ARIEL10 napisał(a)
z glupich rekordow ja grawitrony zrobilem na starym koncie majac ~2,5kk pkt
Hehe...Ja mam 3,8kk pkt i dalej nie mam grawitonów...:D
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ARIEL10 napisał(a)
ARIEL10 napisał(a)
Keyra napisał(a)
W klimacie moonów: ja miałem 21x 20% i 1x 18% (sumarycznie 438%) i dalej moon nie stoi...
kiepski rekord pechowy bo na 1 z moonow pamietam mialem ok 100 prob i kazda min 15% wiec niema czym sie chwalic pozostaje tylko cierpliwie czekac
wiec naprawde roznie to bywa ale raczej slaby pomysl do specjalnych
Pozdro
jaranko1 napisał(a)
mam pytanie czy uni 50 tez bierze udzial w rekordach jesli tak nie myslicie
ze nie nie teraz ale za jakis czas prawie wszystkie rekordy będą z tego uni ??:) mi sie tak wydaje ...
Bombowiec 14.000 max.
<<Orion>> napisał(a)
rekord sojusznika
wyrzutnia plazmy 2.310 - obrona na księżycu oczywiście
nick Gargamel
Ciernik napisał(a)
to zaledwie niecale 40 sztuk wiecej przy zalozeniu ze dotychczasowy rekordzista wciaz dobudowuje nowe plazmy a poprzedni wpis ma juz z tydzien na pewno bedzie mial ich teraz wiecej niz 2.310
zeby uniknac licytacji co kilka sztuk moze umowmy sie ze minimalne przebicie to przynajmniej 10% poprzedniego stanu
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez <<Orion>> ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gargameluni1 ().
WoneK napisał(a)
technologie ekspedycji na 17 ma Lobo z uni3
KoPSoN z PrzYczaJKi napisał(a)
WoneK napisał(a)
technologie ekspedycji na 17 ma Lobo z uni3
jakiegos screena dostaniemy ?
tomekPL89 napisał(a)
a moze zrobimy jeszcze dzial "najwiekszy bezmozg forum" ??
ludzie przestancie wymyslac idiotyczne pomysly na rekordy, bo to juz sie dziwne zaczyna robic...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez (L)-=TOM=-(L) ().
[*]Największa średnia % wstawionych ST na jednym universum ( min. 50 bitew , liczymy wszystkie ST [!] danego gracza ) - x y [UniZ]
[*]Największa średnia % z 20 ST( wbranych ) - x y [UniZ]
Mortal napisał(a)
No następny co wyskakuje z dziwnymi rekordami... Ludzie, kogo obchodzą średnie % bitew w ST? Tym bardziej z jakimiś dziwnymi wyliczeniami, tu że 20, tam że 50. Bez przesady. To się bardziej nadaje do jakichś statystyk a nie do rekordów.
W dziale "Bitwy" jest już tyle kategorii, ze czytając jedną zapomina się jaka była poprzednia.
Mówię NIE nowym bezmyślnym propozycjom rekordów!
munchlax27 napisał(a)
Mortal napisał(a)
No następny co wyskakuje z dziwnymi rekordami... Ludzie, kogo obchodzą średnie % bitew w ST? Tym bardziej z jakimiś dziwnymi wyliczeniami, tu że 20, tam że 50. Bez przesady. To się bardziej nadaje do jakichś statystyk a nie do rekordów.
W dziale "Bitwy" jest już tyle kategorii, ze czytając jedną zapomina się jaka była poprzednia.
Mówię NIE nowym bezmyślnym propozycjom rekordów!
nie posiadasz zadnego rekordu i z tego chyba wynika twoja postawa :)
bezmyślny rekord ? tu chodzi o klase i skilla , bo moje podane rekordy nie zostana zdobyte pzrez jakeigo jumpera na mlodym uni . tu chodzi kto latal na tluste kaski , a nie na noobka , ktory nie zrobil fsa .
jest mnostwo bezsensownych rekordow , a ty akurat masz pretensje do mojego ...
na koniec : jest różnica , miedzy tym , że ktoś zrobił 20 st a 50 st ...
pomyśl zanim napiszesz ...
15 gości