ja ostatnio z tych w miarę nowych oglądałem:
Skarb narodów: księga tajemnic - dość fajny, ale jakoś lepiej mi się podobała pierwsza część, więcej było ciekawych łamigłówek etc...
Hitman - niezłe w nim były akcje, ale jakoś nie do końca rozumiem o co chodzi w tym filmie
fabuła według mnie taka średnia na jeża, ale ogólnie film spoko.
American pie 6 - tu pisać nie trzeba, każda część tego filmu była super, a każda nowa coraz lepsza - przynajmniej według mnie
Piła 4 - w sumie już nie taki nowy film, ale co tam. tutaj moim zdaniem jest odwrotnie niż w przypadku American Pie - tutaj każdy nowy sequel jest co raz to gorszy
jedynka była najlepsza naturalnie, ale to też jakoś się dało oglądać.
PS. może polecacie jakieś ciekawe filmy, których nie wymieniłem?
z tych nowych oczywiście. na długie feriowe wieczory.
Skarb narodów: księga tajemnic - dość fajny, ale jakoś lepiej mi się podobała pierwsza część, więcej było ciekawych łamigłówek etc...
Hitman - niezłe w nim były akcje, ale jakoś nie do końca rozumiem o co chodzi w tym filmie

American pie 6 - tu pisać nie trzeba, każda część tego filmu była super, a każda nowa coraz lepsza - przynajmniej według mnie

Piła 4 - w sumie już nie taki nowy film, ale co tam. tutaj moim zdaniem jest odwrotnie niż w przypadku American Pie - tutaj każdy nowy sequel jest co raz to gorszy
![:]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/m_smile.gif)
PS. może polecacie jakieś ciekawe filmy, których nie wymieniłem?

Yesterday, upon the stair,
I met a man who wasn’t there
He wasn’t there again today
I wish, I wish he’d go away...
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez policeMan ().