chce zobaczyc jajakis dobry film
co mozecie polecic ?
co mozecie polecic ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Racja film niemalże (a może jednak?) doskonały. Trzyma w napięciu, muzyka sugestywna (acz ciut denerwująca), zakończenie mistrzowskie choć może pozostawiać wrażenie dwóch możliwych interpretacji. Moim zdaniem rola Di Caprio może tu wyrastać na kandydata do Oscara ale gdyby to ode mnie zależało to z miejsca przyznałbym statuetkę dla najlepszej roli drugoplanowej dla Marka Ruffalo. Rola super!**PIMP** napisał(a):
"Wyspa Tajemnic" - dla mnie film jest niesamowity! W tym roku napewno lepszego nie mialem okazji ogladac. Swietna gra aktorska, fabula powala z nog - zwlaszcza koncowka kiedy wszystko powoli sie wyjasnia. Ta cala smutna tajemnica... Polecam wszystkim udac sie do kina, bo kasa napewno nie bedzie wyrzucona w bloto. Wow... Cuz moge wiecej napisac?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .:Baron Samedi:. ().
.:Baron Samedi:. napisał(a):
Racja film niemalże (a może jednak?) doskonały. Trzyma w napięciu, muzyka sugestywna (acz ciut denerwująca), zakończenie mistrzowskie choć może pozostawiać wrażenie dwóch możliwych interpretacji.
Moim zdaniem rola Di Caprio może tu wyrastać na kandydata do Oscara ale gdyby to ode mnie zależało to z miejsca przyznałbym statuetkę dla najlepszej roli drugoplanowej dla Marka Ruffalo. Rola super!
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kenajik ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ciepla Kupa ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez arem ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez istarii ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez arem ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez istarii ().
4 gości