawsze trafiam na blondynów...Ja jestem blondynem :p taaa za braciszka mam się brać? :P
Doctor Devil napisał(a):
1. Mistycyzm, czy spirytyzm? nie chce mi się zaglądać do wiki, nie zmusisz mnie :P
2. Podaj przykład zobrazowania interakcji dwóch cieszy o różnych gęstościach w pojemniku o przekroju poprzecznym w kształcie kołaa może chcesz jakieś zadanie z rachunku kosztów? :D
3. Co sądzisz o metodzie eliminacji Gaussa-Jordana? zapytaj kogoś, kto cokolwiek o tym wie ^^
4. Narysujesz mi baranka?ba, tylko się nie wystrasz :D
5. Lubisz jak odwiedzam twoje CT?lubię, ale nie lubię trudnych pytań, bo czuję się jak debil :P
/me smyr Asiulka/me resmyr DiDi :*
Z czego byłaś najlepsza w gimnazjum? hmm chyba matematyka, jedyny lajtowy dla mnie przedmiot... :>
Podlizywałaś się nauczycielom? w życiu! pracujemy sami na swoje oceny, nienawidzę podlizywania się ;]
Najlepsza praca jaką miałaś:>? taka, którą najlepiej wspominam, najlepiej płatna czy jaka?
najśmieszniej wspominam pierwszą pracę sezonową... 4 sezony wsteczale z roku na rok jest fajniej... ekipa zżyta, z roku na rok więcej ludzi i fajnie mija czas... co z tego, że się pracuje po 12-13 h dziennie... jest git
![]()
Zawsze Ci sami ludzie pracują? niee... są 4 osoby pracujące od 3 lat, a reszta się zmienia... prawdopodobnie w przyszłym sezonie będzie pewnie 6 osób z tego sezonu plus nowe ;)
Czym masz zamiar się zająć w następnym sezonie? hyhy znając mnie, to zapewne to co w tym sezonie i przez poprzednie 2czyli oczywiście srebro, koraliki, ewentualnie koszulki z napisami... czyli pierdoły :P
Oglądasz często TV:>? nie, ograniczam do minimum, może czasem jakaś muzyczna tv.. szkoda czasu na tv :D
Pawelq. napisał(a):
jak czesto siedzisz na ircu? a to zależy... teraz średnio z godzinkę dziennie, czasem mniej, częściej więcej ;)
lubisz ildowac ...? ildować? nie wiem
ale idlować... czasami ;)
A macie koszulki promujące OGame? a po co?ogólnie było jakieś 120 wzorów napisów
nie każ mi ich wymieniać :D
Szał czy szyk?a to zależy :P
Masz talent?:) oczywiściemam talent grania innym na nerwach ^^
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jeth ().
jeth napisał(a):
9. Jak wyobrażasz sobie pokój na świecie?![]()
jeth napisał(a):
1. Jak wszyscy wiedzą już od maleńkości - księżyc nie świeci własnym światłem, a tylko odbija światło słoneczne. Wobec powyższego..
Biorąc pod uwagę ich stosunek do światła słonecznego..
co robią wampiry w księżycową noc?I kiedy, w takim razie, mają czas na łowy? :x zapytaj DiDi :P
2. Jaki jest twój ulubiony film Disneya?a coś nowego jest? :P
3.To jak będzie z tym ślubem?powiesz w końcu?
powiem, powiem kiedyś :)
4. Gdyby Skynet omyłkowo zamiast do Sary Connor wysłał T-800 do domu DD, jak myślisz, ile czasu (zakładając współpracę polskiej policji) trwałaby ta nierówna walka o przetrwanie i jakim zakończyłaby się rezultatem?nanaa pytałeś o coś? :D
5. To samo pytanie co powyżej, tylko na bazie modelu T-1000Twórcze pomysły mile widziane
Możesz nawet rozpisać scenariusz wydarzeńDla obu pytań
ta sama odp co wyżej? :P
6. Gdyby system komputerowy posiadający własną świadomość ( tak czysto teoretycznie) stwierdził, że nie podoba mu się obecność ludzi, po czym postanowił ich zniszczyć, a do tego celu zaprojektował androida posiadającego funkcje umożliwiające mu szybką eksterminację, to czy ten android doceniłby fakt, że ma możliwość modyfikacji wielkości swojego biustu?
I na co jest mu to potrzebne?
To pytanie nurtuje wiele osóbWobec tego - odpowiedź dobierz mądrze
hmm myślę, że Ty lepiej dobierzesz odpowiedź :D
7. Przerzucając się na braci Wachowskich.. dlaczego nikt w Matrixie nie wpadł na to, żeby napisać aim-bota? I wall hacki.. Bo strzelanie po ścianach zabawne nie jest :x mnie o to nie pytaj :P
8. Uhh.. Jak wygląda dinozaur jeth?Warunki fizyczne, mięso/roślinożerca, szybkość, czy potrafi skakać, jeśli tak to na jaką wysokość, w jaki sposób przypuszcza atak, czy potrafi otwierać drzwi i najważniejsze.. Czy zatrzymają go stalowe kraty w moich oknach :x zrób sobie zdjęcie i obadaj jak wygląda ;x
9. Jak wyobrażasz sobie pokój na świecie?napisać mam rozprawkę ? ^^
10. Wracając do poważnych pytań..![]()
John Connor przeprogramował schwytanego T-800 i wysłał go samemu sobie, by ten go chronił
Jak myślisz, jaki język programowy został użyty przy programowaniu T-800?W końcu mamy do czynienia ze sztuczną inteligencją, więc być może stworzyła swój własny, bardziej wydajny i mniej dziurawy język
Chciałbym się przygotowaćKażdy chciałby pracować jako programista u Connora bawiący się w przeprogramowania
Uhh..
Zdravim
jeth ^^'
E:Muszę Cię ostrzec
DD podpuszcza Cię do oglądania Big Bang Theory i czytania xkcd..
Nie znajdziesz tam odpowiedzi
Co najwyżej na jego wcześniejsze pytania :o
Na moje pytania odpowiedzi odnajdziesz w sobie :o
Yosh!
branoc :o dobry :P
Dobrze gotujesz? podobno dobrze, ale nie mnie to oceniać :)
Lepiej od swojej mamy? niektóre potrawy - owszem :D
Mężczyźni lepiej gotują od kobiet :>? może nie wszyscy, ale większość, tylko to lenie straszliwe![]()
Doctor Devil napisał(a):
jeth napisał(a):
9. Jak wyobrażasz sobie pokój na świecie?![]()
4 na 4 metry, ściany zielone i koniecznie na poddaszu musiałby być!
1. Dostanę buziaka za ładną odpowiedź?a byłeś grzeczny ? :P
2. To gdzie ten baranek co miałaś narysować?rośnie, rośnie.. :D
3. Jak nauka? Przygotowana na jutro? no chyba![]()
4. Co jest piękniejsze - życie, czy śmierć? życie
5. Wiesz, że większość odpowiedzi na pytania jetha znajdziesz wpisując w google "xkcd"? że co? :D
6. Wiesz, że na resztę pytań znajdziesz odpowiedź oglądając The Big Bang Theory?nie:D
![]()
Lepiej od swojej mamy? niektóre potrawy - owszem :D Jakie dania?:>
Mężczyźni lepiej gotują od kobiet :>? może nie wszyscy, ale większość, tylko to lenie straszliwe :P Aż nie chce mi się wstawać zrobić sobie kanapki:P
Mirela86 napisał(a):
AsiulinkaMirabelinka :*
Jak bardzo cieszysz sie na mysl o swojej nowej "cieploKluskowo-rzurzowej" fryzurce?ojjj niesamowicie się cieszę! chociaż pomińmy fakt, iż głosowanie jest ustawione :P
Lepiej od swojej mamy? niektóre potrawy - owszem :D Jakie dania?:> schabowe, spaghetti i chińszczyzna :P
Mężczyźni lepiej gotują od kobiet :>? może nie wszyscy, ale większość, tylko to lenie straszliwe :P Aż nie chce mi się wstawać zrobić sobie kanapki:P bo Ty taki leniuszek jesteś !! :*
Jak robisz chińszczyznę?
Bo ja bym zamówił :p!
Często nosisz okulary?
Lubisz swoją plażę ;>?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez David ().
David o co Ci chodzi ? ... Frustracje wyładować możesz gdzie indziej, parodiować możesz Fakty w TVN'ie.
Jak robisz chińszczyznę? pokażę Ci kiedyś ;)
Bo ja bym zamówił :p! pffi! chciałeś powiedzieć pomóc robić
Często nosisz okulary? ciągle niemal... tzn w torbiea na nosie ... w ciągu ostatnich 2 miesięcy jakieś pół godziny :D
Lubisz swoją plażę ;>? to ja mam swoją plażę? kupiłeś mi?nie no joke
międzyzdrojska plaża... bardzo lubię swoją plażę... jedno z niewielu miejsc, gdzie można prawdziwie odpocząć... oczywiście poza środkiem lata :P
David napisał(a):
Jak robisz chińszczyznę?
Bo ja bym zamówił :p!
Często nosisz okulary?
Lubisz swoją plażę ;>?
Mogę zadać pytania? Proooooszę, proszęnanana... pytałeś o coś ? :P
Jak robisz kanapkę z serem? David... myślę, że całkiem podobnie do Ciebie :)
Bo ja bym zamówił :p! se zamawiaj
Często nosisz wodę mineralną? w torbie mam zawsze przy sobie :)
Lubisz swoje schody :>? takowych nie posiadam ;]
edzia:![]()
David o co Ci chodzi ? ... Frustracje wyładować możesz gdzie indziej, parodiować możesz Fakty w TVN'ie. słonce nie bulwersuj się.. do tekstów Davida trza się po prostu przyzwyczaić:*
David napisał(a):
David o co Ci chodzi ? ... Frustracje wyładować możesz gdzie indziej, parodiować możesz Fakty w TVN'ie.
Asiulka, jak wypadłbym jako Kamil Durczok a jak jako Justyna Pochanke? hahahahahaa nie rozbrajaj mnie :D
Czy nadawałbym się na pogodynkę? przy wielkich zmianach może
Ile mam z Zubilewicza a ile z Waltera? patrz odp. na pyt. 1.
Zatańczyłabyś ze mną w "Tańcu z gwiazdami"? przecież tańcować nie umiesz :D
YD - na podryw idź na stosowne portaleRączka Ci się zmęczy - nie tylko od pisania
David nie czepiaj się, co?
![]()
Co sądzisz o Davidzie? ekhem;>
Na jakim on jest poziomie rozwoju? nie lubię takich pytań ;]
Zgadzasz się z twierdzeniem że ewolucja nie dotyczy wszystkich? grrrr;>
dajcie spokój z kłótniami! bo się na obu obrażę!![]()
5 gości